Şimdi Ara

SAMSUNG AR12MSPXBWK/SK AR9500 WİNDFREE WİFİ İNVERTER KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim üzre ürünü almayı düşünüyorum. Elbette beni çeken nokta hediye olarak verilen saat. https://urun.n11.com/klima/samsung-ar12mspxbwksk-ar9500-windfree-wifi-inverter-klima-P183938063

    2788tl fiyatı var hediye çekiyle 2733tl ye geliyor. Bu ürünü alan, kullanan ve değerlendirebilecek olan arkadaş var ise minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.



  • Bende merak ediyorum, hiç alan oldumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya kapsamında 2 adet aldım antalya da yaşıyorum
    sormak istediğiniz bir şey varsa bilgi verebilirim.
  • Bu klimanın wind free özelliği gerçekten reklamındaki kadar rahat tutuyor mu gün içinde? Normal eski tip klimalar çok vuruyor beni serinleyeceğim diye fena oluyorum havadan. Ben normalde daikin almayı düşünüyordum iyi marka diye ama samsungun reklamını görünce aklımı çeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigittarik

    kampanya kapsamında 2 adet aldım antalya da yaşıyorum
    sormak istediğiniz bir şey varsa bilgi verebilirim.

    merhaba, ben de Antalya'da yaşıyorum ve bu klimayı düşünüyorum, geçen süreçte nasıl memnun musunuz, kaç m2 odada kullanıyorsunuz?

    Ben 25m2'de kullanacağım ve yeterli olup olmadığından emin olamıyorum sormak istedim, teşekkürler
  • @ado hocam sizin bu klima hakkındaki önerilerini alabilir miyiz, fiyatının ederi bir klima mıdır sizce ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 18 Temmuz 2017; 15:38:5 >
  • WB kullanıcısına yanıt
    İncelemediğim bir ürün hocam, Yorum yaparsam yanıltıcı olurum.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bilgi ve tecrubeye ragmen durust cevabiniz icin tesekkurler hocam,



    Hani vakit olur da goz ucuyla en azindan ozelliklerine bakip "orta segmente gore fena durmuyor" gibi bir sey soyleseniz yeterli olur, olmazsa da caniniz sag olsun;



    http://www.samsung.com/tr/air-conditioners/windfree-ar12/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Değerli Hocam;

    Bu alet bir klima ise, Emiş ve üfleme yapmak zorundadır zira ortam havasını eşanjörden geçirip havanın sıcağını alıp dışarı atmak zorunda ise bir adet cross fan çalıştırmak zorunda demektir.

    Bu klimayı diğerlerinden ayıracak tek özellik ise, direkt olarak mazgal çıkışındna kuvveti esinti vermek yerine, flap kapatıp gözeneklerden en minimal döngüde YİNE DE CROSS FAN SAYESİNDE bir hava çıkışı yapacak olmasıdır.

    Bu şartlarda mazgal çıkışından hissedilir bir hava çıkışı yerine, gözeneklerden hissedilmeyecek derecede hava çıkışı sağlanacak sonucuna ulaşabiliriz.

    Peki içeride devirdaim EDİLMEYEN hava, dışarıdan gelen sıcak hava baskısınıa (ki biz buna direnç diyoruz) ne kadar muvavemet gösterecektir? Devirdaim edilmeyen ortam havası soğutulamaz, soğutulmayan havanın olduğu ortamda insanlar rahat edemez. Eğer burada amaç uyurken rahat etmek ise, Bu gün Çin'in en kenar mahallesinde üretilen klimanın dahi uyku modu özelliği ve 6-12 kademeli iç ünite fan devri özelliği var. Ben en sessiz moda aldıktan sonra hava ister mazgaldan çıksın ister gözenekten o zaman değişen ne olacak?

    Bakınız SAMSUNG markasını atılım-Yenilikçi-Arayış içinde olması vs gibi nedenlerle inanın severim ve halen GalaxyS4 telefonlarını kullanırım, daha önce klimalarını da aldım kullandım, Lakin hatırlarsanız bir kaç yıl önce de ÜÇGEN tasarım adı altında klima çıkartım KLİMADA DEVRİM havası yaratmışlardı ancak sonucu hepimiz biliyoruz ne derece hüsran olduğunu, bu gün adı dahi anılmıyor.

    Bu bilgiler doğrultusunda bu ürün için size ben ''Balon'' ifadesi kullanmak ve kullanmamak arasında gidip geliyorum zira sizi üzmekten çekinirim.

    Bunların pazarlama faaliyetleri olduğunu düşünür ve ŞAHSİ FİKRİM olarak ben para vermezdim.

