Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.359
Cevap
171
Favori
369.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    hocam 8 gb gelecekmiki buraya s10u beklemek daha mantıklı geldi bilemiyorum
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Kesin birsey resmi olarak kimse ifade edemiyor gelmese de yurtdisindan almayi dusunuyorum . Yoksa benim icin Note8 uzerine cok ciddi bir farklilik olusturmayacak. ELbette S-Pen derdi yoksa S10 daha mantikli cunku 5G ile geliyor ....
  • Note 9 fiyati 1158 $ ( 990 € )

    https://www.gsmarena.com/sasmung_galaxy_note9s_price_and_release_date_in_poland_revealed-news-32184.php

    https://www.spidersweb.pl/2018/07/samsung-galaxy-note9-cena-premiera.html

    Vergiler yeni vergiler kuru da hesaba katarsak Agustos 9 daki Dolar kuru duser mi ne olur bilinmez ama sanirim en az 8000 TL beklerim ...

    Note8 fiyati suan itibatiyle 5500 TL keza artabilir de iste :

    https://shop.samsung.com/tr/note-8-gece-siyahi-10540


    Lanslan ile on siparisler 9 Agustos ta baslayacak ve 24 Agustos ta ise dagitimlar baslanacak. Onceki yillarda oldugu gibi belki bazilarimiz cok daha erken alabilecektir ozellikle magazalardan ... On siparis avantajlari vs bakalim nasil olacak ? Eski cihazini getir yenisini al opsiyonu da her zaman var bakalim orada da mantikli makul bir deger bicecekler mi ?


    Onceki yillardan biliriz ki ne hikmetse her magaza elininizde cihaza hedeflediginiz model ayni olmak kaydi ile birbirlerinde ciddi farkliliklarda fiyatlar vermekteler . Bakalim bu cakallik firsatlicilik Note9 9 engellenecek merkezi tek tip birdegisim fiyat politikasi sunacaklar mi ?



    Iphone ve Ipad lerde ciddi oranda zamlari dun yayinlandi yururlugue girdi ( 1200- 1500 TL ) arasi artis var. Fiyat artis oranlari yuzde uzerinde olmasi farkli artis araligi getirmektedir Apple urunleri icin ... Elbette sadece telefon tablet degil tum Apple urunleri ne zam dun gelmisti .
  • çift simli model çıkacak mı acaba
  • 8000 tl fiyat olcaksa alınmaz.4000 e note 8 alınır yada s9 plus huwai p20 pro xiaomi 8
  • Ön sipariş fiyatı 6000 olsa iPhone x ler karşısında ciddi bir şansı olur.bir de verecekleri hediye önemli gear s3 saat verse bu rakamlara gene de satar. Ama 7500 bandında çıkarsa 5000 ne note 8 her koşulda daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 13 Temmuz 2018; 11:13:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]


    Note 9 canlı yayını buradan izleyebilirsiniz 9 Ağustos 2018, TSİ 18:00'de

    Turkiye uzerinden ontalep kaydi baslanmistir :

    https://www.samsung.com/tr/unpacked/


    Ipuclari soyle resmi olarak ifade edilmis :

    Daha üstün bir kamera
    Şık tasarım
    Daha uzun pil ömrü ( batarya kapasitesi mi artti yoksa islemci ve ekran verimliliginden midir belli degil )
    Suya ve toza dayanıklılık
    Güçlü oyun performansı
    Geliştirilmiş S Pen
    Genişletilebilir Hafıza
    Mobil Bağlantı: TV/Tablet/PC/vb.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ben Note Fe kullanıcısıyım. Ama biri bana söylesin. Note Fe şuan 2.500 lira.



    Note 8 e 3.000 TL fazla ve note 8 kullananlar için de note 9 a 3.000 TL fazla vermeyi gerektirecek özellik nedir?



    Bunlar dalga mı geçiyor bizlerle. Bir telefona bu kadar para verilir mi?



    Allah'tan Note 7 patladı da ucuza kaliteli bir cihaz kullanıyorum.



    Not: TR garantisini hariç tutarak soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe E kullanıcısına yanıt
    Cep telefonlarıda artık otomobil gibi oldu bence..artık her çıkan yeni cihazı her gelir kesiminden insan alamayacak..nasılki 2 milyona satılan mercedesin yeni modelini almıyorsak yada alamıyorsak ve gidip clio alıyorsak..telefonda böyle olacak..note 9 çıkacak 7 bin liraya ama biz gidip 1000 liraya j7 core alacaz..



