Şimdi Ara

Samsung'un 1.800 dolarlık katlanabilir telefonu işte böyle görünecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu katlanabilir balonu da bir süre sonra çentik gibi geçip gidecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marrusia

    Katlanir niye gerekli eve gelince cunku acicaksin dex uzerinden linux(ubuntu) calisacak.N9 ve TAB S4 geldi beta olarak.Gunlukte telefon eve gelince PC tek cihaz yetecek su yorumlara kalsa hala 4 inclik %50 ekran kasali telefonlar vardi.Biraz mantikli yorum yapin teknolojiyi yaribucuk takip edip yorum yapmayin ozelliklede samsung cephesine yapilan yorumlar...

    Bir devir kapandi bir devir acildi sadece zamana ihtiyaci var cok yaklasti tek cihazla pc+telefon kombinasyonu.Windows'ta gelicek goreceksiniz ARM cekirdegi uzerindeki denemeler devam ediyor 5 yil sonrasi heyecan verici.Katlanabilir telefon+windows tek cihaz gercek all in one
    Peki pil teknolojisinin bu durumdan haberi varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Bu katlanabilir telefon olayı gelmiş geçmiş en gereksiz teknolojiler listesinde zirveyi zorlar bence... Hele de bu hali ile.
    Bu yorum gelmiş geçmiş en gereksiz yorumlar listesinde zirveyi zorlar bence. Hele de bu hali ile.



    Açılınca tablet oluyor katlanınca telefon. Geleceğin teknolojisi bu filmlerde bile görüyoruz. Adam çıkmış gereksiz katlanınca nolca yea diyor.



    Şu mesaj dursun şurada çok değil 3 sene sonra herkes katlanabilir phabetlere olumlu bakmaya başlayacak. 5-6 sene sonrada herkesin elinde katlanabilir tablet telefonlar olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hann-

    Peki pil teknolojisinin bu durumdan haberi varmı?

    Alıntıları Göster
    Galaxy F(X) Grafen teknolojili pil kullaniyor olabilir yada sonrakilerde kullanilacak olabilir.Bunlarin haberi cikti elbet bir gun kullanilir bugun mu olur yarin mi orasini zaman gosterir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur farkı filen hikaye. 1800dolara gayet de telefon ve tablet alınabiliyor. Note9+ipad örneğin. Bu parayı verip de eline bu iki güzel cihazı almak varken, telefon halinde ekran kasa oranı sanırım %40 filen, ayrıca kalınlığı kaç 1.5cm mi ne olan Bi telefon, ve büyük ihtimalle bir tablet kadar iyi pil ve genel performans göstermeyen tablet gibi bir şey alıyorsun. Rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niyet satmak değil

    Sanki yaptım oldu niyeti gibi!

    Hele fiyat? Tam enayi avı :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Burç

    Apple yapsaydı bazıları için insanlık tarihinin en büyük devrimi olurdu bu cihaz. Samsung yapınca gereksiz.



    Bu cihaz son 50 yılın belki de en büyük devrimi. A12X'de görüldüğü gibi arm işlemciler absürt derecede güçlü olmaya başladı. A12X'in Gekbench skorları İ7 8750H ile aynı.

    Gerçek bir devrim gerçek bir sıçrama noktası bu cihaz. Yukarıda denildiği gibi Samsung dex platformu linux desteklemeye başladı Rog Phone'da da kullanılan yeni WiGig wifi teknoloji ise ileride dex kablosuz olarak bile çalışacak hatta belki şuan ki teknolojiler ile bile çalışabilir.

    Gereksiz gereksiz diyenler çoğunlukta olaydı bugün biz %65 ekran kasa oranlı cihazları kullanmaya devam ederdik.
    apple yaptiginda tum ekosistem yazilimla beraber uyumlu halde tanitilirdi. su an icin nasil ve ne icin kullanilacaginin cevabi yok. evde telefon disarda cep telefonu olur. esktra hayatima bir sey katmiyor. keza saglamlik nasil olacak? x ve 2x ekran tasiyan cihazin bataryasi ne kadar yetecek? yeten batarya ve 2 ekran ile telefon boyutu ne kadar olacak? bunlarin hepsi problem su asamada.

    arm islemcilerinin komut seti ile x86 nin farkli. yani geekbench'te ayni skoru alan arm islemci ile bahsettigin x86 tabanli 8750H'nin arasinda siklet farki var. ayni skoru almasi ayni isi yapabilecegi anlamina gelmiyor.

    productivity konusunda hala x86 lider.




