Şimdi Ara

Samsung Galaxy S5 göz tarama sistemi ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda Samsung'un gelecek telefonlarında kullanacağı teknolojiler merakla bekleniyordu. Bunlardan biri ve en son duyulanı telefonların 64 bit işlemciye sahip olacağıydı.

    Şimdi ise Samsung'un yeni çıkaracağı akıllı telefonlarında kullanacağı ses getirecek bir teknolojiden bahsediliyor. Geçtiğimiz aylarda Apple'nin parmak izi sensörlü telefonlarına karşı sessiz kalan Samsung sessizliğini bu teknoloji ile bozuyor.

    Gelen bilgilere göre Samsung ileride çıkaracağı Galaxy S5 telefonunda Apple'nin parmak izi sensörüne alternatif olarak göz tarama sistemi özelliğini kullanacak. Patend Bond sitesinde keşfedilen görüntüler bu haberi doğrular nitelikte gözüküyor.


     Samsung Galaxy S5 göz tarama sistemi ile geliyor


    Samsung'un göz tarama sistemi, iris tarama tekniğini kullanacak. Standart göz tarama ve parmak izi tarama sistemlerinden muhtemelen kaçınacak olan Samsung maliyeti azaltmak için kendi uygulamasını kullanacak gibi görünüyor.

    Bir nesne kameraya yaklaştığı zaman sensör hissedecek ve gözü algılayacak. Alınan patent içeriğinde Galaxy S5 kamera, mesafe sensörü, güç kaynağı ışık yayan ve ışık alıcı gibi özelikleri ile göz tarama ve cihazda depolanan göz bilgilerini içeriyor.

    Samsung'un Apple'ye karşı alternatif olarak çıkardığı bu sistemin gelecekte ne kadar tutulacağını hep birlikte göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmnr -- 21 Kasım 2013; 7:47:06 >







  • gelmedi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.