Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
8
Favori
181.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC yanlısı bir inceleme olmuş zaten oyalamalarda GS3ün daha iyi oldugunu gösteriyor
  • İlk olarak tasarım öznel bir konudur bunu karşılaştırmaya almak pek iyi olmamış.
    Benim için akıllı telefonda performans ve çoklu ortam yetenekleri ilk sıradadır. Kamera, ek özellikler vs. ikinci sıradadır. Performans olarakta S3'ün açık ara önde olduğu bariz belli

    Edit: One X bir sürü güncellemeyle bu hale gelmiş bir telefon ilk çıktığında video bile çekemiyordu. Galaxy S3 gibi bir cihazın 10mbps'da bile bir videoyu oynatamıcak telefon olarak kalacağını sanmıyorum güncellemelerle düzelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 15 Haziran 2012; 13:09:39 >
  • connectivity'de bence çok önemli bir konu.. dün forumlarda aşağıdaki videoyu izleyene kadar S3 hakkında şüphelerim vardı... OneX'de aynısını sunuyor olabilir..ama video çok etkileyici.. Batarya ve connectivity özellikleri bana yeter...
    http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0

  • ONE X kaç ay önce çıkmıs olmasına rağmen sgs3 hala tokatlaması çok hoş.
  • S3'ün eldeki hissiyat konusunda One Xten kötü olarak seçilmesi bana çok saçma geldi. Telefon alırken bu iki telefon arasında çok düşünüyordum ve en son ikisini de elime aldım. S3'ü elime alır almaz kararımı verdim. One X'e göre S3'ün hissiyatı ve elde uyandırdığı kalite hissi gerçekten çok güzel. Bunu sadece ben değil internetteki yabancı forumlarda diyor. Sizin nasıl böyle söyledinizi anlayamadım. Mesut abi S3 konusunda anlamadığım bir nedenle fazla önyargılı davranıyor bence.

  • 2:34-2:40 """biraz i phone andırması biraz albeniyi artırıyor""" polemik yapmak istemem ama i phone alacak olan gider i phone alır , andırıyor diye 1900-2500tl verip samsung yada htc almaz. Sanki i phone erişilmezde , özel izinle yada kafa kağıdı ile alınıyor...BAN

  • Emeğinize sağlık güzel inceleme olmuş.

    Ancak galaxy s3 incelemesinde özellikle nova 3 oyununu iki telefonda çalıştırcağınızı söylemiştiniz. Bu performans testini sadece tarayıcı ile kısıtlı bırakmanız ve s3 önde oldğu halde objektif yaklaşmanız hoş olmamış. one x in tarayıcı performansı gözle görülür şekilde kötü. İki telefon arasında gözle görülür bişey yok diyemezssiniz. Zaten hazır yüklenmiş bi sayfa üzerinde zoom yapıyosunuz haliyle gözle görülen bişey yok. flash video açıkken veya bol flash içerikli bi sayfa açılıyoken yapın zoom hareketlerini o zaman görürsünüz farkı.

    S3 çok daha stabil bir telefon ve güncellemeleri gelmedi daha. One x ise hiç kusura bakmayın s3 kadar stabil değil ve 2 3 güncelleme gelmesine rağmen hala sıkıntıları var. Bunu farklı bir çok video da görebilirsiniz. Ugulama açılmalarında oyunlarda telefonun kapatıp açılmasında gerçekten fark var.

    S3 gorilla glass 2 kullanan bi telefon ve ekran tepkileri olarak one x den çok daha iyi. Bunu belirterek s3 e de bir puan vermeniz daha uygun olurdu. Gorilla glass 2 ekran eski versiyonuna göre %25 ince ve aynı dayanıklığa sahip ve inceliğinden dolayı ekran tepkileri daha başarılı. Zaten başta pentile ekran falan diye abartıp kötüleyen sizlerdiniz. Kullanmadan bu şekilde tepki vermenizde yanlış. Kulanınca zaten farkli bi dizilim ve güncellemeyle geldiği ve galaxy nexus dan çok daha iyi olduğu ortada. Sadece parlaklık açısından one x üstün.

