Şimdi Ara

Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
5
Favori
30.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://files.filefront.com/Install+RSRBR+v2009exe/;12725386;/fileinfo.html/1/1

    http://www.mega+upload.com/tr/?d=MNPY34A0

    http://www.mega+upload.com/tr/?d=2UTH6SXU

    2009 araçları için paket çıktı.mega+upload linkleride 2 update içeriyor.

    olayı çözemedim ama online yarışma imkanı var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 4 Ocak 2009; 10:44:23 >




  • Castrol desteği ile Rallivideo.com tarafından organize edilen ve 12 yarış üzerinden, Türkiye Ralli Şampiyonası resmi takvimi ile eş zamanlı olarak yapılan Türkiye İnternet Ralli Şampiyonası tamamlandı. Genel klasman ve Sınıf 6’da birinci sırayı elde eden İbrahim Mercan, hem Castrol Türkiye İnternet Ralli Şampiyonluğunu hem de büyük ödül olan gerçek bir rallide start alma hakkını elde etti.

    Mercan, “Anadolunun küçük bir yayla kasabasında kendi halinde çarpa yuvarlana sanal ortamda sanal bir ralli yaşamaya çalışırken, gelinen nokta film gibi. Gerçek bir ralli, gerçek bir ralli aracı, gerçek ralli pilotları... Müthiş bir şey gerçekten. Yıllardır incarlarını izlediğim haberlerini okuduğum, isimlerini ezberlediğim insanları yakından görme şansı, belki tanışma heyecanı anlatılır gibi değil. Hele birde onlarla aynı etapda start almak! Kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir şeyi yaşama imkanı belirdi. Gelmek, yarışmak kısmet olacak mı ? Orasını bilemeyiz ancak; Öncelikle Castrol TIRC’da yarışan bütün pilotlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyiki varsınız. Castrol TIRC’da çok çok şanslı bir sezon oldu benim açımdan, Birincilikte en büyük etken usta ve iddialı pilotlarımızın çeşitli sebeblerden kaybettikleri puanlar ve kaçırdıkları yarışlardır. Önümüzdeki dönemlerde çok daha güzel yarışlar, turnuvalar, şampiyonalar yaşayacağımızdan, yeni pilotların yeni arkadaşların katılımıyla çok daha heyecanlı anlar yaşayacağımızdan hiç şüphem yok. Bu harika projeyi (TIRC) ilk düşünen kardeşimiz Baha TURAN’ı rahmetle anıyor, tasarlayan, gerçekleşmesi için olağanüstü gayret sarfeden Rallivideo.com ekibine ve herşeyi "SANALDAN GERÇEĞE" dönüştüren sponsorumuz CASTROL’e sonsuz teşekkürler ediyorum.” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

    Sezon başından itibaren her yarış artan yarışmacı sayısı ile daha heyecanlı bir hale gelen Castrol İnternet Ralli Şampiyonası’nda ikinci sırayı istikrarlı pilotajı ile Necmi Hasbudak elde etti. Onu takip eden ve sezon boyunca Hasbudak ile büyük mücadele içerisinde giren Sedat Bostancı üçüncü sıra ile yetinmek zorunda kaldı. Şampiyonanın en iddialı isimleri arasında gösterilen Ertekin Dal ise yoğun iş temposu ve yaşadığı teknik problemlerden dolayı sezon ortasında genel klasman liderliğini iki çeker bir otomobil ile yarışan ve dört çeker wrc otomobillere oranla çok daha zayıf kalan otomobili ile İbrahim Mercan aldı ve sezon sonuna kadar yerini koruyarak şampiyonluğu göğüsledi.

