Şimdi Ara

Riders Of Icarus (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Niye bu konu aktif degil oynayan yokmu Arkadaslarimin tavsiyesiyle oyuna bakayim dedim hosuma gitti.3 yillik tera oyuncusu olarak zorlanmiyorum pek 1 haftada 28 lwl oldum.Koroshimoda Türklerin oldugu bir guild varsa beraber oynayalim.Fazla kisiyle oynarsak cok daha eglenceli olur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuperPunch

    Niye bu konu aktif degil oynayan yokmu Arkadaslarimin tavsiyesiyle oyuna bakayim dedim hosuma gitti.3 yillik tera oyuncusu olarak zorlanmiyorum pek 1 haftada 28 lwl oldum.Koroshimoda Türklerin oldugu bir guild varsa beraber oynayalim.Fazla kisiyle oynarsak cok daha eglenceli olur bence.


    Bende Koroshimodayım 25 level berserkerim.Oyunda 1 tane türke rastladım birşey sormak için ondada cevap alamadım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcanyavuz1907 -- 18 Eylül 2016; 9:10:26 >
  • Ben de Kuroshimodayım 22 lvl priest Nick: Aviatrix
    Türk guildi varsa oyun içinden veya buradan mesaj atarsanız sevinirim.
  • kimse yok heralde Ben mi kursam guildi 1 tank 1 dps 1 pri olduk saglam kadro
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Şu tankı neden oyunda göremiyoruz.. Priest arkadaş var FK için pt açıyoruz her sınıf geliyor bi tank gelmiyor. Gerçi oyunu da bıraktım gibi yapacak bir şey kalmamıştı. 40 yaması geliyor da üniversite malum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

    Şu tankı neden oyunda göremiyoruz.. Priest arkadaş var FK için pt açıyoruz her sınıf geliyor bi tank gelmiyor. Gerçi oyunu da bıraktım gibi yapacak bir şey kalmamıştı. 40 yaması geliyor da üniversite malum..

    Şu sıralar tank bulmak cidden zorlaşıyor bazı saatlerde. Guildinde ya da friend list'te yoksa uzun uzun bekliyorsun. Pri olduğum için boş kalmıyorum orası ayrı tabi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben tank oynuyorum oyundan ekliyebilirsiniz GetReckt .Yalnız sizin de dediğiniz gibi oyunda dg lerde ciddi adam bulma sorunu var ben oyuna yeni basladım sayılır ama bu bariz belli oluyor Birde diğer mmo lardaki gibi dg lere oto party kuran instance matching sistemi olmaması büyük eksik.@Angel of the Lord @Montenegro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 20 Eylül 2016; 11:42:23 >
  • Arkadaşlar iyi oyunlar öncelikle bende bugün indiriyorum oyunu baya hoşuma gitti tanıtımlarda her oyunda olduğu gibi bu oyunda da elbette bazı sıkıntılar olacaktır biliyorum. Yinede birkaç sorum var umarım cevaplayan çıkar.
    Öncelikle Tera'yı rahat oynadığım Pcim de bu oyun rahat çalışır mı bakıyorum da oyununu minumum sistem gereksiniminin altında birkaç özelliğim mevcut. Ancak videolarda öyle ahım şahım grafiklerde görünmüyor çalışmazsa baya üzüleceğim.
    Hangi server öneriliyor. Ayrıca Tera ve Aionda uzun süreler Priest oynadığım için bu oyunda da priest oynamak istiyorum ihtiyacı olan guild veya TS takımı varsa server yazarsa sevinirim yoksa sanırım wizard kasmayı deneyeceğim.
  • Merhaba arkadaşlar;bende oyunu biraz önce indirmeye başladım youtube incelemelerinde oyunu oldukça beğenmiş herkes bende denemek için sabırsızlanıyorum şu an da kıta ve bölge seçimi ve kanal olarak nereyi seçmemiz gerekiyor bir fikrim yok bununla ilgili biraz bilgi verebilirseniz iyi olur ayrıca bugün akşama doğru oyuna başlar gece saat 12 ye kadar oyunda olurum buradan konuşup oyunda buluşalım bir klan kurabilirsek çok iyi olur diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum görüşmek üzere..?


