Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
41
Favori
71.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenan2255

    Arkadaşlar, bu konuda bilgi paylaşımı kesilmiş durumda. Cihazlarınızdan memnun musunuz? Ben bu tableti satın almayı düşünüyorum. Aslında Samsung ürün almak istemiyordum. Ancak, Spen ve Snote özelliği beni bu alete tekrar yönlendirdi. Lenovo Thinkpad 10 tableti bekliyordum, anlaşılan o ki Türkiyeye gelmeyecek. Surface Pro'da çok pahalı. Ben okuma ve not alma işlerine çok önem veren birisiyim. Note 12.2 pro da bana tek alternatif olarak kaldı. Buna bir de EzPdf ve LectureNotes uygulamasını yüklersem tamamdır.

    Bu noktada bir sorum olacak. Çoklu pencere özelliğnde sadece Samsung'un kendi yüklediği programlarımı açabiliyoruz. Yoksa bu özellik bizim yükleyeceğimiz üçüncü parti yazılımlar içinde geçerli mi? Bu konuyu takip ediyorum. Konunun tekrar canlanması dileği ile, paylaşımlarınızı bekliyorum. Cihaz sahibi olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

    destekleyen 3. parti uygulamalar da çift pencere destekliyor örnek Microsoft One note

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ponchik
    destekleyen 3. parti uygulamalar da çift pencere destekliyor örnek Microsoft One note

    Peki Microsoft Onenote'da kalemle çalışmayıda destekliyor mu?
  • An itibarı ile hepsiburada.com dan siparişimi verdim. Umarım pişman olmam. 1600 TLye 9 taksit. Klavye ve mouse'da yanındahediyesi.
    Bu cihazın orjinal kılıfını nerede bulabilirim, Samsung Mağazalarında var mıdır? Ücreti ne kadardır. Kullanan arkadaşlar memnun mu?
  • Kenan2255 kullanıcısına yanıt
    öncelikle güle güle kullanın.

    ben de 10.1 2014'ten buna geçtim, hb'de hediyeli olduğunu bilsem oradan alırdım, dün vatan'dan aldım :) gerçi klavye ve fare 2014 edition'da pek verimli değildi, belki durum farklıdır 12.2 için.

    kılıf vatan'da 160 liraydı, gsmavm.com'da 109 liraya var. kılıf gayet güzel ama biraz ince.
  • hepsiburadadan birtanede ben aldım. bugün elime geçecek.
  • Cihazı bugün teslim aldım. İşyerinde bayağı bir kurcaladım. İlk izlenimlerim:
    Önce olumsuz yönünü söyleyeyim, 750 gram odukça ağır. Ellerinizle kavrarken bunu hissediyorsunuz. Masadan bileklerime destek almama rağmen bunu hissediyorum.Ellerim bir süre sonra ağrıyor. Bu tablet kesinlikle dolaşırken (sırt çantasından çıkar sok şeklinde) kullanılacak bir tablet değil.
    O yüzden en iyisi masa başında otururken kullanmak. Kollarınızı masanın üstüne koyarak destek alıp cihazı kullanmak söylenebilecek en portatif yöntemdir. Bunun dışında başka olumsuz yönü yok. Cihaz evde kanapede otururken kucakta çok iyi, çok rahat. Kesinlikle kılıf ya da stand şart. Ben book cover kılıf aldım.
    Arkadaşlar tablet muhteşem,görüntüsü olağanüstü. Ben yukarıda da belirtmiştim; not almak, yazı yazmak ve kitap belge okumak için aldım. Ama bu cihaz diğer görevleride (medya, internet, veçok çok daha ötesini) yerine getiriyor. Buna ezpdf ve lecture notes programlarınıda yükledim. Kalem harika çalışıyor. Ancak normal kalemden ince olduğu için bir süre sonra parmağı yoruyor. Onun için bir sonraki ay gerçek kalem ağırlığında (ve görüntüsünde) bir stylus alacağım.
    Hepsiburada.com dan Samsung bluetooth klavye ve mouse hediye geldi. Ben pek (kalemden dolayı) kullanmayacağımı düşündüm ama ekran büyük olduğu için bu aksesuarlar kullanılır arkadaşlar, en azından yeri geldiğinde. Gerçi tablet siyah bunlar beyaz ama olsun.Bu mesajıda sizlere bu klavye ve mouse vasıtası ile yazıyorum.
    Daha sonrada tespitlerim ya da sorularım olursa, burada paylaşacağım. Sonuç olarak bu tablet çok hoşuma gitti, almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TheSanitarium T kullanıcısına yanıt
    paylaşımınız için teşekkürler. Super AMOLED ekranların üstünlüğü ve kalitesi ortada. Renkler, kontrast değerleri çok üstün. Ancak Note Pro ' da farklı bir ekran teknolojisi var.

