Şimdi Ara

Salla Kazan Saçmalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
12.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Üni kampüsümde çekmiyor TT hocam, telefonumun çalışması daha önemli.
  • LGP970OB kullanıcısına yanıt
    O bu değilde yazdığın mesajı anlayabilmek için baya bir efor sarfetmek gerekiyor
  • O değilde geçen 2-3 gb bir şey attırıcam Turkcell'den yanımda bir suriyeli gelip 10 gb ver dedi ya la ben orda şok
    Suriyeli mi bilmiyorum diyecem ama Arapça konuşuyordu olsa olsa suriyelidir herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskidiyar -- 13 Ocak 2019; 22:07:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bilmeyen arkadaşlar için tüyo vereyim o zaman;

    ben cuma günleri hem annem hem de babam için salla kazan yapıyorum ikisine de aynı hediyeleri veriyor. Hatta geçen ay kendi hattımı da onlarla birlikte salla kazan yaptım üçümüze de aynı hediyeyi verdi. Bu hafta da anadolu yakasında oturan yeğenimi aradım onu da kattım testin içine ona da aynı hediyeyi verdi. Yani o saat o dakika da ne hediye belirlenmişse herkese aynı hediye çıkıyor. Yani şöyle güzel eskisi gibi haftalık ya da aylık 5-10gb kazanan olduğunda anında haberleşebileceğimiz bir sistem kurabilsek süper olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeLee kullanıcısına yanıt
    ben ne zaman sallarsam sallayayım haftalık 1gb geliyor, zamana bağlı değildir o iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır akıllı telefon kullanıyorum şimdiye kadar en azla haftalık 1 gb falan geldi ki 2-3 ay gibi bir süredir gelmiyor.

    Aylık 5-10 gb alan nasıl alıyor çözemedim :)
  • Kesinlikle katiliyorum. Bize internet lazim kardesim, internet!!!
  • Neye ihtiyacınız yoksa onu veriyor salla kazan. İnternet vermesi için internetinizin bol olması lazım. Onlarca kere denedim internet verdiği zamanlar hep ihtiyam olmadığı zamanlarda oluyor. Onun haricinde benim için dünyanın en gereksiz bipten dakika veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi operatöre geçerseniz geçin ilk 1 yıl salla kazanda her hafta internet verilir, 1 yıl geçtikten sonra yavaş yavaş oran düşürülür her hafta saçma sapan hediyeler verilir yavaş yavaş 4-5 ayda bir innternet çıkmaya başlar sonra sen noluyor lan diyene kadar bir bakmışsın soyulmuşsun Bu her operatörde böyledir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

    ben ne zaman sallarsam sallayayım haftalık 1gb geliyor, zamana bağlı değildir o iş
    Hocam yanlış anladınız ya da anlamadınız söylediklerimi anlatmaya çalıştığım size her seferinde ne verdiği değil o zaman diliminde herkese aynı hediyeleri veriyor. Siz salla kazan yaptığınızda 1000dk. Bip veriyorsa o zaman aralığında herkese aynı hediyeyi veriyor. Istediğiniz zaman başka bir turkcelliyle aynı anda salla kazan yaparak deneyebilirsiniz.



    Turkcell'de bazı müşteri seviyeleri var anladığım kadarıyla seviye 1,2,3 şeklinde ödediğiniz fatura tutarları, kullanım yoğunluğu, eski müşteri gibi... eğer bir farklılık varsa da bununla ilgilidir diye düşünüyorum.



    Geçtiğimiz yıl ağustos, eylül ve ekim aylarında çok sık şekilde bol bol internet almışlığım var aylık 10gb, haftalık 5gb, 3 ay tekrarlık 1gb gibi hediyeler aldım. Hattım çok eski 20yıl felan vardır fakat kullanmadığım hat olduğu için sadece kenarda tutuyorum hiçbir paket aboneligim yok sadece tarifem bizbize tarifesi aylık 12.5TL sabit ücreti var.