    A8 klasmanını Pingu Rally Team pilotu Necmi Hasbudak şampiyon kapatırken, genel klasmanda olduğu gibi yine hemen arkasında Sedat Bostancı bulunuyor. Ertekin Dal üçüncü sırayı elde ederken, sezonun son yarışlarında start alan hızlı isim Sinan Topaloğlu dördüncü sırada sezonu kapattılar. Şampiyona ve konumu için yorumda bulunan Sedat Bostancı: ” Daha önce WIRC’da (Dünya İnternet Ralli Şampiyonası) yaşadığımız heyecanı yurtiçine taşıma fikri oldukça heyecan vericiydi. TIRC'da WRC otomobil kullanarak genel klasman mücadelesine dahil olmak istedim ve şampiyona sonunda genel klasman üçüncüsü ve takımlarda da dördüncü olarak bir nebze olsun bunu başardık. Castrol Türkiye İnternet Ralli Şampiyonası kesinlikle Dünya İnternet Ralli Şampiyonası’ndan daha keyifli ve heyecanlı geçti. TIRC Şampiyonunun Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası’nın bir ayağında gerçek bir rallide RALLİVİDEO tarafından yarıştırılacak olması daha da heyecan verici. Bu organizasyonu düzenleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2009'da daha iyisini yapacaklarından şüphem yok. Ve ben yine orada olacağım.”

    Sezonun en büyük çekişmelerine sahne olan A6 kategorisinde Veteren Force Rally Team pilotu İbrahim Mercan şampiyonluğunu son yarışa gelmeden önce ilan etmişti. Özellikle sezonun ikinci yarısında şanssızlıklardan kurtulan Team Bornova menejeri Ozan Baş istikrarlı bir pilotaj ile ikinci sıraya kadar yükseldi. Son yarışa kadar üçüncü sırada yer alan Tepeyle Sol 7 racing Team’den Kemal Çetinkaya bazı teknik problemlerden ötürü Burak Temizsoy’a geçilerek dördüncü sırada sezonu kapattı. Hızlı ve istikrarlı bir diğer isim Ergün Yeşilyurt çok az bir farkla beşinci sırada yer aldı. Baş, “İlk üç yarışa C4 WRC ile başlamak en büyük hatam oldu. Bu otomobil ile hiç finiş göremedim ve bu yüzden birincilik şansımı yitirdiğimi üçüncü yarışın sonunda anladım. Dünya Şampiyonası için de antrenman o lması amacı ile C2 S1600’le sezona devam etme kararı aldım. C2 ile katıldığım ilk yarışı genel klasman birincsi olarak tamamladım. Böylece üst sıralarda finiş görmeye devam edeceğimi gördüm ve sezon bundan sonra benim için daha iyi geçti. Ayrıca takımlarda aldığımız üçüncülük kısa bir dönemde geldi. Seneye Team Bornova olarak ne kadar güçlü olacağımızın göstergesi bu. Organizasyon da çok başarılıydı. Bize her zaman her konuda destek olan İbrahim Mercan’ın şampiyonluğu en çok hakeden isim olduğunu düşünüyordum öyle de oldu.” Şeklinde konuştu.

    N4 kategorisinin en hızlı ve en istikrarsız ismi Ali Dinç lider götürdüğü bir çok yarıştan puan çıkaramadığı için mutlak bir şampiyonluğu kazanamadı. Autobot Rally Team pilotu Fatih Yalçınkaya’nın gösterdiği güzel performans ve sezon başında topladığı puanlar şampiyon olmasına yetti. Pingu Rally Team menejeri Ünsal Deniz ikinci, sezonun sonlarına doğru N4 kategorisinde Team Bornova adına yarışmaya başlayan Gökmen Barıkan ise üçüncü oldular.

    Onur Sırımoğlu için güzel geçen sezon A5 kategorisinde onu şampiyonluğu getirdi. Bitirdiği her yarışı sınıfında lider kapatan Sırımoğlu’nu Tarkan Başsoy ve Sabri Mutlu izlediler.

    Son yarışta yaptığı atakla tartışmasız en güçlü takım olan Veteran Force Rally Team’ı geride bırakan Pingu Rally Team takımlar sıralamasında şampiyonluğunu ilan etti. Güçlü diğer bir takım olan Tepeyle Sol 7 Racing Team devamlı olarak üçüncü pilot sorunu ve Kemal Çetinkaya’nın istikrarsız yarışlar çıkartmasından dolayı son yarışta yerini atağa kalkanTeam Bornova’ya kaptırdı. Finiş görmekte zorluk çeken Autobot Rally Team ise beşinci ve son sırada sezonu kapattılar.








  • buradada eleman rbr oynuyor ama ne oynamak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 4 Ocak 2009; 19:01:29 >




  • rally yarışında momo ile dirt mükemmel oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ramazanyurt

    rally yarışında momo ile dirt mükemmel oluyor.


