Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Tab A SM P580 10.1 İnceleme (Fiyat+Performans Ürünü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
13
Favori
53.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erturkvarol kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size sesi hariç her seyi fiyatina gore iyi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aleti samsungun internet sitesinde 999 tl ye aldım. İnanılmaz memnunum, beklediğimden kat kat iyi performans verdi özellikle batarya ve ekran kalitesi. S Pen kullanımı çok rahat, istediğiniz zaman istediğiniz anda ekranda ne varsa screen alıp üzerine çalışma yapabiliyorsunuz bu bir film karesi bile olabilir.
  • 8.0 güncellemesi alacakmı acaba.
  • Whatsapp kullanan var mı. Direk uygulama olarak soruyorum whatsapp web falan değil. Bu tableti bi kaç ay akıllı telefon yerine idare etsin diye almayı düşünüyorum ondan soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    Telefon yerine kullanmak için sim kart gerekmiyor mu? Bu tabletin sim kart girişi yok, yani telefon olamaz ve whatsup kullanmak mümkün olmaz bence. Tabii sim kart olmadan da whatsup kullanılabiliyor ise orasını bilemem.
  • Plants Zombie 2 oyununu kaldırırmı,
  • Hocam Öncelikle Merhabalar.

    Ben bu tablette grafik grafiği çok merak ediyorum.

    Pubg oyununu oynayıp oynamadığınız. Eğer oynama diyorsanız oyunu kurup donma vesaire gibi konularda yorum yapabilir misiniz Çünkü bu yorumlarınıza istinaden Satın alıp almamaya karar vereceğim. Değerli yorumlarınız için teşekkürler İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal431 K kullanıcısına yanıt
    Tabletimde oyun oynamıyorum, ama oyun oynayıp değerlendirecek vaktim yok. Sistem değerlerine bakıp oyunun istediği sistemle karşılaştırmanız en hayırlısı.
  • kartal431 K kullanıcısına yanıt
    oyunu indirdim. en düşük kalitede oynanıyor hafif bir kasma var. Ama bence bu oyun çok yüksek bir kapasite istiyor. çünkü bir çok popüler oyunları indirdim. hiç birinde kasma yok. hepsini gayet iyi çalıştırıyor. Pubg ye benzer bir oyun var. Pubg çıkmadan indirmiştim. onda hiç bir sıkıntı yok gayet rahat oynanıyor. Pubg bence aşırı yüksek kapasite istiyor.
  • P587 kullanan var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt tan dün bu tableti 899a aldım. Amacım pdf okumak, video izlemek ve not almak. Ekran çözümürlüğü konusunda endişelerim vardı, acaba pdf okurken çözünürlükten dolayı zorlanır mıyım diye ilk pdfleri attığımda pek de beklediğim gibi olmadı ama . Ayarlarda yazı kontrastını arttır özelliği de varmış,
    Onu aktif edince yazıların okunurluğu hayli arttı. Işık sensörü de var, ipadde bile olmayan bir durum. Kalemin hassasiyeti iyi. Hali hazırda note 8de kullandığı için s note taki veriler de tablete senkronize oldu. Kalem elbette note 8deki kadar gelişmiş değil ama işini iyi yapan bir stylus. İpad pro daki kalem zaten bambaşka teknolojiye sahip.
    Touchwiz yerine nova launcher kurmak oldu ilk işim. Gerekli izinleri verdim ve es dosya yöneticisini indirdim, böylece usb flash belleğimin içerisine erişebildim otg kablo ile ve dosyalarımı tablete aktarabildim.

    Güzel bir not alma uygulamasına ihtiyacım var. Notability androidde sanırım yok. Bana kalemle tam uyumlu bşr not uygulaması önerir misiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende almak istiyorum bu tableti mediamarkta indirim zamanları mı oluyor 899 aldınız, şu anda 1099 yazıyor takip edeyim ona göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsyncmlbl kullanıcısına yanıt
    Evet, anneler gunu icin indirime denk gelmistim, aliverdim .



    Okullarin kapanmasina az bir sure kaldigi icin yine inidirim olur. Mesela vatan bilgisayarda pclerde kdv indirim var bu haftasonu, degerlendirebilirsiniz eger tabletleri de kapsiyorsa.



    Sarji cok iyi gidiyor. Ben teknosanin kendi uretimi hizlisarj destekli adaptorunu almistim, onunla sarj ediyorum. Sarj olma suresinde bayagi fark var.

