Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
4
Favori
32.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostliving

    Arkaşlar Size Sevindirici bir Haberim var !. Kinect ile FPS oynamak Sandığınızdan Daha kolay ve Güzel.

    Rise of Nightmares Adlı Korku Oyunuda FPS ve E3 te Onun için Yayınlanan Bir Tutorial da Nasıl PC deki gibi bir FPS oynanışı olduğunu Görüceksiniz.

    Bir Ayağımızı İleri Attığımızda Yürüyor Geri Attığımız da Geri gidiyor ve Çok kolay bir şekilde sağa sola da gidebiliyoruz. Neyse Lafı daha fazla uzatmayayım ve Kinect ile Nasıl FPS oynanılır izleyin.




    Süper gözüküyor. Umarım diğer fpslere de oynanışı adapte ederler...
  • Yürümek için oyunun menüsüne otomatik yürüme için bir tercih koysunlar bence.Yoksa oyuna yürümemek için girmeyen bile olabilir
  • Depar Atmak için Olduğun Yerde Koşar gibi yapmak yeterli oluyor dostum. Yani hızlıca olduğun yerde koşar gibi yaparsan Koşuyorsun

    Eğilip Kalkınca ve Kafa Hareketlerinle nereye baktığınıda anlıyor cihaz.
  • Kinect al yanında adventures verıyolar onu oyna gercekten anlıcaksın aletın teknolojısını. O platform dedıgın seye hıc gerek kalmıcak... Ama cok ıstıyosan bı kosu bandı al tvnın onune koy onun ustunde oyna onu algılıcak kadar teknolojısı yuksek bı alet...
  • kinect e en çok da skyrim e yakışırdı. düşünsenize büyüleri belirli el hareketleriyle yapmayı. sırtınıza elinizi götürünce inventory açmayı. warrior olup kılıç kalkan kullanmayı. ya da rogue olup ok ya da dagger falan kullanmayı. müthiş olur yahu.

    kinect alınacaksa da eğer en devasa olan bir lcd , büyük bir salon ve yine devasa bir sistem olacak. sonra gir işte oyun dünyasının içine

    şu askerden bi gelelim bakalım iyi bir iş sahibi olursak yapabiliriz böyle bişey
  • Bir sonraki nesil gelir tam olarak yüksek grafikli tam olarak kullanılan Kinect oyunları algılama işi de olduğundan Donanımı grafiklere kasamıyorlar bir sonraki konsolda dahili olabilir zaten..Bence de yeter olduğun yerde yürüme konuşma gibi hareketlerde şu ateş etme işi cidden kötü ya..Elini aç kapa aç kapa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

    Bir sonraki nesil gelir tam olarak yüksek grafikli tam olarak kullanılan Kinect oyunları algılama işi de olduğundan Donanımı grafiklere kasamıyorlar bir sonraki konsolda dahili olabilir zaten..Bence de yeter olduğun yerde yürüme konuşma gibi hareketlerde şu ateş etme işi cidden kötü ya..Elini aç kapa aç kapa..


    Yanılıyorsun, Kinect kullanılıyor diye Grafikler Kötü olacak diye birşey yok. Örnek Forza 4. ve RYSE de xbox 360 ın Grafiklerini Zoralayacak

    Mantıken kinect in içinde Bir GPU yok Oyunları oynayan XBOX yani onun Grafik ve Oyun gücü Kullanılıyor. Kinect Sadece MOVE gibi bir araç
  • xbox'da böyle kinect exclusiveler olmaması gerekir. Dayatmayla kimseye kinect aldıramazlar. Daha öğrenemediler demek ki...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by.Doctor

    xbox'da böyle kinect exclusiveler olmaması gerekir. Dayatmayla kimseye kinect aldıramazlar. Daha öğrenemediler demek ki...


    Geliyor Zaten Dostum. Yapımcıların Böyle bir Cihaza Birden yüklenmesini bekleyemeyiz ama Çok güzel oyunlar geldi bile hatta ufak bi liste yapayım senin için

    Forza 4
    RYSE
    Rise Of Nightmares
    Mass Effect 3
    Ghost Recon Future Soldier
    FIFA 12
  • KINECT Sports 'tan sıkılmaya başlamıştım bende, iyi oldu.
  • Gerçekten heyecan uyandırdı, kinect ile oynanışı çok merak ediyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynedim

    Gerçekten heyecan uyandırdı, kinect ile oynanışı çok merak ediyorum..


    Onu bide Bize Sor
  • Bu kesinlikle Kinect oyunlarinin arasinda başyapit :)
  • gerçekten rezalet. şu QTE'leri bir de button mashing adı altında özellik-yenilik olarak sunuyor crytek.. QTE olayının dandikliğini geçtim onun yüceltilip iyice yayılması içler acısı.. her öldürdüğün adam için QTE istiyor..






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 9 Temmuz 2013; 16:00:15 >
  • Ryse: Son of Rome’un Hikaye ve Karakter Detayları

    http://oyunmuhabbeti.net/ryse-son-of-romeun-hikaye-ve-karakter-detaylari.html

    Crytek bu gün Ryse’ın Comic Con fuarında olacağını duyurdu ve duyuru ile birlikte Comic Con’da verilecek olan bazı bilgilerde gün yüzüne çıktı.

    İşte Ryse: Son of Rome’un Hikaye ve Oyundaki karakterler hakkındaki detayları.