    Ben htc sensation kullanıyorum ama tasarım herşey değil. Sensation ı alırken s2 nin tasarımını beğenmediğim için almıştım. Farkettim ki tasarım herşey değil. Tamam one x daha güzel ancak s3 de one x kadar kaliteli ve güzel.

    Son olarak bize bıraktığınız ? işaretine de gelirsek eğer ben S3 diyorum. 100 200 daha fazla verip daha performanslı, one x kadar şık ve güncellemeleri gelmediği halde one x den çok daha stabil çalışan aceleye gelmeden üzerinde uğraşılarak üretilen bi telefon alır içim rahat kullanırım. one x alıp da çıkacak güncellemelerle düzelecek çok iyi olacak gibi yalanlarla kendimi avutamam. Ben bi fanboy falan değilim. En mantıklı telefon neyse gider onu alırım.

    Atlanmaması gereken şeyleri atlamanız ve objektif yaklaşmaya çalışıpta one x in bariz eksilerini kapatmanız hoş olmamış. Yanlış anlaşılmasın kullanıcıların aklındaki soru işaretleri bence gitmedi.





  • mkv mi kaldı arkadaşlar mp4 ya da flv artık videolar.

  • Madem berabere bitecek niye boşamı izledim ben bu videoyu :D

  • Güzel bir inceleme olmuş teşekkür ederiz,HTC One X batarya ve performans konuları hariç s3 ten bir adım önde gibi duruyor.Ancak s3 incelemenizde N.O.V.A 3 adlı oyunu oynarken bu oyunun one x'te berbat çalıştığını ve bunu karşılaştırmalı videoda göreceğimizi söylemiştiniz fakat öyle birşey göremedik yani iki telefonun oyun performansı karşılaştırmasına pek değinmemişsiniz.

    Söylemeyi unutmuşum,bazı arkadaşların söylediği gibi yanlı bir video falan olmamış gayet objektif bir şekilde yaklaşmışsınız her iki telefona da.Tebrikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1nger91 -- 15 Haziran 2012; 14:07:06 >
  • Bence zamsung :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc One X 3-4 guncellemeyle bu hale geliyorsa,Galaxy S3'un yeni gelecek guncellemeleriyle nasil bir Amiral gemisi olacagina suphe duymamak gerekir...

  • Donanım Haberi gönülden tebrik ediyorum Türkiyenin en başarılı teknoloji sayfası. Bu video incelemeside gayet açık ve net bir şekilde her iki telefona haksızlık yapılmadan bence incelemesi yapılmış, bu yüzden teşekkürler. Benim için çok yararlı oldu bu video, çünkü internette hep yabancı kaynaklardan karşılaştırmalara bakıyordum. Ben bu iki telefon arasında kalanlardanım ama gönlüm One X diyordu(hala öyle :) bu yaz içerisinde One X'i inşallah alıcam. Samsung Galaxy S3'e de hiç bir lafım yok gerçekten oda çok başarılı bir telefon olmuş. Ama One X :)

  • arkadaşlar one x ile pil rekoru kırmış bulunmaktayım 2 gün 14 saat oldu ve pil hala 100/45 de ss koyamıyorum fakat herhangi bir yalan borcumda yok size bilinsin.

  • Tasarım ile batarya kategorilerinde verilen puanlar eşit olamaz. Tasarımın getirisi ile bataryanın ezici üstünlükte getirisi farklıdır.

    Veya bir malzeme kalitesi size 64+64= 128 gb hafıza sunamaz. (32*4= 128) yani 4 katı daha büyük hafıza.

    Tasarım belki sizin için önemli değildir ama hafızza ve batarya her kullanıcı için önnemlidir.

    Ayrıcaa arkadaşlarda daha güncelleme almadığını söylemiş S3 ün haklılar sonuna kadar katılıyorum.

    BeastAudio demişsiniz bence kulaklığını yanında vermediği sürece beş para etmez.

