Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
60
Favori
142.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recistic

    O bir tüketim sistemi bu hep oyle olucak ben ondan bahsetmiyorum gercekten bukadae ustunr dusmemislerdi daha önceki tabletlerinin aldim gayet memnunum butun islemlerimi karsilayabiliyor suanda piyasadaki en iyi tablet bence ipad air ile ikisi ancak airdan daha iyi bir ekrana sahip ve pil olarakda mükemmel

    Kardeşim tabletin hayırlı olsun. Yine söylüyorum benim amacım hala ürünü satın almamış olanları güncelleme konusunda uyarmak. Bakın Samsung tabletine güncelleme bekleyen sadece biz değiliz. Bizden önceki Galaxy Note 10.1 tableti de yurt dışında güncelleme aldı ama Türkiye hala bekliyor.


    Tablet satın almak için araştırma yapan arkadaşlar! Samsung güncelleme verme konusunda berbat bir firma. En güncel yazılıma saghip ürünü satın alabilirsiniz. Ama unutmayın! Android kendini defalarca yenilerken, HTC, SONY gibi firmalar defalarca güncelleme vermişken siz hala aldığınız Samsung ile kalırsınız. Bu uyarı henüz Ürün satın alamamış kişilere bir tavsiyedir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat.abdulkadir -- 24 Ağustos 2014; 1:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu güncelleme işi işlerini acayip kolaylaştıran ve şekline şemaline hayran olduğun, çok da iyi bir şekilde çalışan bir ürün için çok da önemli değil bence. ha şu haliyle gayet düzgün çalışıyor. Android L gelir de güncelleme almazsa biliyorsunuz S2 ye bile kit kat port ediyorlar. vallahi ne yalan söyleyeyim, ürünü görünce aklıma son gelen şey bile olmadı güncelleme alıp almayacağı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tableti değiştirmek istiyorum elimde note 8 var bana göre iyi bir cihaz ancak 3g li olmadığı için 3g'li yeni çıkan tabletlerden almak istioyrum. Tab s veya tab pro alıcam ancak 3g modelleri varmı. Türkiyede satılıyormu göremedim.
  • osman sifil O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dediginiz gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recistic -- 24 Ağustos 2014; 17:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osman sifil

    bu güncelleme işi işlerini acayip kolaylaştıran ve şekline şemaline hayran olduğun, çok da iyi bir şekilde çalışan bir ürün için çok da önemli değil bence. ha şu haliyle gayet düzgün çalışıyor. Android L gelir de güncelleme almazsa biliyorsunuz S2 ye bile kit kat port ediyorlar. vallahi ne yalan söyleyeyim, ürünü görünce aklıma son gelen şey bile olmadı güncelleme alıp almayacağı.

    Madem geliçtiricilerin vermiş olduğu güncelleme resmi güncelleme kadar işe yarar, neden samsung geliştiricilerin geliştirmiş oldukları güncel yazılımları tüm kullanıcılarına dağıtmıyor :) HTC SONY gibi firmalar neden 4.4.3,4.4.4 gibi ayrıntı güncellemeleri dahi zaman ve para harcayarak kendi mühendislerine yaptırıyor? O zaman HTC ve SONY gibi firmalar da güncelleme vermesinler :) zaten custom rom aynı işi görmüyor mu?

    Henüz Android cihaz almamış arkadaşlara, bilmenizi isterimki root yaparak yüklediğiniz romların garantisi, sürekliliği ve güvenliği yok! Banka uygulamalarını nasıl gönül rahatlığıyla kullanacaksınız?

    Bende root rom işlerinden anlayan ve defalarca farklı farklı romlar yüklemiş biriyim. Rom yüklemek sonra o romun yeni sürümünü sonra çıkan başka yeni bir romu yüklemek çok fazla zaman kaybettiriyor.