    Ülkemizde cep telefonu ilk çıktığı günden beri zaten bir statü göstergesi olmuştu..düşük gelirli kişi bile en pahalı telefonu alıp kendini farklı göstermenin derdindeydi..artık işte şimdi tam manasıyla oldu..eğer tanıştığımız bir kişiyi gerçek manada tanımıyorsak ve elinde bir amiral gemisi görürsek o kişiyi ciddi zengin olarak görücez..yani kolay değil 7500 liraya telefon almak..



    Aslında istenende buydu..çok kişi yazıyordu forumlarda..telefonlar abartı pahalı olsunki alan ile alamayan belli olsun diye..ee şimdi oldu işte..bazıları yazıyor işte; abi alacak olan yine alır diye ama bence artık alamaz..temlikle bu cihazlar 10bini geçecek..alamaz yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 16 Temmuz 2018; 0:18:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım paylaşılmamıştır, internet sorunum var detaylı bakamadım.
    derli toplu bir yazı gibi.

    https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-note-9-ozellikleri-ve-fiyati

    Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

    quote:

    Samsung’un merakla beklenen phablet modeli Samsung Galaxy Note 9 için şimdiden geri sayıma geçmiş durumdayız. Samsung Galaxy Note 9 özellikleri ne olacak? Şirketin en üst modeli konumunda olacak cihaz için nasıl bir donanım bizleri bekliyor? Samsung Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak, kullanıcılar nasıl bir fiyat etiketi ile karşılaşacaklar? Samsung Note 9 özellikleri ve fiyatına bu yazımızda göz atıyor ve karşılaşacağımız muhtemel cihazı değerlendiriyoruz.
    Galaxy Note 8 inceleme videosu yayında!
    Galaxy Note 8 inceleme videosu yayında!

    Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 inceleme videosuyla karşınızdayız. Galaxy Note 8 ile ilgili merak ettiğiniz her şey inceleme videomuzda!
    Samsung Galaxy Note 9 özellikleri ve fiyatı

    Cihaz hakkında en konuşulan noktalardan biri sunacağı depolama alanı olmuş durumda. Sektör içinden yapılan bir sızıntıya göre, cihazın depolama alanı ve RAM miktarı resmen tavan yapacak.

    Note 9’da bunu ikiye katlayan teknoloji devinin, 512GB depolama alanı sunacağı belirtiliyor. Belirli bölgelerde satışa sunulacak olan bu özel versiyon, 8 GB RAM’e sahip olacak.

    Standart model ise 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelecek. Bu yüksek kapasiteli versiyon hakkında henüz somut bir detay ortaya çıkmadığı için, hangi bölgelerde satışa sunulacağı ve fiyatı hakkında konuşmak şu anda mümkün değil.
    Samsung Galaxy Note 9
    Galaxy Note 9 çıkış tarihi 9 Ağustos olarak belirlendi!

    Galaxy Note 9, Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre 9 Ağustos’ta tanıtılacak. Samsung resmi YouTube kanalından yayınladığı video ile Note 9 ile ilgili ipucuları da paylaştı. Video daha sonra silinse de, videodaki ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

    Sarıya çalan altın renginin dikkat çektiği videoda, arka planda da Samsung’un logosunda bulunan mavi tonuna yer verilmiş. Kalemdeki tuş ile beraber bir yeniliğin de gelmesi, videonun gidişatına göre beklenebilir. Zira Galaxy Note 9‘un S-Pen özellikleriyle ilgili iddialı sızıntılar çıkmış, beklentiler yükselmişti.

    Change is coming August 9th 2018. Can you keep up? #Unpacked pic.twitter.com/ToJkS28eXc

    — Samsung Mobile (@SamsungMobile) 27 Haziran 2018

    Samsung Galaxy Note 9 tasarımı

    Tasarım noktasında bizleri bekleyen çok büyük bir değişiklik görünmediğini başta söyleyelim. Uzun süredir merakla beklenen ekrandan parmak izi okuma özelliği başka bahara kalınca, telefonun bizi heyecanlandırma ihtimali de azalmış durumda.

