Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı! Galaxy Note 9 özellikleri ve Türkiye fiyatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

    Hocam senin gbii dışarıdan değil 8 senemi bu işin içinde olan biri olarak konuşuyorum.
    en ufak bir güncelleme googledan onay alınmalı ve onay olmadan paylaşılamaz.

    Diğer firmalar betaları kullanıcılara dağıtır ama sorumluluk anlaşmasından dolayı cihazınıza birşey olursa hiç sorumluluk almaz. riski üstünüze alırsınız.
    samsung ise bu yola hiç girmez.
    adamlar 50 tane cihaz patlayınca 5 milyon cihazı geri toplayıp bir ürünü öldürdüler.
    sizin öyle dışardan bakacağınız keyfi olaylara göre hareket etmezler.

    Alıntıları Göster
    Eğer Google onayı yüzünden ise (ki Google herhangi bir güncellemeyi dağıttığı zaman android lisansı olan her üreticinin bu yazılımı dağıtmaya hakkı olması lazım) ilk 3. parti kutudan android p ile çıkan cihazdan hemen sonra samsungun note9 a Android p vermesi lazım.

    Beta sürümlerde yükleme konusunda firmalar herhangi bir sorumluluk almaz doğru, ancak yazılım yüzünden cihaza zarar verirlerse (bootloop vs.) yine üreticiler sorumlu olur, sürüm beta olsa bile, sonuç olarak bu yazılım üretici tarafından sağlanmakta, hukuk böyle işler.

    Bu cihazın Android 9 yerine 8 ile çıkmasının tek sebebi vardır, s9 ile aynı yazılımda çıkarıp iki cihazı da android 10'da bırakmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johan Elmander

    Eğer Google onayı yüzünden ise (ki Google herhangi bir güncellemeyi dağıttığı zaman android lisansı olan her üreticinin bu yazılımı dağıtmaya hakkı olması lazım) ilk 3. parti kutudan android p ile çıkan cihazdan hemen sonra samsungun note9 a Android p vermesi lazım.

    Beta sürümlerde yükleme konusunda firmalar herhangi bir sorumluluk almaz doğru, ancak yazılım yüzünden cihaza zarar verirlerse (bootloop vs.) yine üreticiler sorumlu olur, sürüm beta olsa bile, sonuç olarak bu yazılım üretici tarafından sağlanmakta, hukuk böyle işler.

    Bu cihazın Android 9 yerine 8 ile çıkmasının tek sebebi vardır, s9 ile aynı yazılımda çıkarıp iki cihazı da android 10'da bırakmak.

    Alıntıları Göster
    Diyelim ki samsung yazılımda hiç değişiklik yapmıyor fakat bir menüde türkçe karakterde hata yapıyor.
    bunu da güncelleme ile gönderecek mşterilerine. Googledan onay alması gerekiyor.
    işler bu kadar sıkı işler.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    O kadar küçük şeyler belli ki çok hızlı halloluyor, 5t ye gelen bir güncellemede ses tuşların fonksiyonunu değiştiren ayar çalışmıyordu, 30 dakikada hotfix yolladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone x samsung note 9’u ezdi geçti.üzgünüm ama yine olmamış

    https://applehaberler.com/iphone-x-samsung-note-9u-ezdi/
  • Dolar kurunun 6.50'lerde dolaştığı günlerde Note 9'un 6.499 TL'den çıkması gerçekten büyük bir başarıdır Samsung için. Artık kur yüzünden karı mı düşük tuttular bilmiyorum ama 1000 Dolar olan bir telefonun neredeyse direkt dolar kuru ile çarpılıp sanki vergi yokmuş gibi 6.499'dan satışa sunulması her ne kadar acınak halde olsak da çok iyi bir fiyatlandırma. Kura göre çok ucuz diyebiliriz.

    Note 8'de 3.300 MAH batarya vardı, buna kullanıcıları dinleyerek 4.000 MAH gibi çok büyük bir batarya koymuşlar. Gayet güzel bir gelişme. İşlemcimiz artık %30 daha az enerji tüketiyor batarya daha çok gidicek diyip bataryayı büyütmemezlik yapmamışlar.

