Şimdi Ara

Rusça kursu tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Anadolu yakası tarafında(kadıköy) rusça kursu araştırıyorum
    TÖMER-DDM(Dünya Diller Merkezi)-İLM(İstanbul Lisan Merkezi)-Just English
    Bunlardan birine giden veya tavsiyede bulunabilecek var mı?
    Fiyatlar aşağı yukarı hepsinde aynı
    Tabi TÖMER in öğrenci indirimi olduğu için fiyat olarak daha uygun fakat eğitmenler türk
    Şimdiden teşekkürler



  • kadıköyde oxford street i öneririm sana rusça eğitiminde 3 seviye tamamladım gayet güzeldi sınıfımız 5 kişiydi 7 ay devam ettim tavsiye ederim hocaları çok iyi
  • Gittiğim birtakım Rusça kurslarında oluşan hüsran ve yaptığım uzun araştırmalar sonucunda Just English’le tanıştım. Hayatımda keşke ve iyi dediğim şeylerden biri haline geldi Just. Keşke hiç başka bir rusça kursuna gitmeden Just English’e gelseydim ve her ne kadar zaman kaybetmiş olsam da iyi ki gelmişim.Mutlaka tavsiye ederim.Hem diğer kurslara göre en çok ders saati veren kurum.
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Herkesin ortak sorusu; Bunca Rusça kursunun arasından neden sizi tercih etmeliyiz? Aşağıda ki sebeplerden dolayı bizi tercih etmelisiniz.



    1- Biz birçok acenta gibi uzaktan iletişimle öğrencilere ders paketleri satmıyoruz. Öğrencinin bizi aradığı andan itibaren, sürecin her aşamasında yanında oluyoruz. Evrakların hazırlanması, havaalanında buluşma, uçakla birlikte seyahat. Minsk havaalanın dan, üniversitenin öğrenci yurduna birlikte intikal. Ve en önemlisi ( Baranovichi şehrinde yaşadığımızdan) öğrencimiz yardıma ihtiyaç duyduğuna elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz.



    2- 10 yıllık deneyemimiz var. Ve 250'den fazla öğrencimiz bizi tercih etti. Videolardan ve resimlerden de izliyeceğiniz üzere bütün referanslarımız gerçektir. Videolar için aşağıdaki linke Tıklayınız.



    Videolar Tıkla
    https://www.youtube.com/channel/UC7PB6n6p3kv4Hz6nll1mptA/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=1&view_as=subscriber


    Referanslar Tıkla
    http://beyazrusya-minsk.com/index.html



    3- Neden baranovichi rusça kursu? Bizce

    a- Baronivichi ufak bir şehir olduğundan hayat şartları daha uygun. Konaklama beslenme ve gezi-eğlence şartları Minsk' e göre kat kat daha ucuz. Örneğin yeme içme ve ulaşım masrafları türkiye ile aynı. Hatta Türkiyenin çoğu yerinden daha ucuz. Ve Baranovichi ülke merkezinde olduğundan ülkenin her yerine 2 - 4 saat tren yolculuğu ile gidip seyahat edebilirsiniz. misk rusça kursu bu yüzden Baranovichi Rusça kursu 'ndan daha pahalıdır. Kurs fiyatları aynı gözükse bile, Baranovich de alacağınız verim fazla olacak ve masraflarınız daha az olacakdır.


    b- belarus rusça kursu almak Ukranya da Rusça eğitim almaktan daha yararlı. Çünkü Ukranya halkının çoğu rus halkını sevmez ve rusça konuştuğunuz zaman sizi terslerler. Aldığınız rusça derslerin sokaktaki pratik yapmaya çalıştığınız da, hep bir kaygı ortamı olur. Kendi deneyilerimi ölçü alarak konuşuyorum.


    c- Türkiye'de Rusça kurs fiyatları hem ders bakımından daha az, hemde kursdan çıktıkdan sonra Türkçe konuşulmaya başlıyor. Buda aldığınız dersin ne kadar verimsiz bir hale getiriyor. Hem para hemde zaman kaybı. Hiç etrafınızda Türkiye'de kurs almış ve şakır şakır rusça konuşan kimsler gördünüz mü? Ayrıca şunu belirtmek isterim Türkiye de birçok rus dili edebiyatı bölümü üniversite öğrencimiz daha iyi bir Rusça konuşmak için bize başvurmuşlardır.



    4- Baranovichi Rusça kursu sonu aldığınız sertifika ile özellikle Truizm ile uğraşan arkaşlarımız kolayca iş bulabilmekteler. Bir nevi verdiğiniz para karşılığı kendinize yatırım yapıyorsunuz.misk rusça kursu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.