Şimdi Ara

SAMSUNG LT32E310MZ 32'' 81 CM FHD LED EKRAN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
23.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1800210022 1 kullanıcısına yanıt
    tüh ya tb okusaydı iyiydi migrosta indirime girmiş bide personel indirimi yaptırıp alıcaktım :) acaba hard diski götürüp denesemmi okurmu :)
  • cavalli1903 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen benim harddisk kablosu ile alakalı. Güç yetersiz geliyor diye düşünüyorum. Çünkü bazı bilgisayarlar açmıyor, bazıları açıyor. Tüm USB girişlerini denediğim halde. Siz yine de kendi harddiskinizi götürün, deneyin, güme gitmesin :) Bir de eğer açarsa kendi mkv dosyalarınızı deneyin, bazıları açılmıyor çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800210022 1 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yapıcam içide dolu zaten bakarım tüm film dosyalarına tam emin olurum yorumların için teşekkürler fiyatı iyi migrosta 849 tl şu an birde personel indirimi olucak %16 kaçırmamak lazım :) 714 tlye filan gelicek bana kaçmaz bu fiyata :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavalli1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kemal-1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: airport34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kemal-1907

    Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum görüntü rekler güzel maç yayınında da bir sıkıntı yok usb ile film seyredebiliyorsun bende araştırarak aldım 100 hz diye aldım şu an sorunsuz kullanıyorum migrosda indirimde diye biliyorum bi bakın derim.

    evet hocam migrosta indirimdeymiş. akşam bir bakıyım olmazsa, sadece sanal markettemi yoksa mağazalarında da varmı acaba ? teşekkür ederim.

    Bulunduğum yerdeki migrosda vardı bir bakın derim. Ben vatandan 945₺ almıştım iyi fiyat yanlız normal anten girişi ve uydu yoktur.

    merhaba bende almayı düşünüyorum ama 1tb hard disk okurmu acaba ve mkv biçiminde dosyayı açarmı film izlemek için kullanıcamda boş yere almayalım :)

    1tb hdd kullandım bir sorun yaşamadım internet den indirdiğim tüm videoları seyrediyorum bir sorun yaşamadım 16 gb flashı devamlı kullanıyorum bi sıkıntıyaşamadım şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cavalli1903 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen cevap alamayacağız ama şu an stoklarda görünmediği halde siz nereden bulabildiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    izmitte bir mağazada 3 adet var ve şansıma eşim migrosta çalışmakta :) yarın alıcam inşallah.
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    kardeşim aynı sorun bende de var 2 gün önce aldım monitörü açtım üst köşelerde açıklık var çerçeve 2 mm açık gözüküyor sanki kasa dışarıda toplanmış gibi servisi aradım gelip baktılar bu monitörler bu şekilde bu normal dedi gitti adamlar inanmadım samsung ve teknosaya gittim hakikaten hepsi bu şekilde monitörlerin ne yapsam bilmiyorum.
  • evet arkadaşlar bu gün itibarı ile aldım valla servis filanda aramadım açtım kendim iki dakikada kurdum ses mükemmel görüntü gayet güzel dvix/avi/mkv/remux/xvid/mp4/mp3/mpeg4 hatta flac ses dosyası dahil bu formatların hepsini açtı 1tb hdd bağladım şıkır şıkır okudu hiç bir sorun yaşamadım sesi görüntüsü muazzam parasının hakkını veriyor ekranda titreme takılma filan hiç bir şey görmedim alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum ps4/pc yada uydu alıcısı bağlamadım henüz ama sorun çıkacağını sanmam bir sorun yaşarsam yine yazarım. ekran açıklğı filan hiç bir şey anlamadım ben ama gözüme takılan bir şey olmadı hatta evimde lg sound bar var optik ses çıkışlı ve o cihazi bile bağladım tvde optik ses girişide mevcut alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun forumda bana bilgi veren arkadaşlarada teşekkürler...
  • Bu Monitör candır.Ancak çok ölü piksel çıkıyor benim birincisinde ölü pikseller vardı gittim değiştirdim.Monitörden bir farkı yok.. va panel olması ve fiyatı avantajı.ihtiyacı olanlar düşünebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurbektas

    Keşke benim olsa da 750 500 bi çek bir şey alsam. 2 aydır 800 850 tl bandına düşmesini beklediğim yegane TV/Monitör. Usta ben epey araştırdım 32inch TV bandında en kalite ürün LT32E310MZ samsung. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

    Dip not: Eğer aldığında bi hediye çeki filan daha verirlerse PM bekliyor olacağım. Şaka bir yana kaçırmayın alın.

