Şimdi Ara

Saab 9-3 vector 2.0T 175hp LPG UYUMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benzinin 4liraya dayanmasından sonra büyük hacimli veya turbo motorlu araçları istanbulda kullanmak hayal oldu benim için.Başlıktaki arabaya lpg uygulatmayı düşünüyorum en ufak bir bilgi benim için altın değerinde hangi marka hangi kit hangi usta ve neden... ??? Yardımlarınızı bekliyorum



  • Hocam ben kendi 2006 model mitsubishi lancer otomatik vites aracıma lpg bağlatalı 50.000 km oldu.En ufak bir problemle karşılaşmadım.Yok motor titredi çekmedi felan filan benzinde nasılsa lpgde de o.Geç bile kalmışssın lpg bağlatmaya.Bir arkadaşımın bmw sine 5 ay önce chip+ lpg yaptırdı kendisi çok memnun.Bence aracını al önec Onno Ustaya teslim et chip uygalamasını yapsın.Aracın muhtemelen 210 beygir civarlarında güç üretecek bu işlemden sonra.Daha sonra da sayın Faruk Sevgili den randevu al lpg ni bağlat.İnan bana çok memnun kalacaksın.Aracın normal ve karma kullanımda ortalama 12 litre civarında lpg tüketecektir. yani 100 km de 23 TL civarı.Performanslı kullanmak istediğinde 15 -16 litre doalylarında tüketir ama gel görki ortalığı yakıp kavurursun.Onno Usta ve Faruk Sevgili alanlarında bence şuan Türkiye nin 1 numaralı isimleri. Aracınızın benzindeki karma tüketimi nedir 100 km de? O rakamı yaklaşık 1.15 le çarparak lpg tüketiminizi bulabilirsiniz. Chip olayını da ciddi anlamda düşünmenizi tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

    Hocam ben kendi 2006 model mitsubishi lancer otomatik vites aracıma lpg bağlatalı 50.000 km oldu.En ufak bir problemle karşılaşmadım.Yok motor titredi çekmedi felan filan benzinde nasılsa lpgde de o.Geç bile kalmışssın lpg bağlatmaya.Bir arkadaşımın bmw sine 5 ay önce chip+ lpg yaptırdı kendisi çok memnun.Bence aracını al önec Onno Ustaya teslim et chip uygalamasını yapsın.Aracın muhtemelen 210 beygir civarlarında güç üretecek bu işlemden sonra.Daha sonra da sayın Faruk Sevgili den randevu al lpg ni bağlat.İnan bana çok memnun kalacaksın.Aracın normal ve karma kullanımda ortalama 12 litre civarında lpg tüketecektir. yani 100 km de 23 TL civarı.Performanslı kullanmak istediğinde 15 -16 litre doalylarında tüketir ama gel görki ortalığı yakıp kavurursun.Onno Usta ve Faruk Sevgili alanlarında bence şuan Türkiye nin 1 numaralı isimleri. Aracınızın benzindeki karma tüketimi nedir 100 km de? O rakamı yaklaşık 1.15 le çarparak lpg tüketiminizi bulabilirsiniz. Chip olayını da ciddi anlamda düşünmenizi tavsiye ederim.


    Merhaba MitsubishiLancer.

    Bu söylediklerin Saab 9-3 vector 2.0T için mi? Ben de bu aracı takip ediyorum ve aynı soruyu ben de uzun uzun düşündüm. Aracı farklı hp değerlerinde görüyorum ilanlarda . 150, 180 ve 210 Hp'sini gördüm. Demek ki 210 olan bu işlemle o güce kavuştu? Bahsettiklerin; 100 km. de 12 litreden 23 TL civarı maliyet, çok specific değerler. Sen bunları bu model için ölçtün mü!? Yani nokta atışı bir mesaj yazmışsın eğer öyleyse! Yoksa başka marka ve modeller için mi ya da bir genelleme mi?

    Özellikle Saab söz konusu olunca, sorulan soruyu ceaplayanların % 80'ı aracı yolda görmekten başka bir münasebeti olmayan kişiler.

    Selametle ...




  • Kardeşim bende 9-5 var. 150hp. Hiçbir sorun yok. Zavoli kullanıyorum. 05545445449 telefon numaram.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkankaanuygur

    Kardeşim bende 9-5 var. 150hp. Hiçbir sorun yok. Zavoli kullanıyorum. 05545445449 telefon numaram.


    Dostum peki yakıt sarfiyatı nedir? Bir de servis fiyatları ve parça temini olayı ne durumda? Bostancı'da Göksu Otomotiv Ramazan Usta'dan bahsetmişler forumda. Bu araca içim gidiyor, çekincelerimi de iyice attım sayılır. Aranıza katılabilirim. 2005-2006 model bir 2.0TS le :)
  • 210 hp olanlar o işlem ile gelmiyor o hp ye.Linear-150ps ,Vector-180ps,Aero-210 ps fabrika çıkış değerleri bunlar
  • 2006 model 9-3 Vector 175hp (Benzinli) sahibiyim.
    Uzun yolda performanslı kullanımla 9.0 lt ortalama yakıt tüketimim var.
    İstanbul şehir içinde dikkatli kullanımla 12 lt yakıt tüketimim var.
    LPG konusunda oldukça çekimserim.
    Yılda en fazla 8.000 km yol yapıyorum. Arabama LPG taktırırsam ona zarar verecekmişim gibi hissediyorum.
    Saab konusunda fazla duygusalım sanırım:)
  • SEVGİLİ kemal80
    aracım 2004 9-3 2.0t LPG li
    alalı bir hfta oldu
    hiç problem yaşamıyorum ancak lpg siz olsa yine alrdım
    bende sizin gibi araca zarar verebileceğini düşünüyorum herhalde.
  • konu hortlayacak ama bende takipteyim ve lpg mutlaka zarar verir her ne kadar sıralıda olsa ama gel gelelim benzin olmuş 5 tl boru değil yani insanı uzun uzun düşündürüyor
  • Arkadaslar Lpg nin dogru ve normal bir kullanimda motora verecegi zarari minimum 150.000 kmde olur oda cok cok dusuk bi para ile halledilir. Diger turlu istanbul trafigindeki binlerce taksi 400 500 bin km yol yapmazdi.. bendeki 3.0 v6 203 hp laguna ile ortalama yakit tuketimim 12 litre civari.. lpg ye yatirdigim parayi 1 senede cikardim.. alin elinize hesap makinasini carpin bolun eger cok km yapiyorsaniz mutlaka alin ama yilda 5 bin maksimum 7 8 bin km diyorsaniz bence kalsin cunku parasini 4 5 senede anca cikarirsiniz. Lp yi dogru kullanin saglam bi ustaya yaptirin birdaha benzine bakmassiniz bile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.