Şimdi Ara

SAMSUNG GT N8010 Tablet Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Oğlumun Samsung GT N8010 10.1 tableti var ve Android sürümü 4.1.2 de kaldı güncellemiyor. Oyunları indirmeye çalışınca da "cihaz bu sürümle uyumlu değil" uyarısı alıyoruz ve dolayısıyla moralimiz yerlerde. "Arkadaşlarım oynuyor ama" diyor. Bana yardım edebilirseniz sevinirim. Rom atmak var root yapmak var nedir bunlar bilmiyorum, internette araştırdım kafam çok karıştı. Markethelper.apk indirdim. Ancak o programı kurarken de benden tam ağ erişimi, tüm hesaplar vs. gibi çok kıymetli yetkiler istedi korktum açıkçası ve vazgeçtim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Gnobo v8 rom yükle kafan rahat olsun
  • brkcnra09 B kullanıcısına yanıt
    İşte sorun da burada başlıyor sevgili dostum. Ben şimdi senin dediğin romu araştırdım herkes farklı bir şeyle söylemiş. Yine aynı noktaya geldim. BU işi ücret karşılığı yapacak birisi varsa parasını da vermeye razıyım. Teşekkürler.
  • 10 a yakın rom denedim en stabil olanları gnobo v8 idi. Ama kurulumu baya zor. Ücretli veya ücretsiz sana yardım edemem ama kusura bakma. Bu iş sorumluluk almayı gerektiriyor sonuçta ve ben o riski alamam
  • brkcnra09 B kullanıcısına yanıt
    Cevap vermen de yeterli. teşekkürler. peki kurablirsem son güncel oyunları oynayabilir mi? Yani bahsettiğin rom 2015 yılına filan ait anladığım kadarı ile. dolayısı ile android versiyonu o yıllarda 5 te kaldı ise bu rom da 5 e kadar mı çalıştırabilir android versiyonunu. Daha yüksek versiyon android sürümü ile güncellenemez mi? son güncel oyunlar çalıştırılırken android 7 filan ister mi? yani oyunlar ona bakarak mı cihaz uyumlu değil diyor benim asıl sorum. Teşekkürler.
  • Benim pek oyunla işim yoktu ama yükleniyordu sanırsam. O tamamen google ın sürüm destekleme psikolojisinden kaynaklanıyor. Belki yarın der ki 7 den aşağısına desteklemiyoruz. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.