Şimdi Ara

RMT Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Path of Exile oyununda gerçek para ( RMT ) ile alım satım yapmak yasaktır ve hesap kapatma ile cezalandırılır. Path of Exile başlığı altındaki bu tip konular oyuna yeni başlayan kişiler tarafından
    bu para birimlerini satın aldıktan sonra hesap kapatılma cezası ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Gerekli işlemlerin yapılacağından ve forum düzeninin daha çok bilgi paylaşımına dayalı tutulmasından yanayım.

    Gerekli açıklama ve ceza oyunun Lead Developer'ı Chris Wilson tarafından aşağıdaki linkte belirtilmiştir:

    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/98928



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 23 Kasım 2017; 23:6:30 >







  • Al sat ben ona karışmıyorum benim takıldıgım nokta ben ne zaman PoE başlığına girsem 20 tane konunun 19 tanesi item ve currency satışı.



    2. El olayına gelirsek burdan kimsenin satmasını yasaklamak değil alt başlık açılmasını sağlamak. Bilmeyen biri geldiğinde oyunu öğrenmek amaçlı açılan konular yerine bu takas konularını görecek. Başlığa girenler item veya currency satmak isterlerse alt bir başlık açılır takas işlemlerini orda yaparlar. Ana başlıkta bu alt başlıkta açılan konular görülmez.



    Tamam PoE başlığı pek aktif sayılmaz ama gercekten rahatsız edici bir durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok benim anlamadığım oyun bile bu durumla ilgilenmiyorken donanımhaber yıllardar yapılan işi bir anda engellesin oyunda başından beri RMT yasaktı başından beri açtırmasalardı bu konuları.
    Onuda geçtim yıllardır oyunda bu satışlar yapılıyor bir sürü bildiğim account var daha hiç birine GGG tarafından bir işlem yapılmadı.
  • Bu arada sitemim konu sahibine değil yanlış anlaşılmasın keşke ilgilenilse de hiç olmasa yani, sadece buradan engellemek bir çözüm değil.
  • Bende yanlış anlaşılmak istemem kimsenin ekmeğinde de gözüm yok ticaret yapılıyor sonuçta bundan fakat benim anlatmak istediğim konu Türkiye'de DonanımHaber ilk sıralarda çıkıyor. Oyun hakkında bilgi edinmek isteyen biri Google'da path of exile Türkçe rehber olarak arama yaptığında DonanımHaber'e giriyor ve her tarafta satış konularını görüyor. Benim sıkıntım aslında forum düzeni ile alakalı dediğim gibi al sat yapın hesap sizin item currency sizin kimse karışamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunda trade varsa RMT de botta var bunu engellemek imkansız , hoş bundan o oyun yapımcısının habersiz olmasıda imkansız . Yasak falan prosedür , hepsi bal gibi nemalanıyor bu işlerden , kimlik kartı üzerinden al sat yapan bin tane yabancı site mevcut. Kısaca bunu tartışmak son derece anlamsız .Ya SSF mode oynayacaksın , ya da diablo 3 vb oyunlar tek çözüm bu.Ama başlık kirliliği konusunda haklısınız , kaldı ki bu durum satici ve alici içinde efektif değil.
  • Alan razı satan razı diye bir laf vardır bilir misin bilmiyorum. Bunu ulu orta göze batıracak şekilde yapanlara sadece ceza veriliyor. Yoksa git ismini al poe forumda paylaş cezayı sen yersin dene gör istersen :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.