    Yine SAMSUNG alın sorun değil, ancak güzel görüntüsü haricinde size bir şey katacağına inancım olmadığını belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 18 Temmuz 2017; 17:21:0 >




  • Ado kullanıcısına yanıt
    Gayet aciklayici ve bilgilendirici olmus hocam, tekrar tesekkurler.

    Evet dediginiz gibi wind free bir pazarlama araci olarak kullanilmis gorunuyor, bu ozelligine cok takilmamistim acikcasi, onemli olan sogutma ve isitma basarimi benim icin, hatta sekli de cok umrumda degil.

    Ayni ozelliklere daha ucuzunu bulursam direkt tercih ederim marka bagimliligim yok, bu klimayi sorma sebebim 900tl indirim cekim vardi bu modele ozel, bana 2200tl ye gelecekti.



    Son olarak su sekilde sorsam sorumu, antalyada 25 m2 gunay-bati cephe icin izolasyonsuz binada 2000tl civari butce icin ne onerirsiniz peki? Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Hocam güneybatı diyorsanız günde en az 6 saat güneşe maruz kalacağınızı düşünüyorum. Bu da yüksek direnç demektir ki performans sorunlarının başında, izolasyonsuz alanların maruz kaldığı yüksek direnç (Sıcak hava baskısı) gelir.

    Avantajınız ise m2 anlamında çok büyük alan olmaması. Yanlış anlamayınız lakin Hediye çeki gibi bir imkan var ise bunu neden sokağa atalım ki, teknik anlamda bu klima her türlü sizin işinizi görür. Ben zaten ''Almayın'' anlamında yorum yapmadım aslında. Sadece uyarı mahiyetinde kabul edin lütfen benim yazılarımı. Burada kimseyi olumlu/olumsuz etkilemek istemem. İlgili ürünün teknik verileri sizin koşullar için oldukça uygun, Bunu almasanız LG-MİDEA vs alacaksınız ki teknik verileri 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak ancak rakamsal avantajı aynı olmayacak.




  • Ado kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam cek ugruna yanlis urun almamakti amacim ancak ayni fiyat badinda daha iyisini bulmam zor soylediklerinize gore, cok tesekkurler bilgiler icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu sene bu modeli yatak odasına alıp, oradakini de salona taktirmak istiyorum. Mevsut klima guzel spogutuyor ama direkt ustumuze geliyor, yazın sıcak gunlerde verimli kullanamıyoruz, hasta olacagiz diye ac-kapa yapmaktan uyku uyuyamıyoruz.

    Neyse,Samsung bayisine ugradım, gecen sene tek modeldi, bu sene bu windfree modelin butun versiyonları cıkmıs.

    Sorum; bu klimayı gecen sene alıp, kullananlar memnun mu ? Gercekten hasta olmadan klima serinliginde rahat uyuyabilir miyiz ?

    Cevap verecek arkadaslara, simdiden tesekkur ederim.
  • Merhaba bende samsung ar sersi vardı flaplar yüzüne satmak zorunda kaldım ilk aldığımda bilseydim kesinlikle almazdım evde 10 dk çalıştır sonra kapat tekrar aç en sonunda kızdım internetten sattım.
  • alex1010 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama şikayetinizi tam anlamadım. Sizin modeliniz wind free miydi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guest2004

    Kusura bakmayın ama şikayetinizi tam anlamadım. Sizin modeliniz wind free miydi ?
    Üçgen modeldendi benim cihaz ar 5000 serisi flap ları tavana doğru ayarlayamadığımız için direk aşağıya vuruyor ve altında oturanları çok rahatsız ediyordu oyüzden değiştirdim wind free dediğiniz cihazın flaplarını kapattığınız zaman cihazın üstündeki deliklerden hava üflüyor o deliklerden çıkan hava ile ortamı nasıl serinletir oda merak konusu
  • Merhabalar



    AR18NSWXBWK/SK 18000 BTU sipariş verdim ben de bugün, sizler için sorun olan şeyler benim için değil, dolayısıyla en mantıklı klima bu göründü bana, umarım memnun kalırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , gule gule kullanın ınsallah.

    Bende cıddı dusunuyorum, montaj ve kullanım asamalarını da paylasırsanız cok sevinirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seer değerleri oldukça düşük bir cihaz tavsiye etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SacredDivinity

    Merhabalar



    AR18NSWXBWK/SK 18000 BTU sipariş verdim ben de bugün, sizler için sorun olan şeyler benim için değil, dolayısıyla en mantıklı klima bu göründü bana, umarım memnun kalırım
    Merhabalar,

    Klima hayırlı olsun dedim, sizden haber cikmadi. Ne yaptınız, klima takildi mi ? Kullanmaya basladınız mi ?

    Yanıtlarsanız cok memnun olurum, bende karar arifesindeyim ve kafam cok karısık.

    Tesekkurler simdiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.