    "İşim gücüm var kardeşim" diyen root işinden uzak dursun derim


    Bunlar benim görüşüm. Ürün seçimi sırasında çokta duygusal davranmayın. Çünkü kapitalist düzen duyguları umursamıyor.


    Bir laptop parasını verip tablet alacaksam, güvenliği ve güncellemesi olmalı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncelleme sevdası bitmeyecek.Yapılan güncellemelerde önemli gelişmeler yok ayrıca güncelleme yapıp pişman olanlarda var her platformda.O yüzden güncellemeye bu kadar kafayı takmak bence mantıklı değil.Zaten tablet birçok ihtiyacı görüyor eksiği yok...
  • Yarın bende Teknosadan alıcam bu makineyi. IOS kullanmak hoşuma gitmiyor, androide alışmışım. Aslında Samsung'da sevmem ve tavsiye etmem ama piyasada Samsung ve Appledan başka bana uygun tablet yok çünkü bilgisayarım Lenovo, telefonum Xperia Z2. Casper hayatta almam. Geriyede Samsung - Apple kalıyor. Ve android ağır bastığı içinde samsung alıcam. Tek kafama takılan nokta. Bunu mu alayım yoksa Note 10.1'i mi bilemedim? Hangisi daha az ısınıyorsa onu almayı planlıyorum.

    Ek olarak bu yıl üniversiteye başlıcam, o yüzden hangisi okul hayatı için daha yardımcı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekaRex -- 24 Ağustos 2014; 23:54:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MekaRex

    Yarın bende Teknosadan alıcam bu makineyi. IOS kullanmak hoşuma gitmiyor, androide alışmışım. Aslında Samsung'da sevmem ve tavsiye etmem ama piyasada Samsung ve Appledan başka bana uygun tablet yok çünkü bilgisayarım Lenovo, telefonum Xperia Z2. Casper hayatta almam. Geriyede Samsung - Apple kalıyor. Ve android ağır bastığı içinde samsung alıcam. Tek kafama takılan nokta. Bunu mu alayım yoksa Note 10.1'i mi bilemedim? Hangisi daha az ısınıyorsa onu almayı planlıyorum.

    Ek olarak bu yıl üniversiteye başlıcam, o yüzden hangisi okul hayatı için daha yardımcı olur.

    Ne okuyacağına bağlı olarak S-pen kolaylıklar sağlayabilir. PDF üzerinde çakışma, not tutma vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 8,4 sahibi olan var mı ? Şarjı nasıl ipad ile karşılaştırınca ?

    Teşekkürler.
  • arkadaşlar selam bugün almak için teknosa ya gittim ancak youtube da izlediğim videolar açıkçası iyi değildi 720p ile görüntünün bu şekilde olması normal mi ? ayrıca şarj süresini sorduğumda da 6 saatte şarj olur demesi üzerine almadım, 6 saatte şarj çok fazla kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

    720p o şekildeyse torrentlerden indirdiğim 350 mb lik dizileri düşünemedim ben açıkçası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meku

    arkadaşlar selam bugün almak için teknosa ya gittim ancak youtube da izlediğim videolar açıkçası iyi değildi 720p ile görüntünün bu şekilde olması normal mi ? ayrıca şarj süresini sorduğumda da 6 saatte şarj olur demesi üzerine almadım, 6 saatte şarj çok fazla kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

    720p o şekildeyse torrentlerden indirdiğim 350 mb lik dizileri düşünemedim ben açıkçası

    720p bu tabletteki ekran çözünürlüğünün 4te birine denk geliyor. yani youtube videolarını öyle görmeniz normal.

    karşılaştırmak açısından bilgisayarınızın 720p ekrana sahip olduğunu varsayalım. sizin youtubeda izlediğiniz videonun netliği de 360p oluyor. (360p de 720pnin 4te biri çözünürlüktedir) evet belki ekranın çözünürlüğü kağıt üstünde harika olabilir ama onu kullanamadıktan sonra pek bir anlamı yok. kullanacağınız uygulamaların çoğu da tabletlere göre optimize edilmediği için bu çözünürlük internette dolaşmanın dışında başka bir yerde 'hakkını vererek' kullanılamaz benim fikrim bu şekilde.