    Bir kere de rbr yi denemnizi tavsiye ederim dirt ile kaybettiğiniz zamana lanet edeceksiniz eminim


    quote:

    Orjinalden alıntı: solaytekin





    buradada eleman rbr oynuyor ama ne oynamak




    İlk video sevgili yarışçılarımızdan Sinan Topaloğlunun dünya rekoru kırdığı video 2. si ise TIRC şampiyonu İbrahim MERCAN'ın videosu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 4 Ocak 2009; 23:22:43 >




  • @hardtouch

    şu anda oyunu indiriyorum. daha önce oynamıştım ama klavye ile kontrol çok zor olduğu için silmiştim.

    peki sizde momo nun bu oyuna özel ayarları var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ramazanyurt

    @hardtouch

    şu anda oyunu indiriyorum. daha önce oynamıştım ama klavye ile kontrol çok zor olduğu için silmiştim.

    peki sizde momo nun bu oyuna özel ayarları var mı?


    Momo için özel ayarlar yok ayın zaten hemen tanıyacaktır direksiyonunuzu bende momo kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım ama oyunun ayarlarından yapılacak küçük filtre ayarları sayesinde daha hassas bir oynanışa sahip olabilirsiniz pm ile ilettiğim adreste ayrıntılı resimli anlatımlar var.Kendi hazırladığım bir anlatım olmadığı için ayrıntılı açıklamayı yapan Ibrahim abiden izin almadan paylaşmayı uygun görmedim
  • Arkadaşlar oyunu logitech momo ile oynuyorum, diğer oyunların hiçbirinde ForceFeedback ile ilgili sorunum yokken, bu oyunda ne yaparsam yapayım FF çalışmıyor. Direksiyon tamamen tepkisiz. Controlsteki FF test secenegine basıncada herhangi bir hareket yok direksiyonda.
    Sistemim şöyle ;
    C2D T7200 2,0Ghz
    2GB Ram
    Geforce Go7600 GT
    Toshiba A100-599

    Şimdiden teşekkür ederim,iyiforumlar..
  • oyunu tekrar kurmayı dene hocam.ayrıca elindeki momo driveri eski ise son driver ile güncelle.oda olmazsa oyunu başka bir yerden tekrar indir...
  • Vista SP1 kurulu
    Oyunu baska bir yerden cekıp tekrar denedım
    Oyunun 2 patchide kurulu
    En son surum logitech profiler yüklü
    kaldırıp tekrar kurdum..
    ne yaptıysam calısmadı FF,yokmu bilen,başına gelen arkadaslar?
  • vista problem çıkarıyor olabilir...
  • hocam sen indirdiğin oyunu rar dosyasından çıkarıp direkt mi oynuyorsun (buna ripli oyun diyorlar) yoksa oyunu indirip next,next , install diyerek kurmak suretiyle oynuyorsun
  • İnstall ediyorum ama ikisinide denedim, ripli versiyondada aynı sorun mevcut,kopyadada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ratkow -- 29 Ocak 2009; 9:00:04 >
  • Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]


    Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]


    Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]


    Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]


    Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]


    Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]


    Richard Burns Rally (2004) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 3 Mayıs 2009; 16:57:34 >




  • GRID sanırım hem Arcade birazda Simulation karışımı bir oyundu. Bu oyunu çıktığından beri defalarca oynadım. DIRT ve CMR04 ile de yıllardır oynarım. Şimdi RBR 'ye merak saldım. Fizik hesaplamalarının ve oynanabilirliğin zor ama zevkli olduğunu belirtmişsiniz. Bu beni çok etkiledi. Ben kolay oyun sevmem, oyunu zorlaştırmak için herşeyi yaparım. Tam bir rally tutkunu olarak, gönül rahatlığıyla öneriyor musunuz yani? ;)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaanaysel

    GRID sanırım hem Arcade birazda Simulation karışımı bir oyundu. Bu oyunu çıktığından beri defalarca oynadım. DIRT ve CMR04 ile de yıllardır oynarım. Şimdi RBR 'ye merak saldım. Fizik hesaplamalarının ve oynanabilirliğin zor ama zevkli olduğunu belirtmişsiniz. Bu beni çok etkiledi. Ben kolay oyun sevmem, oyunu zorlaştırmak için herşeyi yaparım. Tam bir rally tutkunu olarak, gönül rahatlığıyla öneriyor musunuz yani? ;)


