Şimdi Ara

Sağlamlıkları ile bilinen CAT ve Land Rover telefonların güvenliğini BlackBerry sağlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kanada merkezli telekominikasyon şirketi BlackBerry, dün yaptığı açıklamada İngiliz akıllı telefon üreticisi Bullitt Group ile lisans anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşmaya göre BlackBerry, sağlamlığı ile bilinen CAT ve Land Rover telefonların güvenliğinden sorumlu olacak.

     


    CAT ve Land Rover telefonlar "BlackBerry Secure" ile korunacak


    BlackBerry, CAT ve Land Rover marka akıllı telefonların yakın bir zamanda "BlackBerry Secure" sertifikası alacağını açıkladı. Şirket, siber güvenlik teknolojisini bu cihazların gelecek sürümlerine ekleyerek, onları her türlü saldırıya karşı güvenli bir hale getireceğini duyurdu. BlackBerry Secure teknolojisi, cihaz kullanıcılarının gizliliğini korurken, saldırganların akıllı telefonlarda bulunan güvenlik açıklarını kullanmasının önüne geçiyor.


    Bullitt Group'un oldukça dayanıklı olan bu telefonları Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Kuzey ve Latin Amerika'daki 100'den fazla ülkede satılıyor. Konuyla ilgili olarak BlackBerry'nin yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Bu yeni anlaşma, BlackBerry Secure teknolojimizi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere Bullitt Group'un ürünlerinin satıldığı 100'den fazla pazarda genişletmemize olanak sağlayacak. Şirketin çiftçiler, inşaat işçileri ve maceraperestler için dayanıklı olarak ürettiği bu cihazlar, artık yazılım olarak da oldukça dayanıklı olacak."

      



  • Hain içeriden olunca kapı kilit tutmaz(Android System uygulaması)

  • Üzerine bir sürahi su döksen bile bir şey olmaz diyorlar bu telefonlar için doğru mu yahu? Ben balığa filan gittiğim için 2-3 telefon harcadım bu şekilde. Eğer buna bir şey olmuyorsa alayım bir tane en azından.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.