    Kipa da 850 tl den satışta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam haber ettiğiniz için, ancak n11den 11 kasım indirimlerinde 880 e aldım, ilk gelen cihazda ölü piksel ve aşırı ışık sızması durumu vardı(biraz sanşsızlık biraz da kronik sanırım bu cihaz için.) Neyse ki değiştirdiğimiz ürün neredeyse sorunsuz çıktı, çok memnun bir şekilde kullanıyorum. 32inch bandında yaşadığım sorunlara rağmen en iyi f/p ürünü olarak görmeye devam ediyorum. Alacaklara hayırlı olsun.
  • Migros elektronikte ürün stoğa girdi. Hemen bir tane kaptım. Piyasanın altında fiyatıyla kaçırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni aldım. Açtıığımda renkler birbirine girmiş halde çıktı. renk ayarları ile görüntü ayarlarını değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Mavi tonlarını yeşil ve bulanık gösteriyor. Bununla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı ?
  • fermendi F kullanıcısına yanıt
     SAMSUNG LT32E310MZ 32'' 81 CM FHD LED EKRAN

    durum resimdeki gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fermendi

     SAMSUNG LT32E310MZ 32'' 81 CM FHD LED EKRAN

    durum resimdeki gibi

    Bende ürünü 29 aralık 2017 tarihinde Migrostan aldım... Ekranın sağ tarafında orta kısmında özellikle beyaz tonlardayken gölgelenme yapıyordu o arada malum tam yılbaşı arifesi olduğu için 2 ocakta ürünü samsung servisine götürdüm direk rapor hazırladılar sonra migrosa gittim yeni aldığım üründe sorun yok... Android bir uydu alıcısı taktım ve gerekli ince ayarlardan sonra ürün son derece kullanışlı ve görüntü kalitesi oldukça tatmin edici bir seviyeye geldi... Merak edenler için uydu alıcım goldmaster 4k diye gecen android uydu alıcısı 5.1 surumu (sürümü güncellyemedim ama yeni surumu desteklermı bilemiyorum lakın isime yarıyor Chrome da Google dan film izleme sitlerini açıp film izleyebiliyorum... )




  • Bende kipa dan 850 tl den aldım. Yaklaşık 3 hafta oluyor. Konu üzerine yazılan tvnin alt kısmında açıklık olayı bende yok. Dumduz şerit gibi gidiyor.Kipa da kontrol ederek aldım. Alacaklar için 40 " den aşağı servis gelmiyormuş haberiniz olsun. Ps4 ile kullanıyorum gayet iyi goruntusu var. Aynı ozelliklerde Lg vs 1000 tl den aşağı yoktu. Stand kısmı vs şık bir tv. İçinde de duvara asmak için aparatlar çıkıyor. İnşallah uzun sure sıkıntısız kullanırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qpszra

    Bende kipa dan 850 tl den aldım. Yaklaşık 3 hafta oluyor. Konu üzerine yazılan tvnin alt kısmında açıklık olayı bende yok. Dumduz şerit gibi gidiyor.Kipa da kontrol ederek aldım. Alacaklar için 40 " den aşağı servis gelmiyormuş haberiniz olsun. Ps4 ile kullanıyorum gayet iyi goruntusu var. Aynı ozelliklerde Lg vs 1000 tl den aşağı yoktu. Stand kısmı vs şık bir tv. İçinde de duvara asmak için aparatlar çıkıyor. İnşallah uzun sure sıkıntısız kullanırız.

    servis bana açıklığın normal olduğunu söyledi artık kafaya takmadan kullanıyorum (dikkat ederek :D) tv niz hayırlı olsun
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    selam hocam, ben tv olarak almayı düşünüyorumda ses kalitesine güvenemedim, bende bir aoc monitor var sesi baya kötü. bu üründe monitor ağırlıklı durduğu için bir daha sormak istedim size, hala görüşünüz aynı mıdır ses hakkında?
  • mağazada yakında inceledim güzel görüntü vardı renkler koyu siyah kalitesi çok iyi va panel olduğunu anlamıştım bu aydınlatma sistemi edgeled mi direct led mi bilen varmı?
  • Bende teledunya ile izliyorum ancak ne yaptıysam hdmi1(stb) girişinden çalışmadı source tools seçenekleri denedim olmadı. Sadece hdmi 2 den görüntü geliyor , elimde başka harici cihaz olmadığı için deneyemiyorum. Acaba sorunum hdmi kablodan olabilir mi? Yoksa hdmi1 girişi bozuk mu? Kurulum Için servis cagirmamistim bu sorun olur mu? Güncelleme yaparsam düzelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.