    Yani isteyen gitsin One X alsın ancak ben S3 ten şaşmam ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 15 Haziran 2012; 14:07:16 >
  • Bu tür cihazlarda yok s3'ün işlemcisi one x den %5 daha iyi falan bunlara fazla takmayın sonuçta ikiside önümüzdeki iki yıl güncelleme alacak ve oyun olsun uygulama olsun sorunsuz çalıştıracak 4 çekirdek 1.4-1.5 gzh den bahsediyoruz. yazılım olarak ikisininde bir birinden farklı artı yönleri var kasa one x zaten kendini ispatlamış, ekran tartışılır, kamera hakkında pek bilgim yok, pili çıkarma olatı açısından s3 önde, tasarım açısından one x, bana sorarsanız one x daha alınası bir alet.

  • Ya beyler ben cidden anlamiyorum burda yazilan bazi yorumlari
    Tarafsiz degilmis yorumlar peki kime gore ? Inceleme yapanlara gore tarafsiz...
    Daha once de dedigim gibi ben her iki urunu de kullandim
    Evet htc daha once cikti ama htc nin soyle bir sorunu var icindeki kernel tegra3 un tum performansini sergileyemiyor ve cekirdeklerin hepsini kullanamiyor
    Suana kadar cikan guncellemeler de htc nin yazilimda yaptigi hatalari duzeltti performans guncellemesi olmadi( 1.si pil kullaninimda daha cabuk bitmesini saglayan dosyanin yerini duzelttiler digerinde ise ekranin titremesini duzelttiler)
    Zaten bence incelemede berabere kalmasinin sebebi siz karar verin diye :)
    En guzeli gidip inceleyip ikisini de oyle karar vermek...
  • HTC One X Kamerasına hayran kaldım fakat kamerasının dış tasarımı kötü ikiside güçlü cihazlar. Kararsız kalmak çok normal

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bence one x kamerasının dışında olduğu ve çizilme ihtimali de düşünüp puan verseydiniz ..


    Dostum sana tamamen katılıyorum. Yorumlayan arkadaşlar güzel yorumlamış fakat eksik olduğu için katılmıyorum. Ayrıca ekran kalitesi olarak Samsung için SüperAmoled dediler fakat HD SüperAmoled olduğunu belirtmediler. Dolayısı ile One X ten daha iyi bir ekranı var. Tasarruf modu ile kullanılmadığı zaman gün ışığında daha net görünüyor. Sesli olarak kameraya komut verip resim çekilebiliyor, hatta Türkçe olarak. S-Beam diye bir şey icat etmişler, böyle bir transfer hızını One X kablo ile bile gerçekleştiremez, bunu belirtmemişler. Pop-up Play diye bir özellik var, video seyrederken maillerime bakabiliyorum. Reklamında da dediği gibi ''Sen uyursan O uyur'' sen baktıkça ekran kapanmıyor. One X te aynı performansta ve insanlara sunduğu hizmette daha fazla gibi gösteriliyor fakat Galaxy S3 te çok daha fazlası var. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim Samsung diye hem pazar lideri hemde arge ve üretimde dünyanın en büyük firmalarından birinin ürünü olan S3 ün karşısında 3-5 tane mobil cihaz üreten HTC nin bence hiçbir şansı yok. Ayrıca cihaz kablosuz şarj olabiliyor. Daha söylenecek mutlaka bir şeyler var fakat benim deneyimlerim buraya kadar. Donanım haber yetkilileri ve eleştirmenler mutlaka okusun.
    Not: Tasarım olarak size katılmıyorum. HTC nin arka kamerası çok dışarda duruyor bu da ilerde kullanım zorluğu verecek bir detay atlamayalım.





  • HERKES KENİD AÇISINDAN BİR DEĞERLENDİRME YAPMIŞŞ.. ZATEN İNCELEM VİDEOSUNDA FARKLI BAŞLIKLARA ADİL ŞEKİLDE PUAN VERİLMİŞ.. SİZİN İÇİN HANGİ BAŞLIK ÖNCELİKLİ İSE O BAŞLIKTAN PUAN ALANCİHAZ ITERCİH EDİN.. YOKSA S3 İYİ ONE X KÖTÜ YADA TAM TERSİ BİR MUHABBET İÇİN YAPILAN BİR İNCELEME DEĞİL Kİ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.