Şimdi Ara

rulman değişimi göbek bakımı ne kadar fark yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3,5 yıldır salcano ng450 kullanıyorum. bisikletin akışı iyice kötüledi. artık beni frenliyor.çok da tanımadığım bir bisikletçi aynakol rulmanı shimanoyla değiştirip göbek bakımı yapabileceğini söyledi 125 liraya. işlem iyi yapılırsa bariz fark yaratır mı? göbeklerin mundar edilme ihtimali var mı?
    hazır konu açmışken şunu da sorayım kron tx 1000i nasıl bilirsiniz?



  • Sorularına tek tek yanıt vermeye çalışacağım. Öncelikle ng450 modeli biraz eski bir modeldir dolayısıyla kullandıkça sıkıntıları artacaktır. Frenlemesinin sebebi ise akort veya tekerlek yamukluğundandır. Zaten senin bisikletinde shımano rulman var. Sadece göbekler farklı bir marka. Eğer gerçekten bisikletinin frenlemesini, akışını bozan sey bu ıse degıstırmen ıyı olur. İşlem çok ıyı yapıldıgı takdırde hıcbır sıkıntı yaratmaz sıze. göbeklerin zaten senı durduruyorsa mundar olmus demektır.

    KRON TX1000 hakkında ise ;

    tavsiye etmedığım modeldir. o fıyatlarda daha ıyı bısıklet alınabılınır. ılla sehır bısıkletı bınmek ıstıyor ama cok fazla masraf etmek ıstemıyorsanız, elınızdekı ng450 yı sehır bısıkletıne olabıldıgınce donusturmeye calısın.
  • yararlı cevabınız için teşekkür ederim. akort ile ilgili demek istediğinizi anladım akortum bozuk ama her devirde sürtme yapacak kadar değil. ama yine de ayar yapıp tekrar değerlendireceğim.
    bisikletimi çok kullandım, lastik falan şehir bisikletine de dönüştürmüş sayılırım. frenleme kelimesini kullanırken aktif bir dirençten bahsetmek istemedim ama akışın kesinlikle bozlduğu gerçek. ama şu da var bisikletim sıfırken de sprintle çıkardığım 30 40 km/h hızları koruyamıyordu zaten. açıkcası ortalama hızımı arttıracak yeni bir bisiklet arıyorum, turlarda da üzmeyecek bir şehir bisikleti. ne yazık ki bulunduğum şehirde görerek alabileceğim model sayısı kısıtlı. mesela sedona 350 bakmak istiyorum ama yok samsunda
    sizin tavsiye edeceğiniz markalar var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    bütçe önemli. minimum ve maksimum bütçeni belirtmen gerek.
  • bütçe esnek gerçekten değecekse 5000 6000 lere kadar çıkabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    specialized sirrus elite 2018 modellerini inceleyin. trex fx serisine bakın derim. gercekten sade, hafif, sık ve hızlı, gösterişli bisikletler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.