    Hocam colin serisini ben de cok severim ama bu oyun baya bir zor.Demosunu indir bak zaten 200mb küsür.Colin serisi felan cocuk oyunu kalıyor bu oyunun yanında.Bu konuda mıydı bilmiyorum arkadas yazmış.Oyunun turnuvasındaki 1. olan kişinin ödülü gercek ralliye cıkartma olmuş.Direksiyonun varsa kesin dene ama yoksa bulaşma bence =)




  • Direksiyon en kralından var ayıptır söylemesi ama gerekirse gider başka bir set daha alırım yani... : ))
    Tek eksik, Hakkikatten kaliteli bir simulasyon oyunum : ((

    quote:

    Orjinalden alıntı: kwnc1988


    quote:

    Orjinalden alıntı: kaanaysel

    GRID sanırım hem Arcade birazda Simulation karışımı bir oyundu. Bu oyunu çıktığından beri defalarca oynadım. DIRT ve CMR04 ile de yıllardır oynarım. Şimdi RBR 'ye merak saldım. Fizik hesaplamalarının ve oynanabilirliğin zor ama zevkli olduğunu belirtmişsiniz. Bu beni çok etkiledi. Ben kolay oyun sevmem, oyunu zorlaştırmak için herşeyi yaparım. Tam bir rally tutkunu olarak, gönül rahatlığıyla öneriyor musunuz yani? ;)


    Hocam colin serisini ben de cok severim ama bu oyun baya bir zor.Demosunu indir bak zaten 200mb küsür.Colin serisi felan cocuk oyunu kalıyor bu oyunun yanında.Bu konuda mıydı bilmiyorum arkadas yazmış.Oyunun turnuvasındaki 1. olan kişinin ödülü gercek ralliye cıkartma olmuş.Direksiyonun varsa kesin dene ama yoksa bulaşma bence =)




  • Burada arcade-semi simulation ve simulation olan oyunlar sırayla listelenmiş. BURAYA TIKLA

    Gördügüm kadarıyla maddi durumun iyi.Konsol alabilirsin.Ordaki oyunlara daha cok ugrasıyorlar.ps3 için Gt5 cıkacak mesela,oyuna ralli de eklendi.Zaten gran turismo serisine 800 civarı felan araba koyuyorlar =) Pc için de zaten simulasyonlar belli.R-factor,gtr2,live for speed ve ralli için richard burns rally.Ama dedigim gibi durumun varsa,simulasyon heves degil bende diyorsan gt5 e bakabilirsin.

    Dirt gibi oyunlarda dikkat etmişsindir.Viraja hızlıca gelip rahat bir şekilde durabiliyorsun.Fakat simulasyon oyunlarında bütün olay fren zamanı ve şiddetinde.Hem dogru zamanda frene basıp dogru hıza düşüreceksin arabayı,hem de viraja cok düzgün gireceksin.Yarım saniye kaybetsen virajda,bir turda 10 viraj olsa 5 saniye ediyor.Kafadan sonunculuga oynuyorsun.Cok calısma istiyor bu tür oyunlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaanaysel

    GRID sanırım hem Arcade birazda Simulation karışımı bir oyundu. Bu oyunu çıktığından beri defalarca oynadım. DIRT ve CMR04 ile de yıllardır oynarım. Şimdi RBR 'ye merak saldım. Fizik hesaplamalarının ve oynanabilirliğin zor ama zevkli olduğunu belirtmişsiniz. Bu beni çok etkiledi. Ben kolay oyun sevmem, oyunu zorlaştırmak için herşeyi yaparım. Tam bir rally tutkunu olarak, gönül rahatlığıyla öneriyor musunuz yani? ;)



    mesajında çelişkiler var hocam

    kolay oyun sevmem demişsin ama dibine kadar arcade oyunları yıllarca oynamışsın

    oyunu zorlaştırmak için herşeyi yaparım demişsin bu nasıl oluyor merak ettim.oynadığın dirt gridin her tarafı zor olsa ne olur




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.