    Kullandığınız için soruyorum. Tab S' in Super AMOLED ekranı kadar canlı ve renkli mi Note Pro ekranı da?


    Samsung Galaxy Note Pro 12.2 yeni kurumsal reklam filmi (yeni tablet almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olabilir diye düşünüyorum)

    http://www.tabletmecmua.com/samsung-galaxy-notepro-inceleme-ozellikler/




  • İyi günler
    tablet almayı planlıyorum, note pro 3g 12.2 ile aşağıdaki modeller arasında kaldım, yardımcı olabilir misiniz?

    --Microsoft Surface Pro 3 i3 64 GB
    --Asus Eepad TF810C-1B064W 11.6 İnc Dokunmatik Ekranlı Tablet Pc
    --Sony Vaio Tap 11 SVT11213CXB Tablet PC
    --ACER İconia W700P-6821 11.6 İnc Dokunmatik Ekranlı Tablet Pc
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nilap

    İyi günler
    tablet almayı planlıyorum, note pro 3g 12.2 ile aşağıdaki modeller arasında kaldım, yardımcı olabilir misiniz?

    --Microsoft Surface Pro 3 i3 64 GB
    --Asus Eepad TF810C-1B064W 11.6 İnc Dokunmatik Ekranlı Tablet Pc
    --Sony Vaio Tap 11 SVT11213CXB Tablet PC
    --ACER İconia W700P-6821 11.6 İnc Dokunmatik Ekranlı Tablet Pc

    Dostum "alacağın" şey senin "ihtiyacınla" doğru orantılıdır. Bu saydığın ürünler windows bazlı ürünler, bu cihaz android kullanıyor. Ne yapacağını "söylersen" ya da "ne" yaptmak istediğiğini bir öneride eminim herkes bulunur.
  • nilap N kullanıcısına yanıt
    microsoft' un kendi ürünü olan windows işletim sistemi ile yine microsoft' un bir ürünü olan microsoft surface pro 3 düşünebilirsin. ikisi birbiriyle mükemmel derecede uyumlu çalışıyor. (tıpkı ios ile ipad arasındaki uyum gibi ). abd satış rakamları oldukça iyi

    reklam filmini de buradan izleyebilirsin:


    http://www.tabletmecmua.com/microsoft-surface-pro-3-ozellikler-on-inceleme-yorum/,

    ancak bu konu altında android tabanlı bir tablet tanıtılmaktadır. ikisi birbirinden tamamen farklı platformlar. bilgine.

    Syg.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breathe78 -- 28 Ağustos 2014; 13:56:54 >




  • Bu cihaz ile TAB S arasında kaldım. TAB S'de kalem yok bu eksiklik çok önemli mi?
  • Arkadaşlar bende Note Pro alacağım 1 hafta içinde ama renk konusunda karar veremedim. Siyah renge daha yakın gibiyim ama beyaz renkte ayrı bir şık duruyor sizce hangisi? Siyah alıp beyaz book cover alsam mantıklı olur mu ? Birde son olarak hepsiburada'da çok ucuzdu ama orda ürün satıştan kalkmış başka nereden alabilirim önerileriniz var mı?
  • Merhaba
    Ana ekran olarak gelen flipboard uygulamalarını değiştirebilen veya sayfayı direk kaldırabilen var mı?
    Bir de pre install gelen uygulamaları kaldırabilen. Evernote vs.
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magazin UAV yi ben de kullanmıyorum. Kaldırmanın bir yolunu bulamadım. Ancak Samsung Evernote tam sürümü bir sene boyunca bedavaya veriyor. Bende üye oldum. Bütün özelliklerini kullanıyorum. Çok yararlı bir uygulama tavsiye ederim.
  • Tüm arkadaşlara merhaba..

