Şimdi Ara

Samsung son reklam filmiyle iPhone'u tiye almaya devam ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Türkiye'de android kullanların %90'ının üniversite mezunu olmadığı gibi bir gerçek de mevcut bu arada. Bunu da ekleyin karakter analizinize
  • İnsanlar artık Ekonomik sebebler yüzünden Çin'li markalara yöneliyor.

  • Dünya akıllı telefon pazarında Android %85 lik bir paya sahiptir. İos işletim sistemli iphone modelleri anavatanı olan ABD'de yüksek oranda olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde tercih edilmektedir. 1 milyar 400 milyon nüfuslu Çin ile Güneydoğu Asya ülkelerinde İphone modelleri pazar içinde neredeyse yok denecek kadar az bir paya sahiptir. Çünkü bu ülkeler teknolojiye yatırım yapan, bizzat kendileri akıllı telefon üreten (ki buna İphone'un kendisi de dahil) ülkeler olduklarından çok daha ucuza çok daha iyi donanıma sahip android tabanlı telefonlar kullanmaktadırlar. Buna en iyi örnek Çin pazarıdır. Çin'in kendi ülkesinde, Doğu Asya pazarının genelinde satılan ve global pazara pek çıkmayan markaları inanılmaz telefonlar üretmişlerdir yıllardır. Mesela ben ülkemde projeksiyon özellikli telefonları hiç görmedim. Ama Çin pazarında bu özelliğe sahip modeller en az 10 yıldır satışta. Bu sadece bir örnekti. İphone'un doğu ve güney asya pazarında tutunamaması, teknolojinin anavatanı olan bu bölgede nerede ise esamesinin hiç okunmaması gerçek hikayeyi ortaya koyuyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trader12

    Gerçekler acıdır arkadaşım.İster itici kabul et ister katıl görüşüme.

    Ben Xiaomi yi maddi açıdan Apple Samsungun babasi olduğunu değil kalitesi,müşteri dostu olması,vizyon ve müdenislik başari olarak Baba dır.Adamlar kendi işine bakıyor.Apple samsung gibi boş polemiklere girmiyorlar.

    Bana ne hitap ederse ben ona bakarim.Xiaomi her eve girecek ama Apple asla bu da böyle bir gerçek.

    Çoğu teknoloji sever arkadaş fanboy hiç hazetmiyorum.Objektif bakmak lazım parasinin hakkini veriyormu ona bakmak lazım...
    Arkadaşım ona kalırsa renault da parasının hakkına mercedese göre daha fazla veriyor, ya da toyota.

    Paranı ona harcayıp memnun kalmışsın bitti gitti. Senin memnun kaldığın şeyden herkese memnun kalmak zorunda değil.


    Android 4 sene memnun bir şekilde kullandım lg g2yle. Telefon da iyi olunca hiç şikayetim olmadı.

    Şuan ios 11li 6s kullanıyorum ve kesinlikle şu saatten sonra android bir telefon almam diyorum. Marketi bile güven veriyor iosun. Garanti ve müşteri desteği de aynı şekilde çok iyi. Bütün bunlara alıştıktan sonra ben şahsen gidip de garantisi bile olmayan xiaomi almam. Alan alsın beni ilgilendirmiyor. Yalnız alanlar başka telefon alanlara salça olmasın. Xiaomi övenlerin %90ına şuan 8 veya x kullandırsan bir daha telefonlarına dönmez.

    @ohmygod.gif

    Amdyle bir sıkıntım yok, hatta yeni işlemcilerini epey beğeniyorum. Fakat zamanında oyun için haswell i5 düşünen adama bile dandik tek çekirdek performanslı fx serisi öneriyordu bu fanboylar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 20 Mayıs 2018; 16:26:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bu mesaj silindi.
    Merhaba,

    Eğer kullanıcıların çoğu reklam iPhone 6 ile Galaxy S9'u karşılaştırıyor diyorsa, reklam ekşi sözlükteki özeti değil çoğunluğun anladığını anlatıyor demektir. Reklam bu kitleler izlesin ve kitleler mesajı alsın diye yapılıyor kısacası Samsung'un anlaştığı reklam ajansı yanlış iş yapmış Samsung da bunu onaylamış görünüyor.

    Bilinçli yavaşlatma olayı şu anda yok. Son güncelleme ile birlikte kontrol son kullanıcıya bırakıldı. Ayrıca telefonun pili telefonu gerçek hızında çalıştırmaya yetmiyorsa tek seçenek yenisini almak değil. Bunu kim nereden çıkarttı? Pili değiştirmek de bir seçenek ve ilk iPhone'dan bu yana pili kötü durumda olan iPhone'un pilini ücretini ödeyerek değiştirebiliyorsunuz.

    E şimdi bilinçli yavaşlatma dediğiniz olay kullanıcıya seçenek olarak sunulmuş, pil değişimi seçeneği de varken bu reklam iPhone 6 ile S9 karşılaştırması olmamış mı yani? 2014 Eylül ayında çıkan düz iPhone'u ki iOS11 güncellemesi de almış durumda 2018'de çıkan S9+ ile kıyaslamak gerçekten komik duruyor.

