Şimdi Ara

Samsung ilk 5G ticari ürünlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • MWC 2018 fuarında henüz 5G altyapısı ile uyumlu bir mobil cihaz tanıtılmadı ancak ticari kullanım tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Samsung ilk 5G ticari ürünlerini fuarda sergiledi.


     


    Ev veya ofiste 5G


     


    5G bilindiği üzere sadece mobil cihazlar için geliştirilmiyor. Araç içi bilgi sistemlerinden acil durum hizmetlerine, akıllı şehirlere, ev ve ofis kullanımından açık alan kullanımına kadar pek çok segmentte 5G teknolojilerini görebileceğiz. Bunlardan en önemlisi elbette ev ve ofisler.


     


    Bugün 4G altyapısını kullanan yönlendirici veya modemler evlerimizde yer alıyor ve sabit internet altyapısına gerek duymadan çevrim içi kalmamızı sağlıyor. 5G teknolojilerinde de bu konsept değişmeyecek.


     


    Ayrıca Bkz.Western Digital farklı sektörlere yönelik yeni SSD ürünlerini duyurdu

    Samsung’un MWC 2018 fuarında tanıttığı ilk ürünler ev veya ofislerde 5G kullanımına yönelik olarak tasarlandı. Yönlendirici cihazlar iç mekan kullanımı için ayrı dış mekan kullanımı için ayrı versiyonlara sahip ve sinyal gücü de buna göre değişiyor. Samsung’un geliştirdiği ve özel geliştirilmiş işlemciler tarafından kontrol edilen 5G modemler bu yönlendiricilerin kalbinde yer alıyor.


     


    Diğer ticari ürün ise 5G Radio Access Network (RAN) olarak adlandırılıyor ve baz istasyonlarında kullanılmak üzere tasarlandı. Bu ürün sanal iletişim ağı oluşturma ve yapay zeka tabanlı radyo frekans planlayıcı gibi araçlara sahip.


     


    Yeni ürünler ABD haberleşme kurumu - FCC onayı alan ilk 5G sabit kablosuz erişim ticari ürünleri olarak kayda geçirildi. Bu yıl ABD’de hayata geçirilmesi planlanan ilk ticari 5G altyapısında bu ürünlerin de kullanılacağı açıklandı.


     







  • tarihte ilk 5G ürünlerini ejdadımız hazretleri kullanmıştı zaten.

    tanım: Çöp

  • ufo U kullanıcısına yanıt
    ‘Ecdad’ olmasın o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.