    Başlangıç kapasitesini 128 GB yaparak büyük bir dertten kurtarmışlar bizi. Sistemin yaklaşık 20 GB yer kapladığını düşünürsek, kullanıcıya 108-110 GB yer vermişler. Bu fiyattan çıkan iPhone veya diğer markalar 64 GB'dan başlatıyorlardı.

    Buna ek olarak, hafıza kartı desteğini devam ettirerek 512 GB versiyonuna isterseniz + 512 GB hafıza kartı takarak 1 Terebayt depolama sunmuşlar. Çok güzel bir çözüm olmuş.

    Kullanıcılar tarafından çokca eleştirilen parmak izinin yerini, kullanıcıyı dinleyerek aşağı almışlar.

    Aynı kasaya alt çerçeveyi biraz kısaltarak 6.4 ekran sığdırmışlar.

    Normal kalemi geliştirmeninin yanı sıra, kaleme Bluetooth ekleyerek kalemi uzaktan kumanda gibi kullanabilmemizi sağlamışlar. Kalemi uzaktan kullanarak fotoğraf çekme, slaytlar arası geçiş gibi gelişmeler güzel olmuş. Artık kalem değil aynı zamanda uzaktan kontrol cihazı olmuş. Kalemi yuvasına 40 saniye takarak 30 dakika kullanım sunmuşlar. Bu kadar hızla şarj olması güzel olmuş.

    Son olarak tasarım. Çoğu kişi aynı telefon bu ne böyle demiş. iPhone 6, 6s, 7 ve 8 olmak üzere 4 yıl aynı tasarımı kullandı. Samsung ön panel olarak zirveye ulaşmış durumda arkadaşlar. Neredeyse 0 yan çerçeveler, incecik ve bence çok önemli olan çentiksiz alt ve üst panellere sahip. Ön panalde ne gibi bir değişiklik olarabilir ki ? Adamlar zaten en iyi ön tasarımı yapmışlar. Tasarım konusunda zirvedeler daha ön tarafta yapacak birşey kalmamış. Onun için tasarımı eleştirirken bu ne ya geçen yılın aynısı gibi cümleler çok gereksiz. Samsung en güzel ön panele sahip. Artık ön panelin geliştirilicek birşeyi kalmamış. En fazla alt ve üst çerçeveyi ya yok ederler ya da çok çok ince yaparlar, bir de arkadaki parmak izi tarayıcısını ön panele, ekrana gömerler. Samsung bundan sonra 4-5 yıl belki daha fazla bu ön tasarımla gelir. Çünkü gerçekten tasarım olarak tğm telefonlar arasında zirvedeler. Daha ne yapacaklar? Apple bile çerçevesiz diye çıkattığı iPhone X'de kocaman yan-alt-üst çerçeveler var. Tasarımı çoktan aştı Samsung.

    Bana göre asıl bombaları ve yenilikleri Samsung'un 10. yıla yani, Sansung Galaxy S10 ve Sansung Galaxy Note 10'a sakladığını düşünürsek, bu geçiş telefonunda yine birçok konuda kullanıcıyı dinleyerek üstte saydıklarım gibi çok güzel geliştirmeler de bulunmuş. Bana kalırsa Note serisi alacaklar, eğer ellerinde idere edecek veya iPhone veya S9, S8, S7 gibi üst seviye güzel telefonlarınız varsa kesinlikle Samsung'un 10. yılını bekleyin derim. Ama eğer parası olan ve yeni telefon alacaklara kesinlikle öneririm. Bana kalırsa iOS isteyen iPhone X, Andtoid isteyen Note 9 alsın arkasına bile bakmasın. İkisi de alanlarının zirve telefonları. En iyi Android telefonun açık ara Note 9 olduğunu düşünüyorum. Platformunuzu seçin iOS veya Android, ona göre iPhone X veya Note 9 alın, zirveyi yaşayın.

