Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ön sipariş Aldatmacası. Mutlaka okuyun. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    az önceki mesajda online satan yer yok demişsiniz ama hediye çeki ile aldım yazmışsınız. bir ara stoklara girdi de o ara mı aldınız nasıl oldu ?
  • Yeri değil belki ama(ana konu yok malum) bu üründe watch için uyumlu arkadaşlar... Ben siyah aldım. Zaman zaman saati siyah renk kullanabiliyorum.

    https://www.aliexpress.com/item/New-Arrive-High-Quality-Silicon-Slim-Smart-Watch-Case-Cover-For-Samsung/32834857000.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.426b4c4dTM8oMt
  • Gear icon x stokta var gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye mağazasına bu sepet toplamını gecerli saymasını isteyen mesaj attım, n11 ile iletişime geçin diyor. Buradan anlaşılan sepette tek ürün şartı Samsungun değil n11'in. Yani aralarındaki anlaşma her neyse tek üründe kupon kullanmayı dayatan n11. Bu durumda Samsungtan kaynaklanan bu soruna getirdiği yetersiz çözüm nedeniyle n11 hakkında şikayette bulunmak durumdayım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasil bir stok yonetimi var bu samsungun ben anlamadim. Kendi sitelerinde ne iconx var ne galaxy watch uyumlu kablsuz sarj. N11 deki magazalarina bakinca iconx buluyorsun hepsiburadada kablsuz sarji. 650 tllik hediye cekimi n11 de kullanayim o zaman. Onada izin yoktur. Kendi sitelerinde urun listesinde bile yok. Sinir bozucu durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makta06

    Bu mesaj silindi.
    Bu ürün zaten bende var. Ben saati alırken yanında verdiği ürünlerden kablosuz şarj ve kayışı da almak için satın aldım. Bu durumda bana ya o ürünleri ya da maddi karşılığını göndermek zorundalar. Bu uygun olmayan teklife ok demeyeceğim. Gerekirse tüketici mahkemesi yoluyla alacağım paramı.
  • gear iconx in hepsiburada da gözüküp kendi online sitelerinde gözükmemesini sordum bugün müşteri hizmetlerine. oradaki gerçek stok olmayabileceğini söyledi. stokları kontrol etti ve 10 tane pembe iconx ellerinde olduğunu söyledi. 30 kasıma kadar diğer renkleri elinize ulaşır mı dedim. bilemeyeceğini söyledi. galaxy watch uyumlu kablosuz şarjı sordum. o da stoklarında yokmuş. saçma sapan bir şeyde almak istemiyorum sırf çek almak için.
  • Ben de halen çekimi kullanmadım. Acaba giyilebilir kategorisinden samsung gear fit 2 pro alabilir miyim ? 99 lira farkını verir hiç olmazsa üniversitede okuyan yeğenime güzel bir hediye vermiş olurum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadettikleri ama stoklara bir türlü girmeyen deri kayış yerine bu kayışı teklif ettiler, kabul ettim:
    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-watch-silikon-kayış-42-mm-titanyum-gri

    Anladığım kadarıyla kablosuz şarj cihazını ise zaten kampanyada vadettiklerini gönderecekler.

    Merakla bekliyorum bakalım.
  • Arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım. Teklif ettikleri çeki reddettim. Buna mukabil dün itibarı ile vad edilen hediyeler tarafıma teslim edildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beycan_18

    Arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım. Teklif ettikleri çeki reddettim. Buna mukabil dün itibarı ile vad edilen hediyeler tarafıma teslim edildi.
    Size deri kayış mı verdiler?

    Eğer öyleyse muhtemelen yetersiz sayıda ürün var ellerinde, öncelikle teklif ettikleri çek ile alternatif ürünlere yönlendiriyor olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 3 Kasım 2018; 12:21:53 >
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch Ön sipariş Aldatmacası. Mutlaka okuyun.

    42mm saatin hediyesi deri kayıştı.
    Sanırım bu

    https://shop.samsung.com/tr/braloba-galaxy-watch-deri-kayış20-mm-siyah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • silikon kayışın stoklara girmesinden umudu kesince aliexpressten 3 dolara iki tane kayış siparişi vermiştim. şimdi stoklara girmiş. ay sonuna kadar gear iconx(2018) i bekleyeceğim. o zamana kadar belki stoklara girer. yoksa heralde gidip vaadettikleri hediyeleri alacağım
  • Ben de halen beklemedeyim. Bakalım ay sonuna kadar stoklarda neler değişecek....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.