    Geçtiğimiz hafta Bimeks'ten gri renkli Note Pro alarak ben de aranıza katıldım. Darısı almak isteyenlerin başına.
    Bimeks'te cihazla birlikte aldığımızda Samsung klavye ve fareyi 50 TL'ye satıyorlardı. Normal fiyatı 250 TL civarında. Klavye ve fareyi de aldım. Ayrıca BiPara denilen ve hediye çeki yerine geçen %10'luk indirim de kazandım.

    Önceki yıllarda telefon olarak Note ve Note 2 kullandığım için S-Pen benim için çok önemliydi. Note Pro'dan önce Note 10.1 tabletim vardı, bunu satarak değerlendirdim.
    Tablet gerçekten güzel ama sürekli elde tutmak için pek uygun değil. Henüz stand yerine geçen bir kılıfım da olmadığı için tableti doğru dürüst kullanmadım desem yalan olmaz. Sanırım orijinal Book Cover kılıf alacağım. Bu şekilde masaya koyup, tabletle çalışabilirim diye düşünüyorum.

    Tabletle birlikte değişik uygulamalar geliyor. Bunlardan biri Hancom Office. Pek çok kişinin söylediğine göre, Microsoft Office'e en yakın kullanımı bu uygulama sağlıyormuş. Ancak ben tableti aldığımda içinde sadece görüntüleyici (viewer) sürümü yüklüydü. Bugün internette biraz arama yaptıktan sonra, Hancom Office'in tam sürümünün Samsung uygulama mağazasına giriş yapıldıktan sonra güncellenip, indirildiğini öğrendim. Tablet yanımda değil. Eve gider gitmez deneyeceğim. Zira Office belgeleriyle çalışmak benim için önemli.

    Tabletle gelen hediye uygulamalardan bir tanesi de Autodesk SketchBook. Bu uygulamayı önceki Note cihazlarımda kullanıyordum. S-Pen'i kullanarak karakalem vs. çizimler yapabileceğiniz çok çok iyi bir uygulama ve bence benzerleri arasında en iyisi!

    Tablete oyun olarak Real Soccer 2013 ve Sega Tennis yükledim. Bu oyunları Playstation 3 oyun kolunu tablete bağlayarak oynayabiliyorsunuz. Bluetooth ile kablosuz bağlamak için sanırım cihazı rootlamak, SixAxis adı verilen bir uygulama yüklemek vs. lazım. Ama ben bu işlere hiç bulaşmak istemedim ve Playstation 3 kumanda kolunu tablete USB OTG kablo ile bağladım. Uyumlu başka oyunlar da varmış ama ben sadece bu ikisini kurup, denedim. Fifa 14 ne yazık ki uyumlu değil, denedim ama Playstation 3 kumanda kolu ile çalışmadı. Umarım Fifa 15 Android'de bu özelliği eklerler. İşte o zaman harika olur!

    Note Pro'nun 12.2 inçlik ekranında film izlemek de güzel ama Samsung Galaxy S4 ve Note 10.1'de izlediğim bazı filmleri oynatmadı, dosyayı hiç açamadı. Sebebini araştıracağım?

    Cihazla ilgili ilk izlenimlerim olumlu. Yatay olarak kullanıldığında şarj girişinin yanda kalıyor oluşu çok çok faydalı olmuş! Zira önceki tabletim Note 10.1'i bir zemin üzerinde yatay olarak kullanırken şarj giriş altta kaldığından aynı anda şarj edemiyordum.
    Gerçi henüz çok kullanma şansı bulamadım ama Note Pro'da şu an için alışamadığım şey cihazın açma/kapama tuşunu bulmak. Yerine tam olarak alışamadığım için her seferinde çevirip, bakıyorum ve öyle açıp, kapatıyorum.