  • Note 8 S . Fiyat farkı 2 bin tl ise alınmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamyükü

    İphone x samsung note 9’u ezdi geçti.üzgünüm ama yine olmamış

    https://applehaberler.com/iphone-x-samsung-note-9u-ezdi/
    Avatar apple logosu, kaynak applehaber.com Bu fanboy'lukla sana göre hiçbir zaman geçmez zaten. Note 2, Note 3, iPhone 6 ve iPhone 7 kullandım daha önce. Tavsiyem arada başka markaları da kullan, bu kadar fanboyluk fazla. DÜnyaya bir kez geliyorsun, başka şeyler denemekten korkma.
  • Oğlana İphone 8 Plus aldım, kendime'de bunu alacağım.
    Sayın başkanım 16 Ağustosta emekli ikramiyemizide verecek Allahtan başka ne isterimki.
    Siz bakmayın o pahalı diyenlere maaşallah ülkemiz dünyada bir numara.
    Bizim sorunumuz şükür etmemek.
    Emekli maaşımı çekerken kartı makineye bismillah diyerek sokuyorum, şifremi giriyorum kartımı veriyor.
    Maaş 2.000 TL tam parayı alır almaz şükür diyorum hop para 3 e katlanıyor oluyor 6.000 TL.

    Sizede öneririm şükür diyin paranızın değeri artar.
    Amen ecmaen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat gayet normal hatta iyi bile. Bu kur ile ne bekliyorsunuz? Asgari ücreti 1450 Euro olan Almanya'da bu cihaz 1000 euro.

    Ayrıca X'in 64'ü 7500 iken bu cihazın 512'si 7500 TL. X daha iyi cam falan mı veriyor kullanıcıya da o parayı hak ediyor? Normal şartlarda X 7500'se Note 8'in cihaz olarak ederi 8500 falan baz model 128 GB olanı.



    Cihaz alınır mıya dönersek. Samsung seven biriyim. Açık açık konuşuyorum. Bu cihaz kullanıcılara bir hakaret. 5500 TL'lik mağaza fiyatı , 4400 HB fiyatına sahip S9 Plus'un kalem eklenmiş halı baz model. Kalem hevesi olmayan birisi ciddi zam yemeden HB'den S9 Plus alıp geçebilir veya bekleyip S10 alabilir. Yeni bir işlemci, yeni bir kamera ile gelmeliydi. Samsung'un S'e kalem ekle Note adını ver piyasaya sür politikası sıktı artık. 6 ay sonra S10 karşısında yamulacak bir cihazdan bahsediyoruz Note 8'in S9 Plus karşısında düştüğü pozisyon. Plus diye bir seri çıkmalıyız. S7 Edge ile bitmeliydi. Şubatta 1 S ve bir tane dev ekranlı Note çıkmalı veya ağustosta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son anda ani bir kararla,şu an ki ve yükselmekte olan kur artışını yansıtırlarsa 6500 ün üzerine çıkabilirler. Umarım böyle bir şey olmaz. Ama 7500 den satılacak için(bence kurdaki ateş sönmezse) kesinlikle yansıtırlar diye düşünüyorum.

  • Hic yeni bir sey yok, 5 para etmez..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihat_,

    Ya normalde senin gibileri takmam ama bu seferde kendini haklı zannedeceksin ona yanarım neyse Türkiyede iPhone alanların büyük çoğunluğu statü için alıyor bunu kesin ve net diyebilirim, ben mi6 aldım 1800 liraya en az 10 kişi bana neden iPhone 6 almadın dedi onlara basit bir şekilde bu telefon çok daha iyi dememe rağmen "abi ayfonun havası başka" dediler bu insanlara ne anlatılabilir ki?



    Ayrıca ikinci el satarım diye ikinci eli iyi olan telefonu almak neyin kafasıdır? Araba mı bu? Kendi ihtiyaçlarını en iyi ne karşılıyorsa onu alırsın sonuçta kişisel bir ürün bence telefon.

    Alıntıları Göster
    senin demenle dandik samsung iyi olmuyor. iphone ne dersen de açık ara en iyisi. parası olan adam da gider rolexini takar iphonunu alır mac ini kullanır. yani bunun nesini anlamıyosunuz. aynı şuna benziyor, ford varken mercedese binilir mi? arkadaş senin paran yoksa focusa binersin o da kötü değil. ama mercedes farklı bu gerçek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.