    Ipadden kalma adaptor ise yaramiyor. 12w olmasina ragmen tablet aksesuar uyumsuzlugu hatasi veriyor, yavas sarj oluyor. Tipki standart telefon adaptoru ile sarj olma suresi cok cok uzun oldugu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 2 Haziran 2018; 8:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, indirim bekleyeceğim artık birde kendi şarj aletiyle kaç saatte şarj oluyor acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsyncmlbl kullanıcısına yanıt
    Kutudan sarj aleti cikmiyor. Kulaklik falan da yok. Sadece kablo,tablet,kalem,kalem ucu,uclari cikarmak icin cimbiz ve cesitli dokumantasyonlar cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normal notlar için ben OneNote kullanıyorum. Oldukça kullanışlı, cihazlar arasında senkronizasyon da var.
    SAMSUNG Galaxy Tab A SM P580 10.1 İnceleme (Fiyat+Performans Ürünü)
    SAMSUNG Galaxy Tab A SM P580 10.1 İnceleme (Fiyat+Performans Ürünü)

    PDF'ye not almak içinse Xodo kullanıyorum.
    SAMSUNG Galaxy Tab A SM P580 10.1 İnceleme (Fiyat+Performans Ürünü)

    Her iki program da kalemle uyumlu: Kalem aktif olduğu zaman parmak hareketleri yalnızca zoom/hareket ettirmeye yarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 5 Haziran 2018; 16:58:41 >
  • Gorkemq kullanıcısına yanıt
    One notu windows phone kullanırken kullanırdım, sonra ios,android derken kullanmayı bırakmıştım. Tekrar bir göz atayım. İosta notability diye bir program var, muhteşem tek kelimeyle. Defter gibi not alabiliyorsunuz, senkronize edebiliyorsunuz, isterseniz kareli defter giydirmesini, isterseniz de çizgili defter giydirmesini kullanabiliyorsunuz. Şekil vs çizmek çok kolay. Androidde nasıl olmaz aklım almadı. İlk defa sadece tek platforma yazılmış bir uygulama ile karşılaşıyorum.

    Ben bu mesajı yazdıktan sonra squid uygulamasını keşfettim, birçok uygulama denedikten sonra. Yıllık 30 lira verirseniz, veya aylık 3 lira, tüm özellikler açılıyor. Senkronizasyon vs her şey oluyor. Çizgili defter,kareli defter, boş sayfa ve özel meslek türlerine göre giydirmeler de mevcut hale geliyor. ( müzik defteri gibi ). Ama zaten ücretsiz versiyonunda günlük olarak ihtiyaç duyulan her şey mevcut. (boş sayfa, çizgili,kareli defter standart halde geliyor. Bunlara ekstra para vermenize gerek yok ) Ücretli versiyon alınırsa, cloud özelliği için alınır. Ha bir de ücretli versiyonda pdfyi içe aktar özelliği geliyor. Böylece başka herhangi bir pdf programına gerek kalmadan istediğin pdfyi, dilediğin gibi değiştirip,kalemle not alıp kullanabiliyorsun. Cloud özelliği için de dropbox ile anlaşmışlar, direk oraya kaydediyor. Böylece windows masaüstünden de dosyalara erişebilmek mümkün. ( denemedim ama youtubeda videolar var.)

    Squide henüz para vermedim. Pdf için şimdilik adobe acrobat kullanıyorum, üzerinde değişiklik yaparsam kendi içine bir kopyasını kaydediyor. Ama sizin tavsiye ettiğiniz uygulamayı da yükleyeceğim.

    Uzun otobüs yolculuklarında dokümanlarımı okumak, üzerlerine not almak ve bunları yaparken dökümanların kaybolmamasını sağlayacak bir uygulama benim sorunumu tam anlamıyla çözecektir. Bu uygulama da squid gibi görünüyor. Ayda 3 lira bir şey değil bence. bugün dolmuşa binip evime gitmek bile daha pahalı oluyorHem note 8, hem de samsung tab p580 kullanan biri olarak kalem hayatımın değişmez bir parçası. Üstelik bu iki cihaz, birbirleriyle çok iyi iletişim halindeler. Mesela, tableti güvenilir cihaz olarak eklerseniz, note, tabletin yanına getirildiğinde tuş kilidini açabiliyor. Veya samsung notesta aldığınız notlar, anında note8de, veya tersi.
  • İyi akşamlar hocam,

    N11 'den tableti aldım 44tl kuponla indirimli hali 1 bin tl tutu.

    İçinden şarj cihazında çıktı.

    write pdf ile pdf kendi hafızasına kopyalamadan düzenlemiyor bunun bir çozümü var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran koruyucu tavsiyeniz var mı kalemin hassasiyetini bitirmeden kullanabileceğimiz.Kılıf olarak ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorkemq

    Hocam normal notlar için ben OneNote kullanıyorum. Oldukça kullanışlı, cihazlar arasında senkronizasyon da var.



    PDF'ye not almak içinse Xodo kullanıyorum.


    Her iki program da kalemle uyumlu: Kalem aktif olduğu zaman parmak hareketleri yalnızca zoom/hareket ettirmeye yarıyor.
    Hocam merhaba

    İpad ve pencil almayı düşünüyordum ancak 2000 tl bi öğrenci için çok para maalesef.

    Not alma perfomansı nasıl acaba ?

    Ekran görüntülerine baktığımda gayet güzel gözüküyor.

    Okulda aldığım notları temize geçmek için ve internetten ders çalışırken ekran görüntüsü alıp sağına soluna not alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.