Şimdi Ara

Sağlam Xbox one kinect tv aparatı lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba, Xbox one kinectim var, lcd'nin üstüne takmak için gittigidiyor'dan bir aparat aldım. Çok kalitesiz bir şey sağlam tutmuyor. Oğlum TV'yi hafif sarstı bir kere ve kinect düştü televizyonun arkasına. Allah'tan kablosunu Tv'yi tutan, sehpalı aparata sarmıştım. 30 cm'düşüp tv'nin arkasına vurdu. Bozulmadı çalışıyor. Bana sağlam, tv sarsılsa bile düşürmeyecek bir aparat lazım. Orjinal aparata da baktım hiç bir yerde yok. Kullananlar nasıl bir çözüm buldu, ya da kaliteli bir aparatı nereden temin etti. Yardımlarınız bekliyorum.



  • Ebaydan en kalitelisini almalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçinden alabileceğim bir yer arıyorum. Ebay'dan sadece resimle anlamak zor. Alıp kullanan varsa aldığı ürünü refere edebilecek olur o zaman olur tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baturturk

    Yurtiçinden alabileceğim bir yer arıyorum. Ebay'dan sadece resimle anlamak zor. Alıp kullanan varsa aldığı ürünü refere edebilecek olur o zaman olur tabi.

    109₺ ye aldım ben baya sağlam , hepsiburada dan almıştım şimdi kalkmış



    Sparkfox isimli bir ürün gayet başarılı duvara asılmış ise televizyon arka sırtını duvara yakaladığı için daha da sağlam duruyor düşme vb gibi bir durumu yok oluyor ,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.