    An itibari ile avrupa server'na giriş dedikten sonra bana bir takım uyarılar verdi ve sonra oyunu kapadı hiç bir şey anlamadım acaba oyun kapalı beta mı hala avrupa server ı kapalı mı anlamadım bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba? Birde north america seçeyim bakalım ne olacak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papelden -- 1 Kasım 2016; 13:9:23 >
  • ben dün avrupa sunucusundan bağlandım A ile başlayan serverda karakter açtım 11 lvl oldum bile bugünde akşam ilerleyen saatlerde gireceğim bir günlük tecrübeme dayanarak söylüyorum dün herhangi bir sıkıntı yoktu oyun Avrupa sunucusunda açılıyor da sanki pek kimse yok gibi koskoca kapital biraz boş geldi bana oyunun Tera ile olan benzerliği baya baya fazla ama bu iyi bir benzerlik aynı hataları yapmazlarsa sıkıntı yok ama :) Diriliş diye bir guild varmış hala oynuyorlarsa baya bir Türk var gibi oyunda Krushimo dedikleri diğer server daha kalabalık olabilir bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 1 Kasım 2016; 16:44:56 >
  • İkinci denememde giriş yapabildim yalnız sunucu seçiminde öyle kaldım hangisinde daha çok Türk var acaba aydınlatırsanız sevinirim.
  • Krushimo denemeni tavsiye ederim benim serverim biraz sakin baya baya sakin hatta Türk değil eleman yok gibi :D oyun ölü doğmuş olmasın bilmiyorum bu kadar az oyuncuyla ayakta kalırsa helal derim yani oyunun türkçe forum sitesi vardı satmaya karar vermişler siteyi güzel bir MMORPG ye hasret kaldık yeni oyun tavsiyesi olan var mı bu oyunda tavsiyesi olan da olabilir. Oynayan yok mu ????
  • Riders of Icarus'u sevdiysen, Blade and Soul oynayabilirsin. Yeterince oyuncuya sahip ve fazlasıyla Türk var. BnS daha çok dövüş oyunu tadında, bütün classlarda çeşit çeşit kombolar gerçekleştirebiliyorsun. PVP'si aşırı hızlı, onun dışında açık dünya diyorlar ama öyle değil, yani Riders of Icarus gibi hep biryerden kısıtlıyor. Başka önerebileceğim Guild Wars 2 var. Tamamen açık dünya, eski tarz oynanış dinamiklerine sahip ve oldukça keyifli bir PVP'si var. Ancak oyundaki Türk durumu hakkında bilgim yok. Muhtemelen bu iki oyun F2P MMORPG olarak en yüksek kitleye sahip oyunlar.
  • teşekkürler tavsiyeler için BNS ilk çıktığında denedim güzeldi ama serverlar kilitlenip çöküp durunca soğuyup bıraktım tekrar başlamak isteyip istemediğim konusunda emin değilim. Guild Wars 2 de bildiğim kadarıyla pek yeni değil. Ben yeni çıkan bir MMORPG'ye başlamak istiyorum. Baya Tera oynadım güzel oyundu ama yeni çıkan abartılı classların oyunu mahvettiğini düşündüğüm için bıraktım. Bir süre daha ROI da takılmaya kararlıyım en azından en game ve dungeonları görüp bırakırsam bırakayım az kaldı zaten

    Edit: Oyunda 35 lvl oldum familiar yakalamak olayı eliteler için bir hayli zevkli gelmeye başladı heroic familiar bir kez denedim raid halinde gerçekten şahane bir olay olmuş.(başardım bu arada) Oyun denemeye değer ilerleyen aşamalarda serverda baya insan varmış bunu da fark ettim demek ki yeni karakter kasan sayısı az Tera gibi değil. Romanya guildine girdim yabancılar burada da oldukça yardımsever başka bir priest sağolsun itemlere +3 +5 basıp getirip veriyor 25 setimi yaptı şimdi 35 setime başladı sağolsun ben sadece kasıyorum :) taming sistemini öğreniyorum oyunu anlamaya çalışıyorum çalıştığım için biraz yavaş olsa da bir kaç güne 40 olurum sanırım end game i görmedim ama oyuna bir şans verilebilir. Oyun parası Ellun oyunda Achivements ve görevlerden veriliyor kasılabilir. Markette hiçbir şey çok pahalı gelmiyor premium da öyle pahalı değil. Günlük girince hediye de veriyor ki bunlarda öyle abartılı hediyeler Google apps oyunlarının MMORPG si gibi olmuş anlıyacağınız oyunda adam tutmak için daha adam gibi davranan bir oyun. Gelin deneyin bence end game deki izlenimlerimi de aktarırım belki okuyan olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 15 Kasım 2016; 8:53:20 >