    Bu hafta sonu orijinal Samsung Book Cover kılıf da bulabilirsem, klavye ve fareyi de kullanarak cihazı daha keyfile kullanabileceğim ;)

    ekleme: Note Pro üzerinden Samsung hesabıma giriş yaptım. Hancom Office Viewer içindeki "Office İndir" linkine tıklayınca istediğim bileşenleri (HWord, HCell, HShow) ayrı ayrı seçip, indirebildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 12 Eylül 2014; 20:40:28 >




  • Deutscher kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın bende geçen gün Medimarkt (Leventteki özdilek AVM nin açılışına özel bir promosyon yapıyorlardı) satın aldım bir adet 12.2 pro / beyaz.

    Samsung un kendi kullanıcı arayüzü nü hiç beğenmediğim için hemen Nova launcheri yükledim ve kendime göre özelleştirdim ciddi anlamda hızlandı diyebilirim cihaz için.Bir adet 64 gb Sandisk hafıza kartım vardı yedekte onuda pro ya taktım gayet iyi performans verdi.Orjinal kılıf en ucuz : Samsung yetkili satıcı olan Avrupa da buldum Buraya tıklayın.
    Orjinal kılfın yapım kalitesini pek beğenmedim açıkcası o paraya değmiyeceğini düşünüyorum o yüzden 1-1 'çakmasını' sipariş ettim : Gittigidiyor.com linki için tıklayın.

    Samsung un kendi video oynatıcısının çok geniş codec desteği yok sanırım ondan problem yaşadınız , her cihazımda MXPlayer pro kullanıyorum çok memnunum (Bunu yüklerseniz bedava ARM7 neon codec paketini de yükleyin) : Google play store linki. Hem donanımsal çözücüyü hemde isteğe göre yazılımsal çözücüyü kullanabiliyor alt yazı vb her konuda ciddi başarılı.

    Cihaz ile beraber gelen gamleoftun %100 youn diye bir uygulaması var habire rahatsız ediyor beni bu gün onun icabıan bakmayı düşünüyorum.




  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Vipracing dostum. Siz de iyi günlerde kullanın tabletinizi.

    Ben şu an orijinal arayüzü kullanıyor olsam da, telefonumda (Galaxy S4) ben de Nova Launcher'ı kullanıyorum. Neredeyse tüm arayüzleri denedim ve Nova Launcher'da karar kıldım. Dediğim gibi, Note Pro'da orijinal arayüzü kullanıyorum şu an için. Ama burada da belki Nova'yı denerim. Zira Note 10.1'de de iyi performans veriyordu. Ben de 64 GB'lık bir MicroSD kart taktım tablete. Markasını hatırlamıyorum ama sanırım Samsung'tu. 64 GB'ı hemen filmlerle doldurdum :)

    Avrupa'daki kılıfı ben de gördüm. Ama aynı fiyata (125 TL) Samsung mağazasından orijinal Book Cover'ı aldım dün akşam saatlerde. 1 gün daha bekleseymişim Gittigidiyor'dan sizin sipariş ettiğiniz kılıfı düşünebilirmişim. Gayet iyi görünüyor ve fiyatı da çok çok iyi.

    Note Pro'da bazı filmleri açmıyor ama aynı filmleri Note 10.1 ve Note 8.0'da (ve yine orijinal video oynatıcıyla) sorunsuz bir şekilde açıp, izleyebiliyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse, o günden beri tekrar denemedim. Önümüzdeki günlerde detaylıca bir bakacağım, açmadığı videoların ortak özelliği nedir diye. Paylaştığınız MXPlayer Pro önerisi ve linki için teşekkürler. Daha önce S4'te bazı FLV videoları açarken sorun yaşamıştım ve MXPlayer kurunca sorun ortadan kalkmıştı. Belki Note Pro ile de kullanırım.

    Cihazla birlikte ön yüklemeli olarak gelen New York Times, WebEx, Remote PC, vs. vs. gibi uygulamaları ben pasif duruma getirdim. Hem güncelleme vs. yüzünden karşıma çıkmıyor, hem de uygulamalarım arasında görünmüyorlar. Çünkü kullanacağım şeyler değiller.

    İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

    Selamlar




  • Deutscher kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Evet bende sizin gibi yapıp pasif duruma getirdim onları şimdilik :) Zaman bulunca root opsiyonlarına da bakıcağım.Nova da bildiğiniz gibi gesture ayarları var parmağımı ana ekranda yukarı doğru sürükleyince flipboard un açılmasına ayarladım gayet iyi oldu (Kendi magazine yazılımında beğenmediğim için bu gayet iyi&fonksiyonel oldu)

     Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Nova Launcher'ı tablette de kullanacağım sanırım ;) Gesture'ları telefonumda kullanıyorum ve tablette de işime çok yarayacaklar..

    MXPlayerPro'yu kurdum, çalıştırdım. NotePro'nun ses çözücü sorunu sebebiyle göstermediği filmleri açıp, oynatıyor. Lakin reklam mesajları çıkıyor uygulama içerisinde.. Siz marketten satın mı aldınız yoksa benim yaptığım gibi ilaçlı olanını mı buldunuz? :) (ilaçlı da olsa reklamlara mani olamadık....)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 17 Eylül 2014; 15:07:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Note 10.1 2014'üm vardı, onu sattım buna geçtim. Peki neden bunu tercih ettim.

    Arkadaşlar 2014 sürümünün ekranı bana küçük geliyordu, ağırlıkta yazı yazıyorum, Note 10.1 2014'le defter, kalem işini bırakmıştım, ama yine de ekranın küçüklüğü ve cihazın yavaşlığı beni yoruyordu. Note 10.1 2014'deki TW ara yüzünü kullanamaz olmuştum, programlar yüklendikçe bir süre sonra cihaz ağırlaşıyor, ara yüz kasıyordu. Başka ara yüzleri kullanıyordum, o da spen'in çalışması, hızlı not almak şu bu gibi işlemlerde bazen yavaşlıyordu. Haliyle giderek cihazdan soğumaya başlamıştım, onun dışında Note 10.1 2014 çok güzel, ince, taşınabilir bir cihaz. Öteki ara yüzlerle çok güzel çalışıyordu, bu güne kadar aksayan bir yanını görmedim.

    Ama Pro modeli çok daha iyi. Bir kere büyük ekranı var ve gerçek bir yazma hissiyatı alıyorum. Kalemin hassasiyeti, algısı falan aynı iki modelde de, sorunsuz çalışıyorlar. Pro modeli daha hızlı çalışıyor ama Note 10.1 2014'a göre, daha verimli, pili daha iyi gidiyor. üzerinde office geliyor, tabi ki microsoft'un ofisi değil, başka bir ofis, exel, word falan var, işlerini görüyorlar. Onun dışında magazin ara yüzü var, çok kötü, keşke kaldırabilsem, yolunu arıyorum, iyi bir şey değil, verimli çalışmıyor, hata veriyor, kaynak eklemek sıkıntı, facebook hala entegre edilmemiş, akış mantığından ziyade bir "fotoğraf" mantığı var, htc'deki gibi akıcı bir ara yüz, seçenekle eklense, tadından yenmez ama bu haliyle zor.

    Pro modelinde artık 3.0 usb var arkadaşlar bu hem daha hızlı şarj hem de daha hızlı veri transferi sağlıyor, o açıdan çok daha iyi olmuş. 32 gb'lık bendeki, filmleri, şunları bunları kısa sürede cihaza atabiliyorsunuz. Kamera falan aynı bildiğim kadarıyla, pek kullanmadım iki modelde de amacım kamera değildi çünkü.

    Genel olarak ben cihazı Note 10.1 2014'den daha çok beğendim, ama taşınabilirlik anlamında Note 10.1 2014 çok daha iyi, pro bildiğiniz masada durması için tasarlanmış, geniş ekranda yazı yazmak benim için en büyük keyif, ipad air'de kullanıyorum öte yandan, onu çantada taşıyorum, her yere götürüyorum pro'yu masada kullanıyorum, çok memnunum,iyi ki geçmişim diyorum..

    Abi ya iPad nasıldı ikisini birden kullanmak zordur 2 tablet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.