Şimdi Ara

Samsung Notebook 9 Pro üst seviyeye hitap ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • GeForce RTX ekran kartları ile donattığı Odyssey oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıtan Samsung’un diğer bir ürünü ise Notebook 9 Pro adındaki yeni nesil ikisi bir arada dizüstü bilgisayar modeli oldu.


     


    Samsung Notebook 9 Pro özellikleri


     


    Samsung Notebook 9 Pro keskin köşeleri ve alüminyum gövde yapısı ile Premium bir görünüm kazanmış. Önceki nesilde eleştirilen konulardan birisi polikarbonat gövde yapısıydı.


     


    Ayrıca Bkz.USB belleklerde 4TB kapasite dönemi çok yakın

    13.3 inçlik Full HD dokunmatik ekran özel bir menteşe yardımıyla arkaya katlanıyor ve tablet olarak kullanılabiliyor. Kasa içerisinde Active Pen ekran kalemi için de yuva yer alıyor. Güç tuşu parmak izi okuyucusu olarak da görev yapıyor. İnce çerçeveler sayesinde gövde biraz daha kompakt hale gelmiş.


     


    4 çekirdekli Intel Core i7-8565U işlemcisiyle gelen Samsung Notebook 9 Pro, 8GB DDR4 RAM ve 256GB PCIe NVMe SSD depolama sürücüsü sunuyor. Grafik tarafında ise işlemciye entegre birim ile yetinmek zorundasınız.


     


    2 adet Thunderbolt 3 destekli USB Tip-C girişi ve 1 adet USB Tip-C girişi barındıran model ayrıca microSD kart yuvasına da sahip. 55Wh kapasiteli batarya hızlı şarj ile desteklenmiş. Samsung Notebook 9 Pro modeli bahar aylarında piyasada olacak.


     



  • Tam yüksek performanslı ofis bilgisayarı ama fiyatı 10.000 lira olacağı için fotoğrafıyla idare edelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çerçeve nedense şu cihazı hatırlattı.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.