    Etkileyici performans, bol güç, şık tasarım, muhteşem Super AMOLED ekran ve Samsung’un Galaxy Note telefonlarında kullandığı tüm stil özellikleri Note 9’da yer alacak.

    Bu kez ekran tarafında oranın biraz daha geliştirileceğini, böylece 6.4 inçlik bir Super AMOLED ekranın bizi karşılayacağını söyleyebiliriz. Bunun dışında tasarım tarafında telefon boyutlarının neredeyse aynı kalacağını düşünüyoruz.

    Note 9 ekranı 1440 x 2960 piksel çözünürlük sunacakken, 514 ppi piksel sıklığı sağlayacak. Telefon ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunurken, HDR10 gibi teknolojiler de sunulmaya devam edecek.

    Telefonun kasası alüminyum çerçeveye sahip olacakken, tıpkı ekranda olduğu gibi, Corning Gorilla Glass 5 ile tam koruma sağlanacak. Diğer bir taraftan sağlanan IP68 sertifikası sayesinde, Samsung Note 9 suya ve toza karşı maksimum koruma sağlayacak.
    Ekrandan parmak izi okuma neden ertelendi?

    Şirket patenti almış olsa da Ağustos ayında tanıtılması beklenilen Galaxy Note 9 modeline bu teknolojinin yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor.

    Aslen şirketin bu özelliği yeni Note versiyonu ile sunmak istediği, ancak teknolojinin tutarlılığının geliştirilmesi ve üretim maliyetlerinin düşmesi gereklilikleri sebebiyle kararını değiştirdiği ifade ediliyor.

    İşin içine kararlılık ve maliyet de girince çok daha pahalı bir Note 9 görmektense, teknolojinin olgunlaşmasını beklemek çok daha yerinde bir karar olacaktır.

    Diğer yandan, sektörün diğer iki önde gelen ismi olan Qualcomm ve Apple da ultrasonik teknolojisi tabanlı kendi ekrandan parmak izi okuma sensörü için çalışıyor. Apple 2018 iPhone modellerinde bu özelliği sunacak mı merak ediyoruz.
    Samsung Galaxy Note 9
    Samsung Galaxy Note 9 işlemci ve donanım özellikleri
    Note 9 Snapdragon 845 modeli

    Tıpkı Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi ABD modelinde Snapdragon 845, diğer modellerde de Exynos 9810 işlemciyle gelecek olan Galaxy Note 9, performans olarak Galaxy S9 Plus‘a benzeyecek. Tıpkı S9 Plus modelindeki gibi Note 9, 6 GB RAM ile gelecek. Geekbench’in yapıldığı test ortamında Android 8.1 Oreo işletim sisteminin çalıştığı görülüyor.
    Note 9 Exynos 9810 modeli

    SM-N960N model numarası ile Geekbench veri tabanına dahil olan telefonun performans testi, Geekbench 4.2.3 sürümü ile gerçekleştirildi. Tek çekirdek testinden 2737, çoklu çekirdek testinden ise 9064 puan alındığı görülüyor.

    Snapdragon 845’li model, tek çekirdek testinden 2411, çoklu çekirdek testinden ise 8712 puan almış durumda. Elbette bu sonuçların şu an yapılan testler için geçerli olduğunu aklımızda tutmamız gerekiyor. İleride bu skorlarda ciddi değişimler yaşanabilir.

    Qualcomm ve Exynos versiyonları karşılaştırıldığında, genel anlamda Exynos’lu modellerin günlük kullanımda daha iyi bir performans sergilediği belirtiliyor. Özellikle arayüzde oluşan bazı gecikmeler, Exynos’lu modellerde görülmüyor.
    Note 9 bellek ve depolama

    Şimdi yukarıda sizlerde bir söylentiyi paylaştık. Eğer 8 GB RAM ve 512 GB depolama gerçek olursa, bu özel versiyonun her ülkede satışa çıkmayacağını aklımızda tutalım.

    Telefonun normal versiyonunda 64/128/256 GB depolama alanı seçenek olarak sunulacak. Bellek kapasitesi de 6 GB RAM olarak karşımıza çıkacak.

    Çift SIM kartlı modellerde ise hafıza ikinci SIM slotu kullanılarak 400 GB‘a kadar arttırılabilecek.
    Samsung Galaxy Note 9 kamera özellikleri

    Galaxy S9+ esintilerini net bir şekilde yeni modelde görebileceğiz. Cihazın ana kamerası olarak yine değişken diyafram özelliğine sahip 12 MP‘lik, iki sensör kullanılacak. Bu kameranın diyaframı f/1.5 – f/2.4 arası değerler alabilecek.

