Şimdi Ara

Samsung Galaxy Home yakında piyasaya sürülecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung birkaç ay önce ilk akıllı hoparlörü olan Galaxy Home'u tanıtmıştı. Ancak Güney Koreli şirket lansman etkinliğinde cihazın ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamadı. Görünüşe bakılırsa akıllı hoparlör çok yakında piyasaya sürülecek.

     

    Ayrıca Bkz.Chrome, yanıtlıcı mobil ödeme sayfalarında kullanıcıları uyaracak
    Galaxy Home'un ABD Federal İletişim Kurulu'ndan (FCC) sertifika aldığı ortaya çıktı. Kısaca bahsetmek gerekirse piyasaya sürülecek cihazların öncelikli olarak FCC kurumundan onay alması gerekiyor. Akıllı hoparlörün bu süreci geride bırakması yakında satışa sunulacağının en büyük göstergesi.

     


    Amazon ve Google sektörü domine etmiş durumda


    FCC sertifikası, cihazın çıkış tarihi hakkında bilgi vermese de en azından Samsung'un aşılması gereken engellerden birini ortadan kaldırdığını öğrenmemizi sağladı. Akıllı hoparlör pazarı şu anda Amazon ve Google'ın hakimiyetinde.

     

    Apple ise hem geriden geldiği için hem de HomePod'un fiyat politikası yüzünden bu markalarla yarışmakta zorlanıyor. Samsung'un ilk akıllı hoparlörü ile pazardan ne kadar pay koparmayı başaracağını ise önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.