Şimdi Ara

Riders Of Icarus (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
16.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O konuyu da araştırdım öğrendim. Ayda 1 bilemedin 2 kere etkinlik şeklinle cereyan ediyormuş mevzu.

    Edit: Oyun açıldıgı andan beri oynuyorum. Uzun zamandır da takip ediyorum. Hala daha oynamaktayım. Övülen pvp sistemi ile ilgili gördüğünüz resmi bir yazı bir bilgi gösterirseniz sevinirim. Oyun PvE oyun arkadaslar . Adamlar binekleriyle, pet sistemiyle dungeon ve boss larıyla reklamlarını yaptılar. Oyunun ana sayfasında bile pvp ile ilgili tek bir yazı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrcHestrated

    Selam arkadaşlar oyunu benim gibi sabırsırzlıkla bekleyenler için iyi bir haberim var ^^ Altta vereceğim sitede oyunun kodunu girip oynayabiliyorsunuz ben indiriyorum şuan bir kaç saat sonra oyundayım ! Hemen siteyi veriyorum bekletmeden girin ve indirin !


    http://mmofallout.com/riders-of-icarus-beta-giveaway-redux/#keys

    Keyler closed beta için . Linke atılan en son yorum 1 ay önceden kalma. Üzgünüm.
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    hmm azmış o zaman ben sürekli bir şey olur sanmıştım neyse ayın 6'sı gelsin ne var ne yok kendim görürüm zamanla :)
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    oyun daha yeni olduğu için rehberler zamanla gelişir sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Punk4Life

    quote:

    Orijinalden alıntı: OrcHestrated

    Selam arkadaşlar oyunu benim gibi sabırsırzlıkla bekleyenler için iyi bir haberim var ^^ Altta vereceğim sitede oyunun kodunu girip oynayabiliyorsunuz ben indiriyorum şuan bir kaç saat sonra oyundayım ! Hemen siteyi veriyorum bekletmeden girin ve indirin !


    http://mmofallout.com/riders-of-icarus-beta-giveaway-redux/#keys

    Keyler closed beta için . Linke atılan en son yorum 1 ay önceden kalma. Üzgünüm.

    Evet yorumu bende gördüm fakat kodu girdim ve oyunu indirdim ve şuan oynayabiliyorum dileyenler kodları alıp oyuna başlayabilirler.Benoyuna başladım bile Nickim : Lugh isteyenler ulaşabilir ^^
  • Steam'dan aldım. Her zamanki gibi priest olarak başlayacağım. Metin2'den beri MMORG oynamadım tadı damağımda kaldı :)
  • Oyunu 1 saattir oynuyorum. Oyun PVE odaklı olduğunu hemen belli ediyor. Yalnız yazılar çok ufak. UI ayarlarında ya ben bulamadım ya da font boyutu ile ilgili bir seçenek yok.
  • Hadi gözünüz aydın 3 gün önce paylaşmışlar gözümden kaçmış nasıl olduysa yeni fark ettik. İlerleyen "aylarda" Pvp sistemi üzerinde çalıştıklarının ve geleceginin sözünü vermişler yazıda. Yalnız yinede bu kavgalar kafa kafaya girdiğimiz standart pvp sisteminden ziyade , özet olarak oyuna kendi moba larını uygulamaya calısıyorlar. Maç oluşturma sistemi getirip. Sıralama sistemiyle birleştirerek buna göre ödüllendirilecekmiş oyuncular. Şuanda planları bu. Yakın tarihte oyuncular sıkılıp bırakmadan getirebilirlerse ne ala. Aksi durumda önümüzde çıkmayı bekleyen sırada bir çok oyun var.

    Kaynak:http://icarus.nexon.net/en/news/article/14137/dev-blog-3-riders-of-icarus-open-beta-and-beyond

    Edit: Şu anda oyunda bulunan content bu kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 2 Temmuz 2016; 13:58:40 >
  • Arkadaşlar kendinizi kandırmayın oyun alırken.
    Oyun zaten f2p olarak cıkacak anladıgım kadarı ile ve oyun tamamen pve tabanlı yani kısaca benim gibi oyuncular için çöp.Bir pvp videosu izledim youtubeda wizard vs guardian diye rezaletin ötesinde birşeydi direk pvp kapatsınlar en azından rezillik olmasın.