    Son 2-3 aydır da diğer arkadaşların dediği gibi işe yarar bir hediye vermiyor. Veriyorsa da oranı çok düşük ayarlamışlardır. Mesela kola,cips,dondurma bedavaları gibi düşünün 1 kasa da 12adet kola varsa 2-3tanesinde bedava çıkıyor gibi düşünün bu GB olayını da günün belirli saatlerine sadece günlük şu kadar GB verelim diye düşük ayarlıyor olabilirler önemli olan o zaman aralığını bulmak. Bir haberleşme sistemi kursak whatsapp grubu gibi herkes salla kazan yaptıktan sonra gruba yazsa şu hediyeyi verdi gibisinden herkes ihtiyacı olan hediyeyi alır diye tahmin ediyorum.



    Denemek gerek diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla bimcell pttcel ne cell varsa ucuz ona geçeceğim. Turkcell yaptık buda biplemeye başladı bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeLee kullanıcısına yanıt
    gayet anladım hocam, ben her seferinde farklı günlerde sallıyorum, sizin dediğiniz gibi olsa her seferinde haftalık 1gb verdiği zaman dilimini tutturmuş olmam imkânsız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde gün içinde aklıma geliyor farklı saat dilimlerinde yapıyorum hep. Arkadaşın dediği doğruysa da demekki ben çok şanslıyım sürekli bip geliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaani'den 20 arama yapınca 1gb veriyordu. Bunu tüm uygulamalarda kullanabiliyorduk. Şimdi sadece Yaani uygulamasında kullanmak zorundasın. Bir avantajı kalmadı.

    En son şu mesaj gelince artık benim için Turkcell bitmiştir.
    Salla Kazan Saçmalığı
  • turkcellden en kısa zamanda ayrılacagım böyle fahiş fiyat yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

    salla kazan algoritmasini cozemedim. sans degil kesinlikle

    ayarlamakar yapiliyor

    konuda da yazdim 4 haftadir facebook twitter paketi instagram paketi harici birsey gelmedi
    2 sene platinum paket kullandım. 10 gb standart paket vardı. ayda 5 gb ayda 10 gb internet geliyordu salla kazandan. aya vurunca ortalama 27 gb internet kullanımım vardı. fiyatından ötürü 10 gb lifecell e geçtim. youtube, instagram, 1000dk saçma sapan hediyeler gelmeye başladı. Kullandığınız tarifeyle alakalı gerçekler de var malesef.
  • Ya kardeşim bazılarınız yıllardır olayı anlamadı gitti. Yok şu operatör iyi değil ondan çıkıcam buna geçicem bu iyi değil buna paramı kaptırmam diğerine geçicem vs. hepsi aynı ve hepsi biribirinden beter sözleşmeniz dolduysa en uygun anlık olarak hangisi varsa mecbur ona geçeceksiniz.yok silsüpür yok salla kazan yok çarkı çevir kazan hepsi aynı b.k un farklı renkleri. :) Eskiden hepsi internet hediyesini daha fazla süreyle sınırlandırırdı şimdi hepsi azalttı kimisi 6 saat kimisi 1 gün.

    Operatör değiştirmek için daha güzel sebepler bulun.

    örneğin vodafone'da cihaz kampanyaları telefonlarla sınırlı iken turkcell'de ürün yelpazesi çok geniş.Tabi stokları da bir o kadar sınırlı ve çabuk tükeniyor.
  • Bana 5 haftadır üst üste bipten 1000 dk veriyor. Hiç kullanmıyorum ama ısrarla vermeye devam ediyor kitapsızlar. Güya rastgele çıkıyor hediyeler, yersen...
  • Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Sürekli 4G+ çekerdi, upload ve download hızı muhteşemdi. Her hafta Salla Kazan'dan güzel hediye verirdi, bir keresinde aylık 10 GB bile vermişti.
    Vodafone'da (Red kullanıyorum) internet hızı çoğu zaman 4'te 1'i ve muadil salla kazan uygulaması tamamen boş içerik veriyor.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    4G ile birlikte vodafone telekomunda gerisinde kaldı malesef.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.