Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.085
Cevap
54
Favori
281.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Samsung C7 elime ulaştı bende, almak isteyenlere ışık tutmak için birkaç bilgi vermek istiyorum. hepsiburada.com dan 1549 Tl ye aldım delta garantili. kutudan tr uyumlu adaptor çıkmıyor aparat verilmiş yanında. Telefon güzel tasarımlı bana göre elde şık duruyor. 3300mah pili var ve sanırım 6 saat ekran süresi alırım diye düşünüyorum. telefonda samsunglarda alışık olmadığımız led bildirim ışığı var, radyo mevcut, kamera gayet iyi on kamera yeterli. parmak izi sensoru gayet iyi çalışıyor. 32 gb hafızayla geliyor 4gb ram gayet yeterli. Bana göre fiyat performans cihazı olmuş. Hoparlör çıkışı yeterli. kapasitif tuşlar ışığı yanıyor. Sim kart girişi sim1 ve sim2 yada micro sd kart destekliyor. Buda çift sim kullananlar için avantaj olur.Gayet hızlı sarj oluyor. Sadece gold rengi vardı stokta. siyah pembe gri renkleri de var ancak hepsiburada da satılmıyor. Sormak istediğiniz sorular varsa alabilirim. Kesinlikle önerebileceğim bir telefon. Çok memnunum.
    SAMSUNG C7 [ANA KONU]SAMSUNG C7 [ANA KONU]SAMSUNG C7 [ANA KONU]SAMSUNG C7 [ANA KONU]SAMSUNG C7 [ANA KONU]SAMSUNG C7 [ANA KONU]SAMSUNG C7 [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şu 4.5 g ye takanlara ayar hasta deli oluyorum.

    evimde 16mbps ye kadar net kullanıyorum, çoğunuz da öyle...

    3g nin desteklediği hız 20 mbps.. saniyede 2MB indirme.

    4g yi yetersiz buluyor vatandaş, 4.5 g yi bekliyormuş. inanır mısınız, taa lisede annem üzerine hat açtırdığı için şuan farklı şehirlerde olduğumuzdan 3g sim karttan 4g sim karta geçmeye üşendik bir kere de ihtiyacım olmadı.

    ne bu 4g merakı? evinizde 100mbps ye alıştınız da o mu yetmiyor da 4.5 g beklemeceler? çok komik. boşu boşuna elinizdeki paketi de bitirecek hızlara sahip oluyorsunuz aşırı saçma.

    bir hd video açtınız youtubedan misal. 20. saniyesine geldiniz ve sıkıldınız o videoyu kapatacaksınız, 4.5 veya 4g ye sahip olduğunuz için o ilk 10 saniyede çoktaan 100-200mb lık videoyu indirmiş, önbelleğine almış durumda oluyor. toplasan 4-5gb internet kotanız var, 20mbps olan 3g yetmiyor, 100 olan 4g de yetmiyor 4.5 gler konuşuluyor.

    komik bence. bilinçsiz tüketici.
    Merhaba arkadaşlar!

    Bir süredir bir proje üzerinde çalışıyorduk. Proje orjinal romlarla alakalı. Samsung Galaxy akıllı telefonların orjinal rom'larını biliyorsunuz ki internetten bulmak ve bulsak bile indirmek işkenceye dönüşebiliyor. Updato ücretsiz ancak yavaşlayan ve hatta kopan, Sammobile ise ücretsiz üyelikle çok yavaş indirmelere izin veriyor. Biz de düşündük, bu rom'ların şimdilik en güncel ve mümkün olduğunca Türkiye versiyonunu indirip, en hızlı indirilebilen bir indirme servisine yüklesek nasıl olur diye.

    En sonunda biraz uğraşın ardından şuan piyasaya çıkmış olan tüm Samsung Galaxy akıllı telefonları için rom indirme listesini hazır edebildik. Bundan sonra, rom'ları güncel tutmaya özen göstereceğiz.

    Lafı çok uzattım. İşte projemizi tamamladığımız rom indirme sayfamız: https://goo.gl/8Xou3Q

    Eksiklerimiz var biliyoruz. Sizlerin de yardımıyla eksikleri kapatarak ilerlemeyi düşünüyoruz. Bu projeyi tamamladıktan sonra daha nice projeler aklımızda, onları da gerçekleştirmek için vakit kolluyoruz. Desteğiniz azmetmemizi sağlıyor :)

    Hiçbir şey yapmayıp oturmaktansa elimiz değmişken böyle şeyler çıkarıyoruz ortaya.
  • Hayırlı olsun.

