Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.810
Cevap
74
Favori
249.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FIRST kullanıcısına yanıt
    olumlu taraflarından çok olumsuz tarafları var o özelliklerin zaten kaliteli motion performansı iyi bir tv de o özellikleri açmaya gerek yok motion ayarları ve dijital temiz görünüm vs. o ayarlardan bahsediyorum geri kalan hdr olsun kontrast iyileştirici olsun onlarda renkleri bozuyor ayrıca görüntüdeki ayrıntıları yok ediyor motion açsan nesnelerin etrafında sıkıntı yaratıyor temiz görünümü açsan kumlanmayı kaybedeceğim diye adamın yüzündeki ayrıntıları yok ediyor kısacası bence rtings doğru söylüyor :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Maalesef guncelledim bende de şu an bir sorun yok logoda da ben sorun görmedim sanki bu güncelleme ile daha iyi gibi geldi bana birkaç gün daha bakalım neler olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar gördüğüm maçı rtings in verdiği ayarlar ile izledim bu ayarlarda göze batan bir sorun yok , rtings in ayarlarında arka ışığı 4 vermiş bende bu ayarda izledim fakat arka ışık ayarını sırası ile 10 ve 15 e yükselttiğim de bu takılma, titreme artık ne dersen devam ettiğini farkettim. İşin Garibi hem Digiturk kutuda hemde kendi dahili alıcısında aynı sorun var yani bunun hdmı ile filan bir alakası yok gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben tv de bir sorun olduğunu düşünmüyorum sorun olsa çünkü usb den oynatırkende yapar diye düşünüyorum usb den ne oynattıysam yağ gibi aktı ne takılma ne donma ne titreme nede başka birşey ve öyle az boz videoda oynatmadım piyasadaki neredeyse tüm markaların demolarını indirdim oynattım basketbol kayak vs videolar oynattım üşenmedim dortmund bayern macinin 4k sini indirdim oturdum bastan sona onuda izledim bu videoların hiçbirinde hiçbir problem görmedim acaba bizim yayınlar çok kalitesiz tv upscale yaparken sapıtıyormu? aklıma başka bi ihtimal gelmiyor birde işin tuhafı dün fener maçında baya takıldı tv yi aldığımdan beri dünkü gibi bir olayla karşılaşmamıştım..bugün chelsea ilk yarıyı izledim bir kez bile takılmadı bu durumda enterasan diyorum acaba dün hava çok yağışlıydı sinyal zayıf geliyordu ondanmı takıldı diye yoksa digitürk 1080i normal uydu 1080p onunlamı alakalı çözemedim gerçi sizin cihaz 2160p kabloda 2.0 hiçbir sorun olmaması lazım..




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım ben bu tv yi alırken bir sürü test videosuyla test ederek aldım hiçbir sorun yaşamadım özellikle motion testlerini başarılı bir şekilde oynattı hala youtube dan ve usb den bu test videolarını oynattığımda hiçbir sorun olmadan akıcı bir şekilde oynatıyor, acaba diyorum ben mi çok takıntılıyım sorun bende mi noktasına geldim, hanımla beraber izliyoruz o hiçbir şey söylemiyor, hatta çok beğeniyor tv yi, bazen görüntünün çok güzel olduğunu söylüyor, benim en çok korktuğum ışık sızması ve bulutlanma sorunu idi mesela bu konuda tv gerçekten çok başarılı ışık sızması ve bulutlanma yok denecek kadar az hatta yok diyebilirim, ölü piksel hiç yok, bu bahsettiğim titreme sorunu da aslında normal kullanımda farkedilecek seviyede değil çok ama çok dikkatli izlersen görebileceğin birşey, tv yi ilk aldığımda hiç böyle birşey yoktu ya da vardı ben zamanla farkettim bilmiyorum, hocam digitürk 4k kutu ama hdmı 2.0 kablo daha gelmedi şu an eski monster hdmı kablo kullanıyorum, hdmı 2.0 gelsin bakalım onu bekliyorum ne gibi bir fark olacak, bir süre eski tv mi kullanıp gözlerimi dinlendirip tekrar bakacağım, yayın kalitesi ve tv nin upscale durumuyla alakalı bir durum olabilir.




  • Arkadaşlar bende aldım da sorunum logolarda bulanıklık yazılarda resimlerde buğukluk var tivibu hd digitürk sagem 4k kullanıtorum

    Bu sorun kafama takıldı çok sizdeki ayarları paylaşmanız mümkünmü ona göre belki düzelir benimkide ,rahatsız ediyor beni çünkü ,diğer 4k tivi mi bu yüzden sattım bunu aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de mevcut kafaya taktım iyice

    Maçı ayar yapmaktan izleyemedim inanki ,yakın çekimde güzeldi ama uzak çekimde saha acayip gözüküyordu

    Sürekli ayar yapmakla orta ayarı bulmak istedim bulamıyorum ayarlarımızı paylaşalım olmadı

    Bu arada sizin dediğiniz gibi insan okadar araştırdım aldım diyor böyle şeylere kafamız takılıyor