    Benim anlamadıgım nokta ise pvp olmayan pve ağırlıklı bir oyuna neden para verip başlıyorsunuz boşa zaman kaybı 1 sene geçmeden player sayısı %80 başka yere geçer pvpsi kuvvetli olmayıp pve yönüyle tutan 3 tane Mmorpg oyun varmı ?

    Binek sistemi dungeon sistmei nedir 12312312 tane oyun cıktı neyi farklı olabilir bineklerde ?

    Not:Oyunda pvp sistemini öven arkadaş baz alınarak yazılmış bir cevapdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 3 Temmuz 2016; 1:39:53 >
  • Sen Rpg oyunlarını karakterini geliştirip başkalarıyla mücadele etmek için oynarsın.. Ben sadece hikaye ve role play yapmak için. Yada sadece o an canım sıkılıyordur bugünde votka içmeyiveririm oyuna yatırırım. Şimdi bu oyunu 3 gün oynarım. Yarın başka bişey denk gelir geçerim kredi kartından. Durumum müsaittir o an için. Bir başkasının olmayabilir. Benim bir oyunun ne kadar tutup tutmadığı değil. Şahsen kendi paşa keyfimin ne istediği daha önemli. PvE kültürü daha ince bir çizgide gider. Pvp oyuncusunu sıkar doğrudur oynamazsın olur biter. Kimi balık yakalarken zıpkınla dalarak yakalamayı sever. Kimisi oltada bekler saatlerce. İkisininde sonucta tutacağı şey aynı. Oyunun Pvp oyuncularına göre olmadıgını başta söyledik zaten. Şu son 10 yıla bakıyorum hangi oyunda sabit kalarak oyun oynadık ki zaten ? 1 ay sonra albion resetlenir oraya geçilir. 2 ay sonra Bless online açılır o oynanır. 40 lira erkenden verdim oynuyorum diye yarın başka bi oyuna geçmeyeceğimin garantisi yok.

    Özet: O demek ki öyle seviyormuş dersin. Sen sevmediysen oynamazsın.
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kardeşim burası donanımhaber forum yani buranın amacı bu konulara kendi fikirlerini yazmak . Eğer senin dedigin geçerli olsaydı sende bu adamında fikri bu diyip cevap yazma zahmetinde bulunmazdın.

    Aldıgınız oyunları yada oynadıgınız oyunları kendi evladınızmış gibi korumanıza gerek yok. Sen oyun pve yazdıktan sonra başka bir arkadaşda oyun pvp ile öne cıkıyor zaten yazmış buranın efendisi sen olmadıgına göre bende o yoruma göre cevap yazdım ortada yanlış birşey yok herşey net.

    Öncelikle Bunlar salt rpg oyunları degil .Bizim burda konustugumuz oyunun Rpg kısmının başında mmo gibi bir ek var buda devasa çok oyunculu role play vsvs. Yani olayın özü onlnie olarak cok oyuncu ile oynamak benim yorumumda yazdıgım ana düşünce ve sorum şu MMO olup pvp çöpken pve si için oynanan kac oyun var şeklindeydi.Benim aklıma gelen uzun soluklu birşey yok.

    Sabit kalarak oynadıgım oyunlar uzun süreler oynadıgım.Bunları cok buyuk topluluıklar oynadı hala oynuyor hepsinde pvpleri çok keyifli.Pvp olmazsa MMo sistemi çalışmaz çünkü bunlar senin yazdıgın gibi sadece rpg degil.
    WOW
    Lİneage 2
    Rf online

    Örneklemen ve yorumlarına katılmıyorum. balık örneginde 2side balık yakalıyor sonuçta bizim oyun örneginde pvp yapmak isteyen kişi bu oyunu araştıramdan aldıgında pvp zevkini alamıyor balıgı tutamıyor yani.Ve 1 ayda bir oyun degiştirme zaten olacak iş degil hiçbir oyunu 1 ay içinde tamamen tükemezsin sen diyorsanki ben 1 ay oynayıp sıkılıyorum ona birşey demiyorum votka paranı oyunlara veriyorsan daha güzel 10günde bir sıkıl başka oyun al içme kardeşim boşver :))

    Özet: O demekki sevmiyormuş dersin.Sen sevdiysen oynarsın :) bu mantıkla olursa forumda zaten mesaj atılmaz ana konu acılır bırakılır :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 2 Temmuz 2016; 23:49:27 >
  • Konuyu gereğinden fazla saptırdın. Ben söylemek istediklerimi kısa ve net cümlelerle ifade ettim yukarıda.Kendini ifade tarzın ve oyun oynama mantığınla uyuşamıyoruz şuan açıkçası uzatmanın bir alemi olmadığını düşünüyorum. Bir gün ikimize de hitap edecek bir oyun denk gelir elbet.