    Samsung'un sanırım tek metal kasalı cihazı bu. Ram 4 gb, pil kapasitesi iyi, 1080p ekran, sd 625 işlemci çok güzel özellikler. 1080p zaten bu cihazlar için en ideal çözünürlük, 2k boş yere pil tüketip işlemciyi yormaktan başka bir işe yaramıyor. Güle güle kullanın.

    Daha önce de yazmıştım, bu cihaz Samsung'un yeni tasarım anlayışının ilk örneği olabilir. Aynı durum daha önce Alpha ile olmuştu, Samsung metali ilk defa bu cihazda denemiş daha sonra diğer modellerde kullanmıştı. S ve Note serisi iki nesildir aynı tasarımda, camdan tekrar plastiğe dönmeyeceklerine göre yeni nesil S ve Note serileri yekpare metal kasa olacaktır.
    Samsung bu metal kasaya bir de çıkabilir arka kapa ve bataryayı ilave ederse tadından yenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci snapdragon mu yoksa exynos mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 11 Eylül 2016; 14:49:08 >
  • Bak ben sana deyiverem; Cihaz güzel he...
  • baya iyiymiş ben beğendim.hayırlı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 625 qualcomm işlemci ile geliyor cihaz. Şuan cihaz şarjı %22 6 saat ekran süresi var. Fotoğraf isteyenler için aşağıda mevcut.SAMSUNG C7 [ANA KONU]
    SAMSUNG C7 [ANA KONU]
    SAMSUNG C7 [ANA KONU]
  • Güzel cihaz , hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad ben galiba bundan alıcam fakat hiç fiyat bulamadım. birde kaç saat ekran alıyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk full şarjdan sonra ekran parlaklığı otomatik 4g mobil veri hep açık, wi-fi yok hotspot kullanım konum senkronizasyon hep açık yarim saat oyun yarim saat tel görüşmesi yarim saat messenger görüntülü görüşme baya bi internet kullanımı 1 saat fizy müzik dinleme yarim saat facebook Bu gibi şeyler 7 saat ekran süresi aldım.SAMSUNG C7 [ANA KONU]
  • Bu telefona o ram ve pil
    Ram agzimi acik birakti
    On kamera da 8mpmis...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 11 Eylül 2016; 20:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snap625 çipset desteklemesine rağmen bu telin kamerasında OIS ve 4k kayıt yokmuş, bunu üst segmentle ayrım olsun diye yapmışlar. Bir de LTE(4g) modem sadece Cat4 (150mbps) destekliyor, gerçi ülkemiz şartlarında buna ulaşmak da zor :) A serisinden tel alınacağına düşünülebilir.

    Samsung şaka gibi bir firma, Note7/ S7 lere dandik 5 mp ön kamera koyarken yarı fiyatındaki telde 8mp güzel foto kaliteli kamera koyuyorlar. Üstelik arka kameranın çözünürlük avantajı da var (16mp). Yalnız ürünün adını yanlış seçmişler, Note7 haberlerinden sonra :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 11 Eylül 2016; 22:33:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scream505

    İlk full şarjdan sonra ekran parlaklığı otomatik 4g mobil veri hep açık, wi-fi yok hotspot kullanım konum senkronizasyon hep açık yarim saat oyun yarim saat tel görüşmesi yarim saat messenger görüntülü görüşme baya bi internet kullanımı 1 saat fizy müzik dinleme yarim saat facebook Bu gibi şeyler 7 saat ekran süresi aldım.SAMSUNG C7 [ANA KONU]


    gayet iyi teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    4k olmasa da olur ama OIS ve USB OTG koysa iyi olurmuş. Üst serileri baltalamamak için ozelliklerden kısarken malca işlere girişiyor samsung. Sadece o değil jiroskop falan da yok vr 360• video nasıl çalışacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    üst serilere de özellikleri kısılmış kamera, güvenilirliği tartışmalı donanım koyuyorlar ne akla hizmet (12mp, hatalı Samsung sensör, dandik 5mp ön kamera)
    Bunları tek telde özellikle birleştirmiyorlar ki her tel satılsın...
    C7 Samsung garantili yurtdışında 430$ galiba, az fiyat değil eksilttikleri özelliklere göre. C5 mantıklı fiyattan girerse anne-babaya alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdragon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonrow

    snapdragon

    ooo reis, sen samsung bölümüne uğrar mıydın
  • note 2 ye rom bakıyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonrow

    note 2 ye rom bakıyordum

    CyanogenMod varken rom aramaya gerek yok hocam :/ CM tavsiye ederim.
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Harbiden baktım jiroskop yok saçmalık. Öyle ucuz bir telefon da değil ki.
    Özellik kısmada da cidden bir sıkıntı var J7 2016 da gürültü engelleyici mikrofon yok ama J5 2016 da var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 11 Eylül 2016; 21:43:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG C7 [ANA KONU]

    asıl ben tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.