    Kamerada OIS (Optik İmaj Sabitleyici), oto-fokus, 2x optik yakınlaştırma ve LED flaş bulunacak.

    Özellik olarak, eş zamanlı 4K video ve 9MP görsel kaydı yapabilecek. HDR ve panaroma gibi klasikleşen özellikler de telefonda yer alacak.

    Gelelim ön kameraya. Burada çift kamera görmeyi bekleyenler üzülecek, çünkü şirketin planları dahilinde böyle bir özellik gelmeyecek gibi görünüyor.

    Ön kamera tarafında bizi 8 MP ve f/1.7 diyafram açıklığına sahip bir sensör karşılayacak. Bu kamera oto-fokus, 1440p 30fps video kaydı ve HDR gibi önemli özellikleri sunabilecek.
    Samsung Galaxy Note 9
    Bixby 2.0 Samsung Note 9 ile sunulacak!

    Samsung, Galaxy Note 9’un geliştirilmiş doğal dil desteğine sahip olan Bixby 2.0 sürümünü kullanan ilk cihaz olacağını duyurdu. Yeni Bixby’nin çok daha hızlı tepkiler vereceği ve gürültülü ortamlarda bile sizi duyabileceği belirtiliyor.

    Ayrıca, Bixby 2.0 sürümü ile Viv’e geçiş yapılacak. Kısa bir bilgi vermek gerekirse Viv, Apple tarafından satın alınmadan önce Siri’nin kurucularından birisi tarafından geliştirilen bir yapay zeka çözümüdür. Yapay zeka bölümünde çalışanların sayısını 1000’e çıkarmayı planlayan Samsung, bunun yanı sıra dünyanın farklı noktalarında yeni yapay zeka merkezleri açmayı planlıyor.
    Bağlantı seçenekleri ve batarya

    Telefonun bir klasik olarak, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac çift bant desteği sunacağını söyleyebiliriz. Elbette bunun yanında Wi-Fi Direct gibi şeyler de otomatik olarak cihazda bulunacaktır.

    Telefon ile beraber Bluetooth 5.0 kullanacağız. Telefonun 3.5 mm jak girişi kullanılmaya devam ederken, ana bağlantı ise Type-C 3.1 ile sağlanacak.

    Samsung Galaxy Note 9 bataryası ise bu kez risk alacak. Note 7 olaylarından sonra, Samsung tarafından çıkartılan Note 8 modelinde batarya kapasitesi 3300 mAh seviyesine düşürülmüştü. Şimdiyse bu kapasitenin 3850 mAh olması bekleniyor.
    Samsung Galaxy Note 9

    Ama ortaya atılan son iddialara göre Galaxy Note 9 bataryası 4.000 mAh seviyesinde olacak.

    100% sure, Galaxy Note9 battery 4000mAh

    — Ice universe (@UniverseIce) 13 Haziran 2018

    Bluetooth destekli S Pen geliyor!

    Tasarım anlamında pek bir farklılık sunmayacak olan Galaxy Note 9 en büyük farklılığı donanım tarafında sunacak. Uzun bir süredir pek bir geliştirme görmediğim S Pen ise bu defa adeta baştan yaratılacak.

    Güvenilir sızıntılarıyla bilinen @universelce tarafından ortaya atılan iddiaya göre Galaxy Note 9 ile birlikte gelecek yeni kalem Bluetooth desteğiyle birlikte gelecek ve kesinlikle beklemeye değer olacak.
    Samsung Galaxy Note 9 fiyatı

    Samsung Galaxy Note 9 ne zaman çıkacak sorusunun cevabı ise kısa bir süre sonra verilecek. Geçtiğimiz yıl Note 8, 23 Ağustos’ta kullanıcılarla buluşmuştu. Bu yıl da benzer bir tarihi Note 9 için düşünüyoruz. Cihaz muhtemelen Ağustos ayı bitmeden raflarda yerini alacaktır.

    Duyuru ise Temmuz sonlarında yapılacakken, cihaza herkesin ulaşması Eylül ayının başlarını bulacaktır.

