Şimdi Ara

Samsung CF390 24'Curved FreeSync Monitör İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
10.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler monitor geldi, 4 4 luk. Fakat 72hz olayi icin illaki AMD ekran kartimi lazım? bende GTX1060 var ve nvidia control panelde 60hz uzeri gostermiyor.

    tesekkurler.
  • Tube Screamer kullanıcısına yanıt
    özel çözünürlük ile monitöre oc yapman gerek 71-72 hz civarına çıkıyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    özel çözünürlük ile monitöre oc yapman gerek 71-72 hz civarına çıkıyordu

    Nvidia control panlede uhdtv seçiliymiş pc monitör seçince otomatik 72hz e geçti 👍

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bu monitörü ps4 ile yada tv olarak kullanan var mı? 72 hz e çıkarma olayı ps4 ile de oluyor mu yoksa illa amd ekran kartı bilgisayar mı lazım? son olarak 650 tl civarına tavsiye eder misiniz?
  • Çok güzel bir inceleme olmuş elinize saglik! Bende almayı dusunuyorum suan vatandan internet sitesinden alicam. 690 tl gibi bir rakama gelicek.

    Ölü piksel testi nasil yapiliyor?aldiğimda neye dikkat edeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650/670 gibi bir fiyata alınır mı sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Kendi kendime cevap vereyim. Mm da inceledim. Sallanma durumu hariç beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 27”. modelini almayı düşünüyorum.görüşleriniz nedr? Bu fiyatta philipsin monitörleride var özellik olarak kağıtta aynılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir senedir bu monitörü kullanıyorum ve bir çok açıdan test etme imkanına sahip oldum. Ben de kısa bir şekilde tecrübemi paylaşmak isterim.
    1- Şahsen bu monitörün genel kullanım amacına uygun olduğunu düşünüyorum. Ben oyun monitörü alayım, 60 hz'den fazla olsun, kavisli olsun derseniz bu monitör o monitör değil. Evet oyun da çok güzel oynanıyor fakat ben 2000lerde bilgisayarla tanışan biri olarak beklentisi yüksek bir oyun manyağı değilim, bu monitörde gayet keyifli oyun oynanmakla birlikte oyun performansı açısından üst düzey bir şeyler arayanların başka monitöre yönelmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Kendime göre puanlama yaparsam: günlük işler 8/10, film-dizi 9/10, oyun 7/10.
    2-Monitörde nvidia ile birlikte bile kullansanız 72 hz desteği mevcut, nvidia denetim masasından rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.
    3-VA panel olduğu için TN paneldeki gibi donukluk yerine daha canlı renkler mevcut. Bununla birlikte IPS'lerde karşılaşılan ışık sızmasının, bu monitörde olmadığını belirtmeliyim (Not:Monitöre tam karşıdan bakarken ışık sızması yok, yanlara geçildiğinde ise doğal olarak biraz var. Ben hep tam karşıdan baktığım için sıkıntı yaşamadım.)
    4-İnternette bu sorunu yaşayanı görmedim, belki benim hassasiyetimle alakalı, monitörde biraz fazla netleştirme mevcut. Bazen rahatsız ediyor bazen de farkına varmıyorum.
    5-DP ile bağlantı mevcut değil, HDMI ile bağlanabiliyorsunuz. Benim için sıkıntı olmadı bu durum.
  • Tam olarak bu ürünü aldım ve 1 saat önce siparişim geldi kurdum şuanda bu monitör üzerinden yazıyorum, 72hz çalıştırma olayını çözemedim bu bir efsane mi yoksa amd ekran kartı mı gerekiyor? Tavsiye ettiğiniz göz yormayacak bir ekran ayarı vs.. var mıdır?

    Monitör çok güzele benziyor tüm testleri gözümün gördüğünce yaptım ve bir aksi durum ışık sızması ölü piksel vs.. 1 saatlik tam deneyimimde farkedemedim, henüz oyunları denemedim ramimin bir tanesi arkadaşıma ödünç verdiğim için 4gb ram ile aaa oyun açamıyorum :)
    https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-60-72hz-analog-hdmi-full-hd-freesync-curved-va-monitor-p-BD805154?magaza=teknoraks
  • emaka kullanıcısına yanıt
    72hz nerede :) bulamadım da!
  • Masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masasına gir,ekran sekmesinden çözünürlük değiştirmeye gir, alt tarafta PC seçeneğindeki 1920x1080i seçince sağda çıkacaktır. Yapamazsan haber ver yardımcı olayım.
  • emaka kullanıcısına yanıt
    Buldum yazmayi unutmusum, once.monitor ayarindan ustun bilmem neyi actim.sonra aktif oldu nvidia denetimde 72hz, ayni gun cozdum cok tesekkurler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu monitörün CF396 sınıda ben aldım. benim yaşadığım sorun koruyucu mod aktifken ışık sızması çok belli oluyor. onun haricinde siyah arka plan yapınca çok bellirgin değil.
    sanırım göz koruyucu mode çok düşük ışık seçeneği olduğundan ışık sızmasını belli ediyor. muhtemelen kavisli olduğundan dahada belirginleştiriyor. diğer monitorlerdede çoğunda bu sorun varmış...
    Samsung CF390 24"Curved FreeSync Monitör İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toptanfiyatlar -- 10 Eylül 2019; 2:1:4 >
  • Samsung 24 f350 monitor buldum.duz ekranli herseyi aynı sadece pls ekran.2.el fiyati uygun.pls ekran nasıldır bilmiyorum.

    Tavsiye edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvardar77

    Samsung 24 f350 monitor buldum.duz ekranli herseyi aynı sadece pls ekran.2.el fiyati uygun.pls ekran nasıldır bilmiyorum.

    Tavsiye edermisiniz
    ARKADAŞLAR ELİMDE SAMSUNG 27'' CF390 FHD 60-72 HZ FREE SYNC HDMI VA KAVİSLİ MONITOR VAR.SIFIR ,KAPALI KUTU FATURALI.900 TLDEN SATILIKTIR.İST İÇİ ELDEN TESLİM.
  • Bende Samsung CF391 27"Curved FreeSync modelini kullanıyorum. Vatandan 1.100 ₺ fiyata aldım. İlk başlarda çok büyük gelmişti şimdi alışığım için sorun kalmadı "iyiki de 27" ilanını almışım diyorum.

    Oyun ve film konusun da bir sıkıntı yaşamadım , GTX 1070 ile kullanıyorum elimden geldiğince Her şeyi dip ayarlarda kullanıyorum ve oyunlardaki renkler gayet doyurucu.

    Alacak arkadaşlar dikkat etsin. Ben Freesync destekli diye aldım fakat DP port olmadığını eve gelince gördüm , kurulumu yaptım monitörü 72Hz ye getirdim ve FreeSync desteği için arama yapınca HDMI ile olmadığını görünce , hayal kırıklığı oldu benim için. Bir daha değiştirmek vs ile uğraşmadım. Çünkü DP'lu olan model 1700₺ fiyatı vardı.

    Fiyat performans konusunda ben memnunum. Alma konusunda kararsız kalan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.