  • İlk çıkan katlanabilir telefonlar vardı yine asyalı üreticiler tarafından üretilen, o telefonlar katlanıyordu fakat düz olmuyordu yani düz hale getirdiğiniz zaman ekranda her zaman plastiğimsi bir bombe oluyordu, umarım onlar gibi olmaz. Öte yandan benim gibi büyük ekran sevip, telefonu aynı zamanda bilgisayar/tablet olarak kullanmak isteyip boyut problemi olanlar için cepte taşınabilir bir tablet/katlanabilir telefon olması muazzam bir şey. Normalde uzun süredir samsung kullanan biri değilim aşırı yavaş olan UI sinden dolayı fakat bu telefon çıkarsa UI si diğer markalara göre ne kadar yavaş olursa olsun ihtiyacımdan dolayı alıcam. Umarım fiyatı dedikleri gibi olmaz ve zaman içerisinde 1200$ bandını görür.

  • Tam emekli işi olmuş.
    Hem telefon, hem film izlemek için ekran olarak kullanırım.
    Gelir gelmez iki tane alacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Bu katlanabilir telefon olayı gelmiş geçmiş en gereksiz teknolojiler listesinde zirveyi zorlar bence... Hele de bu hali ile.
    Sen bir teknoloji geliştir o zaman seni alkışlayalım. Arkadas hayatındaki tek başarısı ergenlik sivilcelerini sıkıp aynadaki sineği vurmak olan adamlar milyar dolarlık ar ge yapan firmaları eleştiriyor. Ne güzel dünya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Kur farkı filen hikaye. 1800dolara gayet de telefon ve tablet alınabiliyor. Note9+ipad örneğin. Bu parayı verip de eline bu iki güzel cihazı almak varken, telefon halinde ekran kasa oranı sanırım %40 filen, ayrıca kalınlığı kaç 1.5cm mi ne olan Bi telefon, ve büyük ihtimalle bir tablet kadar iyi pil ve genel performans göstermeyen tablet gibi bir şey alıyorsun. Rezalet.
    hastanedeki sahne de çok güzeldi.. hayranı tanıyıp eeee-yo! diye bağırıyor reiz de HE-YOO diye karizmatik bir şekilde cevap veriyordu.




  • Bunu kalemli yapsınlar efsane olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Hem 1800$ veriyim hem de elimde tuğlayla geziyim üstelik ergonomi fiken de hak getire. Beyin bedavadan çok brain-free Bi durum

    Alıntıları Göster
    Kullanmazsın kardeş olur biter
  • Laptop dockları vardı ya bir ara, laptopu eve gelince dock a takıyorsunuz masaüstüne dönüşüyor monitör klavye vb otomatik bağlanıyor,

    İşte telefonda böyle olsa bayağı iyi olurdu. İşe geçince oradaki docka takıp devam ediyorsunuz, iş bitince eve gelip oradaki docka takıyorsunuz.
  • Bu iphonecular zamanında s3 ve note serisi 5 inçlik teller çıktığında, cebimizde tv kumandasımi taşıyacaz diye dalga geçiyorlardı. Şu an 6,5 inç lik iphone almak için 15 bin tl para veriyorlar. 3 sene sonra katlanır iphone almak için 50 bin lira verirler. Sözün özü android firmaları teknolojiyi belirliyor iphonecular başta dalga geçip iphone aynısını yapınca sahip çıkıyorlar. Burdaki elemanları takip edin.3 sene sonra bu elemanlar katlanır teknolojiyi sahiplenecekler. Katlanır teknolojiye gelirsek ilk başta kalın olur 3.jenerasyonda ince olur . Stabil olunca apple sahiplenip üretir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 19 Kasım 2018; 0:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon kullanmak cesaret ister.Dusunsene arka cebindeyken oturdugunu.Ekranlar ic ice kapaniyor.Cebinle birini ariyamadan kirilir bu :)

  • Teknoloji saçma değiş başlangıçta emekliyor şuanda geliştikten sonra yorumlarınızı göreceğiz şuanda böyle tasarımda bir telefona gerek yok sadece.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Arka cebe niye koyuyorsun başka cebinmi yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık fiyatı 15 bin lira olur ülkemizde. Sınırlı sayıda satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katlanan ekrana gelene kadar yanmayan OLED ekran ve daha uzun omurlu batarya ustunde calissalarmis keske
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.