    Ryse: Son of Rome’da oyundaki karakterimiz, Ailesinin öldürenlerden intikam alması gereken genç bir Romalı askeri yöneteceğiz ve bunu yapan barbar haydutların ardındaki kişileri bulmaya çalışacağız. Bu süreç içerisinde de Karakterimizin yükselişi ve Roma ordusundaki rütbesinin yükselişine de şahit olacağız. Marius’un macerası ise intikam ını almak için barbarların kıyıları, Britanya krallığı ve Roma’nın kabline kadar bir serüven olacak.

    Karakter Detayları ise şu şekilde

    Vitallion: Onlarca yıl Roma için hizmet vermiş Bilge ve karizmatik bir general. Vitallion bir çok görevde Marius ile birlikte hizmet vermiş ve Marius’un akıl hocası olmuştur. Kendi sınırları vardır ve neyi ne zaman yapılmasını gerektiğini çok iyi bilen ve kendine hakim olabilen bir General.

    Nero: Roma imparatoru, Gücünü elinde tutmak için mücalede veriyor ve iki oğlu Commodus ve Basillius’u güçlü pozisyonlara atayarak Britanya’daki direnişleri kontrol altına almaya çalışıyor. Nero potansiyel tüm düşmanlardan kendini tehlikede hissediyor.

    Commodus and Basillius: Commodus, Nero’nun en büyük oğlu ve Britanya’nın Valisi, Britanya halkı onu bir tanrı olarak görüyor, Commodus’un saltanatı ise baskı ile bütünleşmiştir. Nero’nun küçük oğlu Basillius, Cinsellik ve zalimlik ile eğlenir gününü gün eder. O’nun tatlısı ise Kolezyon da Gladiator’lerin birbirlerini öldürmesini izlemek ve tabiki Harem’inde güzel esirler bulundurmak.

    Boudica: Britanyalıların(ingilizler)’in hükümdarı Kral Oswald’ın Kızı. Esnek ve Güçlü olan Boudica, Roma’dan da nefret ediyor. Roma’nın korkunç kuralları altında onun halkıda korkunç şekilde acı ve işkenceler görüyor. Babası korkunç bir intikam aşağılamsı ile karşı karşıya geldiğinde, Bu Boudica için halkını zalimlere karşı harekete geçirmeye tetikleyecektir. Boudica ilkeli bir kadın ve o halkını kurtarmak için dünyanın öbür ucuna kadar bile gidebilecek bir iradeye sahiptir.

    Oswald: İngilizlerin hayırsever Kralı, Direnişçileri Roma’nın katı kuralları altında yeniden organize olmalarına liderlik edecek. Ama Roma’nın sert baskısı tekrar başlayınca Direnişçiler bastırılacak ve Oswald bundna kaçışın olmayacağını anlayınca Roma’ya teslim olacak. Oswald’ın saflığı onu Roma’lılara karşı savunmasız bırakacaktır.

    Glott: Kuzey’deki barbarların Esrarengiz Liderleri. Söylentiler onun bir insandan daha çok bir Canavar olduğunu söyler. O’nun bağımsızlık düşüncesi her iki tarafla da Roma ve Oswald ile savaşmasına nedendir.

    The Spirit Gods: Ölümsüz Ruhlar, Tüm halkı izleyen ve Marius’a rehberlik eden bir Ruh. O Ölümlü bir insan halinde görünür fakat insanlardan farklı bir Aura yayar. Diğer bilinen ölümlü hali ile Aquilo’dır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TwexamR

    Arkadaşlar Ryse(Codename Kingdoms) sadece Kinect olacağı kesin. CRYTEK resmi internet istesinde yazıyor.

    Atmayın olum bi oyun dergisinin cevat yerli ile yaptığı röportojda cevat yerli İlk başta oyunu kinect için yasarlıyorduk bunu 2011 ms konferansında gösterdik ama xo nun gücünü de kullanarak(tabi satın aldılar crytek i ya)değiştirdik dedi atmayın yani demoda da gördünüz o QTE ler kinect ile masıl olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crytek in sayfasında kimect için "oynamak için farklı yollar"diyo requires kinect sensor fln demiyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyun kinect exclusive değil "better with kinect" diye tabir ettiğimiz oyunlardan biri, açıkcası benim için hayal kırıklığı oldu,eee be gerizekalılar + 100 dolar diye zorla bize sattırdığınız kinect ile ne yapacağız gangngam style mı...

    http://www.gamespot.com/news/xbox-ones-ryse-no-longer-kinect-exclusive-6409541



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Ağustos 2013; 4:28:12 >
  • Bu oyun merakla beklenen oyunlar içinde ama aslında 360 için geliştirilirken daha sonradan XO oyunu yapıldı. Grafik teknolojileri anlamında zaten yetersiz bulduğum bir oyun, oyun karakterlerinin poligon sayıları yüksek olabilir ama grafik efektler anlamında bence zayıf kaldı bu oyun. Videoyu izleyince oyunun efekt yoksunu olduğunu, mevcut efektlerin de yeni nesil efektlerin yanında çok zayıf kaldığını görebilirsiniz.

    Kinect konusuna hiç girmiyorum, zaten bizim gibi oyuncular için pek önemli bir teknoloji değil. Oyun dediğin kontrol cihazı ile oynanır, klavye/mouse ile oynanır. Kamera karşısına geçip oramı buramı sallayarak oyun oynadığımı hayal dahi edemiyorum.
  • Crysis 3 çöpünden sonra cryteke hiç güvenmiyorum oyunlara grafik basmaktan başka bir olayları yok O QTE'lere de uyuz oldum QTE dedigin nadir çıkar bi havası olur bunlar oyuna combo koymayı becerememiş her adamda QTE çıkıyor crytek yine patlayacak bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.