Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Plus'ı çalışırken gösteren bir fotoğraf yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung, Galaxy S10'un 20 Şubat tarihinde yani 2019 Mobil Dünya Kongresi'nden (MWC) yaklaşık bir hafta önce tanıtılacağını duyurdu. Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılar sayesinde akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını az çok biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Evan Blass telefonun gerçek bir fotoğrafını yayınlamıştı.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 9 için Android Pie güncellemesi sonunda yayınlandı
    Şimdi ise Galaxy S10 Plus modelini gözler önüne seren bir başka görüntü ortaya çıktı. İnternete düşen fotoğraf, amiral gemisi telefonu Samsung çalışanı olduğu tahmin edilen bir kişinin elinde gösteriyor. Fotoğraf aynı zamanda cihazın ekranında çentik yerine ön kamerayı barındıran bir delik olacağını da doğrulamış durumda.

     


    20 Şubat'ta katlanabilir telefon da tanıtılabilir


    Bunun haricinde telefonun tam anlamıyla nasıl bir tasarıma sahip olacağını söylemek gerçekten çok zor. Galaxy S10 serisi kapsamında S10, S10 Plus ve S10 Lite olmak üzere üç farklı modelin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bununla birlikte amiral gemisi telefonun 5G teknolojisini destekleyen bir varyantı da olacak.

     

    Samsung merakla beklenen Galaxy S10 serisini 20 Şubat tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde lanse edecek. Güney Koreli şirketin aynı etkinlikte daha önce prototipini sergilediği katlanabilir telefonunu da tanıtması bekleniyor.







  • Çıksa da kurtarsak artık.

  • Samsung çentik yapmayacağız dediğinde bunu hayal etmemiştim. Tam samsung tasarımlarını düzeltti derken..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 17 Ocak 2019; 18:5:15 >
  • Ormanın kıralı geliyor yeaahh Ekrem bile birkaç tane alır bundan.

  • Ekrana gömülü kamera ölü pixel gibi leş bir görüntü sergiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ne yapsa olmuyor. Mesela; güzelce kaşlarını aldın, sakallarını-bıyıklarını düzelttin, bağrı açık bir gömlek giydin, kısa paçalı pantolonunu giydin, gözlükleri taktın gittin kahvenin 10-15 tl'ye satıldığı yerlerden birisinde senin başka bir kopyan olan kankalarınla oturuyorsun. İşte o an masaya Apple Iphone koysan havan oluyor ama Samsung koysan havan olmaz o yüzden Samsung'un acilen buna bir çözüm üretmesi gerekiyor. (!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Ocak 2019; 18:28:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Samsung ne yapsa olmuyor. Mesela; güzelce kaşlarını aldın, sakallarını-bıyıklarını düzelttin, bağrı açık bir gömlek giydin, kısa paçalı pantolonunu giydin, gözlükleri taktın gittin kahvenin 10-15 tl'ye satıldığı yerlerden birisinde senin başka bir kopyan olan kankalarınla oturuyorsun. İşte o an masaya Apple Iphone koysan havan oluyor ama Samsung koysan havan olmaz o yüzden Samsung'un acilen buna bir çözüm üretmesi gerekiyor. (!)



    offf vurdu gol oldu.. böyle düşünen bir tek ben varım sanıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentik akımına uymayacağız dediğiniz cidden asimetrik, ölü piksel görünümlü duran bu tasarım mıydı. Samsung cidden ne yapacağını şaşırmış insanların beklediği bundan çok daha fazlası, bütçenin onda biri etmeyen firmalar kızaklı tasarım yaptı be.

  • Samsung çıkarmadan çakma s10 Çin'de satışa başlandı :) acele etmeye gerek yok bekleyelim son bir ay.

  • çentik bundan on kat daha mantıklı bence kamerayla üst çerçeve arasındaki ince akran acaba nasıl bir deneyim sunacak merak ediyorum

  • tek gözü kapalı korsan hoşgeldin.

    iğrenç, iğrenç... samsung nasıl yapar bunu, nasıl bu tasarımla s10'u çıkarır anlayamıyorum. inanılmaz fiyasko olacak gibi duruyor.
  • Bu sefer yapmışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çentik yapıyor çentik istemezük.adam sağ Yerlestiriyor kamerayi yok ölü piksel miş. Ne rahatsız adamlarsiniz. Bazı markaların alttan çıkan kamera yapsa ,bozulur bu dersiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga bu nedir? Çentiğe kızıyorduk da bu tasarım adama çentiği sevdirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S10 Plus'ı çalışırken gösteren bir fotoğraf yayınlandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklı tasarım kızaklı olanlar. Basacalsın arkadan zııızzztt çıkacak ön kamera...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ön kameranın yalıtımı nasıl sağlanacak anlayamadım doğrusu. Bana öncelikle sağlamlık hissi uyandırmadı ikincisi asimetrik olması kesinlikle tercihimi etkiler 👎. X i değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirtmiyorlar. P30 bekleyelim bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

    Çentik yapıyor çentik istemezük.adam sağ Yerlestiriyor kamerayi yok ölü piksel miş. Ne rahatsız adamlarsiniz. Bazı markaların alttan çıkan kamera yapsa ,bozulur bu dersiniz
    Kasada ön kısmın full ekran olmasını kim istiyor? Sadece telefon masadayken güzel duruyor aldın eline bir oyun açtın diyelim elinle ekranı kapatıyorsun mecbur, Samsung için konuşmak gerekirse s9 tasarımı üzerinden yola çıkalım alt ve üst çerçeveyi az daha küçült yeterli çektiğe ölü piksel efektine gerek kalmaz ille full ekran yapılacaksa en güzel örnek mix 3 gibi mekanik kızaklı olması en mantıklı oluşum ve öyle kolay kolay bozulacak bir kızak da değil gayet sağlam yıllarca kızaklı telefonlar kullandık kaç kere bozuldu? Zaten kaç sene kullanıyorsun ki bir telefonu modası geçiyor planlı eskitme mağduru olup kenara atılıyor. İstemezük falan değil göze hoş gelmiyor kardeşim her şeye muhalef olmayı bırakıp mantıklı bak, güzel bir görünüş mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gkn_ymz kullanıcısına yanıt
    Herseye muhalif degilim ,herseye her yeni çıkan telefona muhalif olana muhalifim ☺bu durumda bana da muhalif olundu😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekranda delik bir gıcık köşeleri yuvarlata yuvarlata yakında yumurta gibi ekranlara geçecek olmaları ayrı bir gıcık beğenmesek bile bu cihazların alamayacağımız kadar pahalı olası apayrı bir gıcık

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.