  • Arkadaşlar, merhaba. Formu okumak çok keyifli olduğundan, zaman zaman ilgilendiğim konulara göz gezdirip, sizlerin tecrübelerini okurum. illa almak icin değil,, fikir sahibi olmak için de yani. Değişik fikirleri okumak için.

    Ben de geçen hafta tab s 10.5 aldim teknosa.com.tr'den. Sizlere görüşlerimi aktarayim. Teknosa kilif ve tableti biraz daha büyük bir kutuya icine destek koymadan göndermiş. Tabii tablet kutunun icinde takla atıyordu:)) . Paketleme bölümüne duyrulur. Neyseki ups getiriyor ve teknosa banti oldugundan dert etmiyim dedim. İçinde patates taşimadiklarini biliyorlardir diye:) artılarına geçmeden evde ipad 3 ve note 8.0 oldugunu da belirteyim kiyaslama acisindan.
    Artıları
    - Herkes gibi ilk can alici yeri olan ekran için görüşüm, tek kelime ile muhteşem. Zaten ben de amoled keyfi için 10.5 tercih ettim, amoled seven biri olarak. Bazı arkadaşlar renklerin gerçek olmadigindan bahsediyorlar. Benim fikrim bu yonde değil ne yazik ki. Full hd film izledim netten. Need for speed. Beni çok etkiledi açıkçası. Izledigim goruntulerdeki renkler gerçek değil ise gerçek olmasin o zaman ne diyim:)) ipad ve note ile karşılaştırılinca renkler bariz farklı. yanyana olunca fark ortaya çıkıyor.

    - tabletin iki tarafında da hoparlör olması tam bir stereo etkisi yaratıyor. Bu da hoşuma gitti.

    - kilif cok kullanışlı ve kaliteli. Yalnız biraz kokuyor:)

    - home tusunu solundaki tusun acik uygulamaları gostermesi bence daha iyi olmuş.

    - kullanimin yatay tasarlanmasini onceden elestirirken, kullandiktan sonra bunun daha ergonomik oldugunu söyleyebilirim.

    - 802.11 b/g/n yaninda bir de ac standardini destekliyor ki ev aginda cok hizlu veri transferi demek oluyor

    Artilara daha sonra devam ederim. Zamanim kalmadigindan birkac eksiden bahsedeyim

    - pil ipad ile yarisamaz. Sadece film izlerseniz olabilir, amoledin ozelliginden dolayi

    - kasa şık gorunse de arka kapak aşırı ince. Bazi yerleri bombe yapmış. Parmak bastirinca oynuyor.

    - tablet buyuk olsa da internet sayfalari tam doldurmuyor ekrani. Sag ve soldan boşluk kaliyor. Internetten pek keyif almadim. Yada ben ayarlayamadim. Farkli browserlar denerim.

    Simdilik bu kadar yazabiliyorum. Sorusu olan arkadaslara firsatim oldukca cevap vermeye calisirim. Hoscakalin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün aldım tableti. Efsane şarj yiyor. Hele ki Z2 kullandığım için tam gün şarj olayına alışkındım tablet sayesinde yine şarj illetine geri döndüm. Bide 5 saatte şarj oluyor. O da apayrı bi olay zaten. Ama tablet iyi gerçekten iyi. Bataryası haricinde android piyasasının en iyisi bence.
  • Aynen sarj geç oluyor ancak hakkını veriyor akşam tak uyu sabah takıl şahsen saat sabah 10 dan akşam 21 e kadar götürdü normal kullanımda bide arkadaşlar ilk sarjini 4.5 - 5 saat yaptım azmi şarjda tutmusum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde garantisi cihazın bataryasini ücretsiz değiştiriyormu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar selamlar, bu mesajı tabletten yazıyorum. Ohh be kocaman ekran cok guzel.10 parmak ile klavye. neydi o bir önceki mesajı S3 den yazmisim canım çıktı dogrusu:)
    Arkadaslar, benim amacım sadece bu tabletteki tecrubelerimi sizlerle paylaşmak. tableti almaya düşünenlere illa aldırmak yada aldirmamak değil. Herkes kendisi karar verebilir diye düşünüyorum. Marka fanatiği ise hiç olmadım.