    Diğer herşeyi güzel tivinin akıllı kumanda internet bağlantısı vs herşey süper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün rtings in ayarlarını kullandım gayet iyiydi hoşuma gitti o ayarları bir dene, standart ve doğal modları da kullanıyorum ama bunlarda arka ışığı 10 ypiyorum, bir de auto motion ayarlarını tamamen kapatmak en iyisi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtings ayarları gayet güzel sadece uydu yayınında standart yapıyorum film izlerken film modu yapıyorum bide rtingsde arka ışık 4 ben 13 yapıyorum.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    en son gelen yazılımdan sonra bir fark gördünüzmü hocam hdmi ilede alakası yoksa neyle alakalı bu durum anlayamadım ben hala ama %90 upscale ile alakalı çünkü 4k da hiçbir sorun yok..birde geçen maçın içinde ekranda animasyonlar geçerken 1-2 kez takıldı o zamanda aklıma aynısı geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bnde bu yuzden samsung aldigima pisman oldum uydu kutu kullaniyordum daha kotuydu kendi uydu alicisini kullaniyorim bir nebze olsun duzeldi mu8000

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar yaptığım testlerde anladığım su, auto motion ayarlarını tamamen kapattığınızda görüntü tamamen takılarak yani titrek oynuyor, auto motion ayarlarını açtığınızda bu yüzde doksan düzeliyor ama o yüzde onluk kısım yine ara ara görüntüde takilmalara ya da anlık titremelere devam ediyor yani buradan şu çıkıyor auto motion işini tam olarak yüzde yüz malesef yapamiyor, buna bağlı olarak tabi upscale işini de tam yapamadığı için böyle bir sonuç ortaya çıkıyor. USB den 4k filmlerim var onlarda bu sorun yok yani TV 4k dışında düşük çözünürlüklü videolarda cuvalliyor arkadaşlar , uydu yayınları zaten 1080p bile değil en fazla720p TV'nin paneli de 4 k olunca bu yayını TV upscale yapacağım diye yırtınıyor ama nafile tam olarak bunu yapamıyor. Umarım bunu yazılım ile çözerler cozemezlerse geçmiş olsun böyle kullanacagiz ama burada bu sorunu Samsung'a iyi anlatmak lazım ya da adamları böyle bir sorun olduğuna ikna etmek lazim, yoksa bunu iyi anlatamazsak adamlar bu normal deyip sallarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    hocam bir tane film birde dizi izledim ikiside 1080 di ama kaliteleri iyiydi motion kapalıydı hiçbir sorunla karşılaşmadım ben yarın vaktim olursa 1080 1-2 tane dizi indirip deneyeceğim tekrar
  • Merhabalar,
    Film modunu bende rtings ayarlarında, tv yayınını standart da izliyorum. 4k maçlarda hiç problem yokken, normal yayınlardaki maçlarda bende de takılmalar mevcut. Özellikle kamera sol sağ hareketlerinde kendini belli ediyor. Tekrar vurgulayayım; 4k maçlarda bu sorun olmuyor. Film ve tv yayını konusuna gelecek olursak başarılı diyebilirim.
  • Mrnomak M kullanıcısına yanıt
    Hocam maçlarda yapıyorsa normal yayınlarda da yapıyor tabi maçlarda çok hareket olduğu için bariz belli oluyor normal yayında o kadar hareket olmadığından dikkatli bakmazsan farkına varamayabiliyorsun tekrar kontrol edersen iyi olur. Bende de aynı durum söz konusu.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    10 gün boyunca uğraştım. Beceremedim ama normal yayınlarda olmuyor. dikkatlice de izledim. Ya da ben anlamadım.
  • şuan 720 ve 1080 çözünürlükte dün akşamki şampiyonlar ligi maçlarını indiriyorum birazdan deneyeceğim hocam bakalım usb den izleyince sorun olacakmı daha önce usb den çok video izledim ama %90 ı 4k çözünürlükteydi onlarda akıyor zaten :) bakalım upscale yaparkenmi sorun oluyor yoksa uydu yayınlarında başka bi sıkıntımı var..
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    hocam 720@50 fps 720@50fps iki tane maç indirdim özellikle düşük çözünürlük ve düşük kalite olarak indirdim upscale performansını görmek için belki inanmayacaksınız ama tv yine akıyor hiçbir problem yok iki videoyuda 15er dakka izledim bırakın donmayı bir kez takılır gibi bile olmadı şu videoları indirip birde siz bakın bakalım durum aynımı eğer sizdede sorun yoksa anlayacağızki tv lerde bir problem yok problem uydu yayınında..yada tek bir ihtimal daha kalıyor 25&30fps videolarda yapıyor bunu onuda akşam deneyeceğim

    http://torrentgrab.com/UCL-2017-18-Group-C-M02-Atletico-Madrid-vs-Chelsea-720p-50-torrent-9802803.html

    https://www.limetorrents.cc/UCL-2017-10-17-Real-Madrid-V-Tottenham-720p-HDTV-DD2-0-50fps-x264-wAm-mkv-torrent-9917898.html

    vaktiniz olursa benden önce bakabilirseniz bir tane 720@25-30fps maç indirip sizde test edin




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ben de indirip deneyeyim bakalım ne olacak? dediğin gibi 50 fps faktörü önemli, 24 fps de denemek lazım çünkü yayınlar 24 fps diye biliyorum.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    hocam sırayla gideyim dedim 720@50 de sıkıntı olmadığını görmüş oldum sizde bi deneyin 720@50 olanı eğer sizdede sıkıntı yoksa demekki 50fps de sorun yok sonrasında 25-30fps olanları deneriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.