    Eğer bilinçli yavaşlatmadan olaya gireceklerse karşısına Android 8.1 yüklü bir Galaxy S5 koyup hız karşılaştırması yapsalardı da samimiyet konusunda söz söylemeye hakkımız olmasaydı.

    Bu firmalar babamızın malı değil ama çekik gözlülerin her lansman, her reklamda iPhone'u övmekten vazgeçmeleri gerekiyor. Adamlarda nasıl bir etki bıraktıysa iPhone'u ağızlarına almadan lansman ve reklam yapamaz hale gelmiş durumdalar.

    S9+ gibi sınıfında lider özelliklerle donatılmış bir telefon için milyon dolar harca reklam çek, millet yorumlarda Apple'ı iPhone'u konuşsun. Valla Apple para verse böyle dönüş alamaz herhalde.




  • Bu iki firmanın ikiside birbirinden sahtekar. Sizde onları savunmak adına yeyin birbirinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam bence olmamış.sanki eski telefonla yenisi kıyaslanıyor gibi duruyor.çoğu kişi de öyle anlamış.en azından bilet okutan telefon galaxy s5 veya note4 falan olsaymış."apple'ın kötü tarafı samsung'un kötü tarafı değildir" mesajı yer almıyor reklamda.eski pil kapağı açılan samsung reklamı çok daha başarılıydı.
  • iPhone 6 ile Samsung'un son telefonu karşılaştırılıyor çok komik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Bu mesaj silindi.
    Evet %14.7 pazar payı. Yani %85,3 androidler demek. Bunu anlamak bu kadar zor mu. Marka olarak ikinci olmasının hiçbir anlamı yok. Android işletim sisteminin kullanan binlerce model var çünkü. Her bir marka ve modele çok küçük paydalar kalıyor demektir bu. Bunu marka olarak karşılaştırmaya kalkarsanız hem çok komik olur hem de diğer markalara haksızlık olur. Iphone cuların genel sıkıntısı bu zaten. İşlerine gelince ios ile androidi, işlerine gelince markaları karşılaştırıyorlar. Burada platformları karşılaştırmak zorundayız. Android Çin'de %85,3 ile Ios'u ezip geçmiş. Bunu anlamak bu kadar mı zor. Telefon olarak da bakarsak çoğunun markasını bile bilemeyeceğiniz o kadar çok android tabanlı mükemmele yakın makine var ki F/P olarak iphone a rahmet okutur. Lütfen işinize geldiği gibi yorum yaparak kendinizi küçük düşürmeyin. Basit mantık hatalarından kaçının.




  • Samsung'u alçaltan, Apple'ı yücelten bir reklam olmuş. Her iki firmayı da sevmem. Apple'ı ayrı, Samsung'u ayrı sevmem. Fanboylara ise güler geçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Mayıs 2018; 12:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben şunu anlamiyorum,

    Apple Amerika'lı bir şirket ve yazılım donanım herşeyi kendisine ait. Samsung'un içindeki yazılım Android ve bu da Amerika'lı bir şirket Google tarafından yapılıyor.

    Dolayısıyla Samsung un bu göndermeleri aslında o kadar ezik duruyorki. Hayır yani koskoca şirket bu durumun farkında değilmi? Sanki %100 kendilerine ait bir cihaz yapıyorlarmış gibi davranıyorlar ama bu cihazlarda en önemli şey olan yazılım Amerikalı bir şirketin.

    Hani olmaz ama Amerika hükümeti istese Samsung u telefon piyasasından tıpkı ZTE gibi silebilir. Ambargo uygularsa ve Samsung'un Android kullanmasının önüne geçerse bitti işte, bu kadar basit. Neyin tatavası bu anlamadım. Tamam bu durumda da Google başta olmak üzere bazı Amerikalı şirketler kan kaybedebilir ama sonuçta hiç biri yıkılmaz. Dünyada koskoca bir Android ekosistemi var, Samsung çıktı diye hiçbir şey olmaz yani.

    Tamam Samsung da boş değil ama en azından telefon sektöründe Android e bağımlı, dolayısıyla Amerikaya bağımlı. Apple da ekran falan alıyor ve üretimi Çin de yapıyor diyenler çıkabilir ama Apple üretimi istediği yere kaydırabilir ve işlemci de dahil olmak üzere kendi ekranını geliştirip anında üretime geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 21 Mayıs 2018; 14:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bildim bileli Android kullanıcısıydım. Neredeyse 1 Ay kadar (2018 Nisan) iPhone 5s kullandım mecburen. Hala çatır çatır çalışıyordu. Bu memnuniyete istinaden de gidip iphone 7 aldım. Memnunum.
    Merak edenler görüşlerimi yazdığım "Android'den iPhone'a Geçiş Sonrası Deneyimlerim" başlıklı konumu inceleyebilir.
  • Ohh ne güzel geçirmiş çentiğe, çentiğini s.ktiklerim...

  • bir kaç yıla kadar huawei hepsini ti ye alacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.