    Zaten yeni birşey alırken 100% mantıklı olamaz insan. En büyük etki yeni birşey alma istediğidir. Neyse simdi devam edeyim.

    Simdi eksilerden devam edeyim. Mesela ram total 2.71mb chrome ve birkac uygulama daha acikken 2.33 kullanilan görünüyor. Çok şaşırtıcı geldi dogrusu. Ama bol ram var diye şu an pek önemsemiyorum ama bir iki hafta içinde kesin kafayı takarım gibime geliyor:)

    Ramdeki bu durumdan mıdır bilmiyorum chrome'da bazen sayfaları aşağı indirirken takılmalar oldu. Touchwiz ara sıra takılır gibi olluyor. Şimdi bu tableti kullanan bazı arkadaşlar takılma olmadığında ısrar edebilirler ama bendeki böyle:) Sanırım ram kullanımı için kullanmadıgım ve açılışta calısan bazı programları iptal etmem gerek.

    Şimdi size sürekli eleştiriyorum gibi gelebilir ama bu yazdıklarımı çok takıyor muyum? Hayır.

    Mesela note 8.0 gibi portable değil. Tek elle tutup kullanamıyorsunuz ne kadar hafif olsada. Zaten kılıf ile daha ağırlaşıyor. Nedendir bilmem hiç dik kullanmak istemiyor insan zaten. Kılıf oldugundan mı yoksa home tuşundan dolayı mı. Bu yuzden kucagınızda kullanıyorsunuz. Buna rağmen hafiflik burada da iyi olmuş dedirtiyor yine de. (Kılıflı İpad 3 ile karşılaştırınca) Note 8 ile bir kıyas yapmak gerekirse taşınabilirlik önemli ise note 8 tabi. Ekran 189 ppi olsa da okuma mesafesinden cok rahatsız etmiyor beni bu çözünürlük. Tab s 10.5 ' i ayakta kulllanamıyorsunuz malesef. Ama olsun yeni olduğundan elimden de düşürmüyorum:)

    İyi birsey o zaman. 10.5 ekran buyukluğü ipad'den çok daha guzel geldi bana.

    Sıra pdf ve youtube denemek istiyorum. Gerçekten bazı arkadaşların dediği gibi kullanışsız mı?

    Son olarak neden 8.4 değil? Nedense lg 8.3 ve tab pro 8.4 ve tab s 8.4 kasalarının bezel dedikleri yan çerçeve incelikleri bana güzel gelmiyor. Telefona benziyor ve yandan tutarken ekrana dokunuyorum. bu yuzden note 8.0 daha kullanışlı gelmişti bana. Bir de tab s 8.4'ün hoparlör yerleşiminden el ile kapatmaya müsait gelmişti ve amoledin fırsat varken daha büyüğünü kullanmak için.

    Görüşmek üzere...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tableti alan herkese tavsiyem lutfen ayarlardan format atiniz cihaza ve ardindan Google Play Store den Nova ya da KK gibi launcher indirerek touchwiz den kurtulunuz son olarakta kullanmadiginiz uygulamalari devre disi birakiniz.Kullanim ve pil anlaminda gercekten memnun kalicaksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recistic -- 26 Ağustos 2014; 2:17:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdtv

    Arkadaşlar, 8,4 sahibi olan var mı ? Şarjı nasıl ipad ile karşılaştırınca ?

    Teşekkürler.