    Samsung Note 9 fiyatı ise gerçekten yüksek olacak gibi görünüyor. Şu an konuşulan tahmini fiyat 929 dolar civarı. Bakalım Samsung tarafında önümüzdeki günlerde konu ile ilgili bir açıklama yapılacak mı?
    NOT: Bu içeriğimiz tamamen ortaya çıkan bilgiler ve tahminler üzerine derlenmiştir. Özellikler cihazın çıkışında resmiyet kazanacaktır.
  • En önemli özellik eski cihazlardan farklı olmasıdır o da yok note 8 in aynısı geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gibi gibi :/

    Iste son hali ve en net goruntusu SIZDI

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Burda ön cam 2.5d gibi gözükmüş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 17 Temmuz 2018; 23:05:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 9'da 9810 exynosla gelecek

    S10'da kullanılacak olan 9820'nin skoruda aşağıda

    Note 9'da sürpriz yapıp 9820 koyar mı acaba umut ettim okuyunca webtekno'da

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyason -- 17 Temmuz 2018; 23:44:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilyason kullanıcısına yanıt
    Exynos 9810 suan S9 Plus ve S9 larda vardir fakat onlardaki hizi dusurulmus olanlar . Yani Note serisindekiler her zaman daha iyi daha dogrusu islemci hizi neyse oyle cikmaktadir .



    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]




    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]







    Snapdragon ve 8 GB Ram li modelini merak etmekteyim zaten elimde 6 GB RAM lisi var bari bir farkliligi olsun ozellikle Snapdragon 845 lisi ...


    Samsung elbette test amacli bircok cihaz ve bilesenini test etmektedir ama onceki yillardan ozellikle son yillara bakilacak olursa underclock edilmeis S9 Plus S9 islemcileri ile gelecek yuksek ihtimalle .

    Elbette basit bir islemci kodlamasi artisi degilse ( underclock tan varsayilan degerlisini Exynos 9810 yerine 9820 diyorlarsa da pazarlama algisi derim mumkun de olabilir ama dusuk ... )

    Ayrica Exynos 9820 nedir bilinmiyor bariz bir yeniligi ustunlugu yoksa sekilsen isimlendirmedir derim ...
  • Bu seferde fiyati sizdirildi :

    https://www.sammobile.com/2018/07/23/512gb-galaxy-note-9-price-base-model-storage


    Temel model RAM 6 GB ve deoplama birimi 128 GB olacakmis :

    1050 euro ( $1230 )





    8 GB RAM ve 512 GB depolama birimli modelleri geliyor

    1250 Euro ( $1460 ).



    Tahminim en duusk modeli 128 GB depolama birimlisi Turkiye fiyati 9000 TL olacaktir.


    Su da olabilir onceki yillarda Samsung Turkiye sadece Turkiye ye ozel dusuk dahili depolama birimli urunlerini gormustuk boylece fiyati duusk tutulmustu... O urunlerin cogu sonu Q ile bitmisti F yerine FQ gibi ve orjinal yazilimlarini dahi bulmak com zordu o yillarda ... Gerci Dolar kendi basina artmistir TL ciddi deger kaybetmis ek olarak devletin ekstradan vergiler TRT payi orani falan filan zaten ciddi oranda fiyatta artis olacaktir.





    S9 Plus un kalemliis gibi duraCAK TEK FARKI DAHA BUYUK BATARYA KAPASITELI OLUSU 4000MAH ... Bari Quick Charge 4.0 Plus teknolojiis ile gelse ... Yoksa ciddi oranda hizli sarja ihtiyac olacak.
  • 9000 tl mi döviz vergilerle beraber kazık fiyat.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    9000 lira bence mantık dışı.İphone x ten daha yüksek bir fiyatla giriş yapmak için deli olmak lazım. 256 gb iphone x 7500 lira iken samsung türkiye note 9'a 9000 lira der mi ?
    https://www.hepsiburada.com/apple-iphone-x-256-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV000007PV9V?magaza=Cep%20Ekspress&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=EAIaIQobChMIjMWhnaq33AIV2eFRCh1KTQ5wEAQYAyABEgLnPfD_BwE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 24 Temmuz 2018; 11:38:10 >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Iphone X 2017 cihazı yalnız.





    Yeni fiyat İphone X 2018 fiyatları da en düşük 9000 tl ile başlarsa şaşırma... Dikkat edilirse 128Gb model uzerine yapılmalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.