  • Koroshimo server char priest isim sifacisado aiondan gectim saglam olmasi sart degil yetenekli ve oyjnu cizmus bi takim ariyorum ki vende saglam bi sekilde gelisiyim lvl 10 seviyesindeyim dun basladim 2 gun oldu gelismeye ogrenmeye chari genisletmeye katki saglayabilicek oyuna hakim arkadaslara eslik etmek gelismemi tamamladiktab sinrada katki saglamak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 level oldum Romanya guildinde iletişim problemi oluşunca ingilizce bilen oyuncu sayısı az bende iyi bir Türk guildine girdim. Burada Oyuncuların konuşmalarına bakılırsa ki 3 aydır oynuyorlar oyun ölmüş gibi baya bir karamsarlık oluştu bende de. Oyunu güzel kılan binek yapma kısmı şu item taşlarına basmak için olunca işkenceye dönüşüyor resmen ayrıca broker sistemi çok ağır çalışıyor server de adam az oyuncular tam tutunmuyor, hep aynı mahzen FK H5 ona da itemim yetmiyor ama olsun:) Terada 60 - 65 olunca girecek (yeni max levele ulaşan vatandaşın) baya mahzen olurdu itemleri en azından son levelin idare edecek kadarını dizmek hem zevkli olurdu hemde problem olmazdı. burada 40 lvl itemlere nasıl ulaşacağım konusunda dahi bir fikrim yok. Altınla marketten alma dışında, oyunda etkinlikler market üzerine yapılıyor. Baya baya pay to win oldu oyun gibi söylemler fazla oyunun facebooktan resmi forumuna bakarsanız yabancılar her başlığın altında yapımcılara sövüyor. Paralı legendary binek düşürme şansı veren kutularda birkaç gün oldu markete geleli en fazla da bu etkiledi sanırım. Yeni başlayacaklara tavsiye başlamayın zaten başlığa benden başka yazan da pek yok bide dh forumu bu siz düşünün durumu hacılar :) Bir aylık premiumum var bitene kadar kalayım belki daha erkende eserse bırakırım doğru revelition online"a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 21 Kasım 2016; 14:14:34 >




  • oyun ilk açıldığında bi hevesle 40 kişi başlamıştık zaten konuda bana ait. eğlenceli güzel f2p gidiyordu oyun sonradan ne güncelleme geldi ne yeni sınıf geldi. önce 25te tıkadılar bizi sonra 35te şimdide 40ta bence yanlış yönetim sonucu oluşan oyuncu kaybı oldu oyunda ve oyuncuda çok azaldı :(
  • oynayan kalmadı sanırım oyunu ya bende 21 lvl priest ım ama chat e o kadar yazdığım halde hiç bi yerden hiç kimseden yanıt gelmiyo
  • Çok fazla yeni başlayan Türk oyuncu var oyuna girer girmez Türk guild oyuncu var mı diye anons yapan hergün görüyorum hangi birine cevap verilir :D kardeş kas geliş sonra değerlendirirler.
  • ya bu marketten alışveriş yaparken itemlerin tamamını almak zorundamıyız adam 100 tane pot koymuş ben 50 alıcam ama seçemiyorum shift e basılı tutuyorum ctrl ye basılı tutuyorum ayrı ayrı rakam girebilmek için olmuyo aion da seçebiliyoduk burda indivudual fiyattan alamıyomuyuz hepsini totalden miş alıcaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.