    Hocam şarjı 5-5:30 saat ekran süresi var cihazın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen 10.1 2014 ü satıp 8.4 tab s'e geçtim..
    Artı ve eksi yönleri:

    +inceliği ve estetiği harika
    +Ekranın güneş performansı inanılmaz.
    +Bookcover müthiş..Bu zamana kadar kullandığım en iyi kılıf diyebilirim.
    +Ergonomisi çok güzel..8.4 benim açımdan iyi bir ölçü imiş.

    -Bataryası kötü.10.1inde kötüydü,umutluydum ,olmadı..(touchwiz kaynaklı olabilir.İlk düzgün custom romu yükeleyeceğim.)
    -Touchwiz (yazık güzelim androide yazık.)
    -Oyun oynarsan ısınıyor,hem de epey.

    +-Ekran bazıları için muhteşem,bana her samsung ekranı gibi doğallıktan uzak geliyor.Sunum yaparsanız karşındakini etkiliyor.Güneş ışığındaki performansı inanılmaz.

    Tüm bu koşullar altında yine de alınabilecek en iyi android tablet şimdilik.Bana ios uzak dursun,geriliyorum kısıtlanınca.Jailbreak bile kafi değil ios için, ama standart kullanıcıya her zaman ipad tavsiye ederim.
    Ben de fazla durmaz bu cihaz..HTCnin nexus 8(aka flounder)'ini beklemedeyim.Androidin düzgün tablet üreticilerine ihtiyacı var.Normalde samsung'un çöpünü almam ama yok piyasada düzgün android tablet yok.
    Z2 kullanıyorum,Zden geçtim,çok çok çok çok memnunum..ama köfte Sony tableti beceremiyor..HTCde potansiyel var hissediyorum..İlk nexus telefon HTC idi,müthişti..Sonra samsung,lg pek beceremedi.nexus 7ler çok
    başarılı cihazlar ama 7inch benim için küçük bir ebat.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: polat.abdulkadir


    quote:

    Orijinalden alıntı: osman sifil

    bu güncelleme işi işlerini acayip kolaylaştıran ve şekline şemaline hayran olduğun, çok da iyi bir şekilde çalışan bir ürün için çok da önemli değil bence. ha şu haliyle gayet düzgün çalışıyor. Android L gelir de güncelleme almazsa biliyorsunuz S2 ye bile kit kat port ediyorlar. vallahi ne yalan söyleyeyim, ürünü görünce aklıma son gelen şey bile olmadı güncelleme alıp almayacağı.

    Madem geliçtiricilerin vermiş olduğu güncelleme resmi güncelleme kadar işe yarar, neden samsung geliştiricilerin geliştirmiş oldukları güncel yazılımları tüm kullanıcılarına dağıtmıyor :) HTC SONY gibi firmalar neden 4.4.3,4.4.4 gibi ayrıntı güncellemeleri dahi zaman ve para harcayarak kendi mühendislerine yaptırıyor? O zaman HTC ve SONY gibi firmalar da güncelleme vermesinler :) zaten custom rom aynı işi görmüyor mu?

    Henüz Android cihaz almamış arkadaşlara, bilmenizi isterimki root yaparak yüklediğiniz romların garantisi, sürekliliği ve güvenliği yok! Banka uygulamalarını nasıl gönül rahatlığıyla kullanacaksınız?

    Bende root rom işlerinden anlayan ve defalarca farklı farklı romlar yüklemiş biriyim. Rom yüklemek sonra o romun yeni sürümünü sonra çıkan başka yeni bir romu yüklemek çok fazla zaman kaybettiriyor.

    "İşim gücüm var kardeşim" diyen root işinden uzak dursun derim


    Bunlar benim görüşüm. Ürün seçimi sırasında çokta duygusal davranmayın. Çünkü kapitalist düzen duyguları umursamıyor.


    Bir laptop parasını verip tablet alacaksam, güvenliği ve güncellemesi olmalı!


    Dediklerinize kelimesi kelimesine kadar katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.