Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
8
Favori
181.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imortho0308

    One x te sevemediğim nokta; telefon ne siyah ne beyaz.
    />


    yaw arkadaş bu resimleri görmüyormusunuz hadi görüntülenmiyor neden silmiyorsunuz...

  • ben anlamadım nedır bu htc hayranlıgı yaa.s3 pıl degerı olrak kafadan onde zaten ...htc nın ne kadar destek yazılıverecegıde mechul zaten ama samsung ta boyle bırsey yok her zaman arkasında forever s3....

  • One x i satın aldığım günden bugüne kadar uzun süre oyun esnasında ısınması dışında en ufak şikayetim yok özellikle s3 ün o vasat sönük ekranı ve malzeme kalitesini, performans adına gerçek hayatta fark edilir hiçbir artı katamadığını gördükten sonra iyiki one x almışım diyorum.one x in performansını beğenmeyenler ics4.0.4(custom) rom yüklü performans değerlerine bir zahmet baksınlar bakalım!burada performans incelemesi eşit şartlarda mı?kesinlikle hayır. bir cihazda 4.0.4 diğerinde 4.0.3 yüklü birinde yeni kernel diğerinde eski kernel var bun kriterler mutlaka dikkate alınmalı!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: schumi0411

    mesut abi bu videoda bence kesinlikle sınıfta kaldın özellikle dikkat ettim sanki HTC One X oğlunmuş gibi savunuyorsun Erdi abi sürekli senin taraflı olduğun yorumlarda o tarafsız kalmayı başarıyor Lütfen taraflı ve tarafsız olma konusunda daha dikkatli olabilirsen bizim için daha iyi olur abi. Sevgilerimi ve Saygılarımı iletiyorum. Video inceleme için ellerinize sağlık.
    mesut abinin tarafsızlığına ilk defa laf edeni gördüm

    1. ekran teklonojisi çok daha üstün
    2. oyunlarda daha iyi performans veriyor
    3. video oynatma konusunda daha iyi
    4. fotoğraf konusunda açık ara önde (bide makro çekimlerde daha üstündü yanlış hatırmıyorsam)(sözde sIII 'te 4s'in kamerası varmış pehh)
    5.kasa kalitesi daha iyi
    6.müzik kalitesi daha iyi

    bir batarya ile ham işlemci performansı ile olmaz bu işler tabiki one x daha iyi diyecekler.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Fiyatını hak etme seçeneğin de Galaxy S3 önde vay anasına arkadaş telefon 2000 lira ve fiyatını hak ediyor diyenler çoğunlukta Demek ki bu fiyatlar bu millete müstehak Bir ülkede nin en büyük teknoloji forumunda ki insanlar bir telefonun 2000 liralık fiyatından memnunsa o ülkede herhangi bir telefon 3000-5000 liraya da satılsa yeridir.
    Fiyat 2 telefon arasında kıyaslama.Soru hangisi daha çok fiyatını hakediyor.

    Telefonun fiyatını türkiye fiyatlarını baz almakta yanlış. 500 euro luk cihazlar.Sahsen ben bu fiyat arasında aldım.Fiyatınıda hakediyor.

    Türkiye ye giren hiç bir üst seviye telefon fiyatını haketmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 15 Haziran 2012; 11:14:41 >




  • Öncelikle bu güzel karşılaştırma için teşekkürler.
    HTC One X'in tasarımı,kalitesi vs. çok iyi görünüyor.Samsung Galaxy S3'e üstünlük sağlamış gibi.Burada aslında Samsung Galaxy S3'ün hayal kırıklığı yarattığını bir kez daha gözlemlemiş oluyoruz her ne kadar Samsung kullanan çoğu kullanıcı bunu inkar etsede.Genele baktığımızda Samsung Galaxy S3'ün bana göre sadece iki artısı var.Birincisi batarya,ikincisi performans.

  • Süper bir karşılaştırma olmuş kafamda tam manasıyla netleşti telefonlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

  • s3 videoda çok bulanık çekiyor ama...

  • Berabere kalmasa olmazdı.

  • mesut abinin tarafsızlığı konusunda şüpheye düşen arkadaşlar yanılıyorlar..
    ekranüstün, kamera üstün, tasarım zaten iyi.. bunu mesut abi de diyor zaten.. bence süper bir tarafsız incelem

  • Karşılaştırma S3 3-5 güncelleme alıncada yaparsanız güzel olur. ONE X in ilk çıktığı hali ile şimdiki hali arasında baya fark var.Galaxy S3 15 günlük cihaz daha Multimedya performansının daha artıcağını düşünüyorum.

    Bütün özelliklerden bahsetmişiniz.Telefon özelliğinden bahseden olmamış.
  • Bence durum tamamen zevk meselesi iki telefon arasındaki batarya haric farklar çok büyük değil çünkü

  • ben hala kararsızım evet galaxy s3 bataryası değiştirilebiliyor, hafızası arttırılabiliyor, şarjı daha iyi gidiyor,gpsdaha iyi , performansı da daha iyi ama ben sadece şu konuda kararsız kaldım htc one x de tegra 3 platformuna özel oyunlar çıkıyor ve ben de oyun oynamayı çok seviyorum acaba hangisini seçmeliyim

  • gerçekten bilgilendiriciydi çok teşşekkürler...

  • Ya nasıl kmerada one x oylamada daha yüksek alır ve ekran konusunda nasıl daha yüksek alır? sırf htc ismine verilmiş oylar veya htc one x sahipleri vermiştir s3 sahibi şuan az.

    Bir kere htx video çekerken takılıyor daha öncede gördük incelemelerde.

    Samsung galaxy 3 ün ekranı ile one x in ekranını insan gözü pek ayırt edemez hem s3 ün ekranı daha uzun ömürlü daha az pil tüketiyor

  • ikiside guzel fakat samsung bır nebze daha onde ..

  • Güzel bir karışılaştırma olmuş gerçekten. Emiğinize sağlık.
  • bence çok garip bir inceleme olmuş bana sanki daha çok one x ten yana gibi geldi çünkü bana göre samsung daha fazla format çalıştırdığı için daha önde olmalı ayrıca one x e birkaçkez güncelleme çıktı fakat s3 ilk güncellemesi bile türkiye de daha çıkmadı ayrıca o zaman başka yerlerdee s3 ün kazandığını görürsünüz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    Ekran karşılaştırıken sadece güneş ışığını baz alıp htc puan vermeniz çok garip. Amoled ekranlarda gerçek siyah rengi göstermesi ve contrast özelliklerinin yüksek olması yetmedi size galiba.Samsung fanı da değilim ama HTC yanlısı puan vermeniz bana pek adil gelmedi.


    O kadar abartılacak şeyler değil dedikleriniz ama s3ün pentile dizilim kullanması daha önemli bu yüzden s3 ekranda geriye düşüyor. Amoled göze güzel gelebilir s2 kullanıcısı olarak bende öyle düşünüyorum ama Pentile bir Super Amoled yerine Super IPS bir ekranı tercih ederim.

  • HTC One X
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.