    Edit: world boss lardan bir tanesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Temmuz 2016; 0:57:30 >
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    Sapma 0 sen benim yazmak istedigimi anlamayıp alakasız bir yerden girip yazmışsın bende ona cevap verdim :)

    Pve ve pvp cilerin aynı anda oyunlar zaten mevcut ama pve ciler pvp beceremedigi için o oyunlarda PVE serverlarında oynuyor asla buluşamıyoruz yoksa bu attıgına benzer boss fight wowda 4-5 sene önce falan yapıyorduk aynısı :) Bunlar basit şeyler.

    Neyse inşallah mutlu mesut oynarsınız iyi oyunlar
  • Oyun PVE arayışı içinde olanlar için güzel. Hikayesi sarıyor. Ama teknik olarak alacağı daha çooook yol var. UI ayarları çok yetersiz. Pencere olarak açılan harita olmasa daha iyi, yapalım diye yapmışlar hiç bir vasfı yok. Bir görevde pet mühürlemek için bir taşa sağ tıklayıp petin üzerine tıkladığımda açılan bildirim penceresinde CONFIRM ile CANCEL buttonlarının yeri karışmış. Cancel'e basıyorsun confirm algılıyor, confirm'e basıyorsun cancel algılıyor. Bir NPC ile konuşmaya başladık konuşmanın başında genç erkek sesi ile konuşan NPCmiz görevi seçtikten sonra ne hikmetse birden yaşlı erkek sesi oluverdi. Şu an aklıma gelmeyen daha denk geldiğim aksaklıklar var, aklıma geldikçe yazarım. Ama bunlara rağmen oyunda bir ışık var bence, oynamaya devam

    Edit: Find the source of the noise in the ruins görevini aldıktan sonra oyundan çıkıp yeniden girmeden görevi tamamlamanız için üzerine binmeniz gereken uçan mahlukat ve derenin sonundaki obje belirmiyor. (2 kere denendi)

    Edit 2: Oyun sizi her farklı lokasyona gönderdiğinde aldığınız ilk görevlerde (genellikle yan görevlerde) elde ettiğiniz armor ve silahları artı(+) basmazsanız oyun epeyce zorlaşıyor. Artı basmakta kullanılan tabletler yine armor ve silahları parçalayarak elde ediliyor. Artı basma başarısız olursa item parçalanmıyor ve/veya leveli düşmüyor. Ya da bana daha denk gelmedi.

    Edit 3: Mount için paralı DLC paketi almanıza hiç gerek yok. Oyun içinde envay çeşit mountunuz olucak.

    Edit 4: Oyunda şu zamana kadar P2W'e dair hiç bir emare görmedim. Satılan objeler geenellikle kozmetik, çanta büyütme gibi şeyler var.

    Edit 5: Oyunda STANDAT ve ACTION olmak üzere 2 mod var. Mele karakterlerin standart mod ile oynamaları çok zor. Asıl mevzu action modu seçmenize rağmen oyunu her açışınızda standart modda başlatıyor. Game Settings'ten tekrar tekrar ayarlamak insanın biraz canını sıkıyor.

    Edit 6: Mouse tuşlarını Key Bindigs'ten her hangi bir işleve atayamıyoruz. Büyük eksiklik.

    Edit 7: Combo Skill II'de ESO'da ki animation cancel olayının ağababası var. (HOLD D + HOLD SKILL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofuayyas -- 6 Temmuz 2016; 1:05:50 >
  • Arkadaşlar 6 temmuzda open beta açılacaktı fakat hala key istiyor girmek için. Bilgisi olan var mı konu hakkında ?
  • Arkadaşlar oyun ücretsiz olmıcak mı bekliyorum 35 TL yazıyo?
    başka yerden mi indircez? yardım.......
  • Oyun açıldı steamda iniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde türkçe dil desteği olsa süper olurdu
  • Oyun düşük ayarlarda bile çok kasıyor gtx 750ti var. çok geç yükleniyor ve bağlanma çok yavaş. Sizde de böyle mi?
  • Bu aksam bende indiricem oyunu ya savasci yada okcu kasmayi dusunuyorum sizce hangisi daha mantikli damge vermeyi seviyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.