Şimdi Ara

Samsung'un ilk fason üretim telefonunun görüntüleri internete düştü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Apple'a özendi yetmedi LG'ye özendi şimdi de HTC + Çinli üreticilere özeniyor. Gerçi XZ3 ile U11/U12+ arasında sivri köşeler //normal köşeler haricinde bir fark görülmüyor da.
    Resmen çentik koymamaya özen gösterdi Samsung. HTC ile Sony haricinde çentik koymayan üretici kalmadı diye.
    Şu kesin ki pazara yön veren firma kesinlikle Apple değil, HTC'dir. Metal kasanın piyasada yaygınlaşması HTC yüzünden oldu. Aynı şekilde Sony senelerce cam kasa kullanmasına rağmen piyasada yaygınlaşması yine U Ultra ile oldu cam kasanın da.

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Android One aslinda orta veya giris seviyeli donanimlar icin dusunulmustur. Elbette piyasada Snapdragon 835 li Andorid One cihazlari da var ama onlar eskimis ust seviye islemciler Nokia da var ilk aklima gelen Ocak tanitilmisti satisa baslanmisti :)


    Eskiden Google tarafindan cok guzel bir program baslatilmisti : Piyasadaki amiral cihazlarin SAF Andorid li olanlari yani Google Phone Edition ... Suan bu program yok bitirildi :/ Yani elinde o donemin Samsung undan ornek verecek olursak : Galaxy S4 i9505 sahibi biri programlarla Samsug Touchwiz li eskimis Android surumlu olaninda kolaylikla Google Saf Android e en guncel olanina gecis yapilabiliyordu.


    Tek sorun Exynos lu telefonlarda olmamasi idi ...


    Keske olsa Saf Android li ... 2 Yil a kadar guncelleme Samsung tarafindan gelmediginde saf Android ile yola daha da devam ustelikk resmi guncel en son surumu ile guzel olurdu ama planli eskitmemin yazilimsal hali Samsung bu tur seyleri Note ve S serilerine vermez gibi :/
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    HTC metal kasası yüzünden diğer plastik kasa Android cihazlardan ayrıştı. Lakin ön kasanın tamamen cam değil de metal olması yüzünden tamir edilebilirliği düşüktü, onu uygulayan başka firma da hatırlamıyorum.

    Cam kasa kablosuz şarjla birlikte mecburiyetten tekrar gündeme geldi. Ki metalin bırakılıp cam tercih edilmesinin başlıca sebeplerinden biri de bu. Tabii HTC kablosuz şarjı es geçip sadece tarz için uyguladı. Yön vermek daha farklı şekilde olur bu konuda Apple yön vermiyor demek büyük bir yanlış.

    Ha şuna katılıyorum, HTC'ye özenen firmalar var. Mesela Sony denen firma XZ2 modeliyle tamamen HTC'yi kopyalamaya başladı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aferin iyi taklit, böyle devam samsung

  • Ekran amoled degilse o samsung marka cihazın alinmasi icin hic bi gerekce yok demektir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikeee

    Nokia ya şans verme zamanı geldi artık
    Adam gibi yazılım ve tasarım yaparlarsa belki. Stock android ve o tasarımla yarışabileceklerini düşünmüyorum.
  • çakma zamzung

  • banane taklitmi fasonmu birilerine ozenmişmi.. ben kullanıcıyım cihazın fayda ve fiyatı benim için onemli diğerşeyler ise boş...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Android one cihaz sayısı artarda daha iyi cihazlar görürüz. Her firmanın kendi arayüzünü yapması maliyetli ve hamde zaman gerektiren noktada. Bunun yerine android one geçmeleri daha hayırlısı olur. General mobile öyle yaptı ve geçti. Geçtide stabil güncelleme veriyor mu tartışılır. 5 plus verilen güncelleme hatalar içinde çıktı sonrada yeniden güncelleme verildimi belirsiz. Xda custom rom seçenekleri bile az neden alsın ki millet noktasına geliyorsun bir yerde sonra. Güncelleme ile cihaz eskitmeye başladılar bakalım bunu tüketici ne zaman anlamaya başlayacak.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Günün sonunda kopyalanıyor her firma. Cihazın tasarımı belli şekli belli bir yere kadar farklılaşma oluyor devamını getiremiyorlar.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Note9 Anakonusunda paylasmistim uygun fiyata Note S-Pen li 4096 basma hasassiyeti ile hem de cok uyguna Andori One ile geliyor FM RAdyo su da var




    Iste alintim :




    Infinix Note 5 Stylus Android One


    Samsung'un ilk fason üretim telefonunun görüntüleri internete düştü












    Samsung Note9 icin de boyle birseyler yapsaydi. Android One veya yillar onceki Google Phone EDition gibi Google ile SAF Android i S-Pen ile getirebilirdi. Rakiplerine kaptiriyor bu kulvari :/


    Bataryasi 4500 mah ve Google ile ortaklasa cikartilmis bir cihaz .


    DH Editorlerince hic bahsedilmemesi tuhaf .

    Ucuza S-Pen ve en guncel Android cihazi beraber isteyenlere hitap etmektedir .





    Kaynak :

    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-9-ana-konu--131176877-291#135337146

    Bircok kisinin isini cebinden halledecek cok uyguna bir cihaz
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Exynos açık kaynak kodlu olsa yine sözüm yok ama oda yok. Custom rom kurmak istiyorsunuz yok ortada git yeni cihaz al deniliyor.
  • Samsungta nokia ya benzedi yahu note ve galaxy var bunlara adam gibi destek ver iphone gibi olsun her ay model çıkartıyor. Vallaha çok ilginç firma batmak için yer arıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sırf pazar kazanayım diye nedir bu hırs, abzurt abzurt bin çeşit telefon çıkarmalar yap iki seri a ve s devam et yoluna adam gibi dur arkalarında bak pazar kayboluyormu nedir bu hırs yani hindistan pazarında da olmayı ver çinde az sat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung artık sonunu hazırlayan firma haline geldi yakındır herseyi toplar köşesine çekilir nokia gibi yada çinliler samsung alır

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Lg g7 one'da sd 835+androidone

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim ya ilk aklima gelenler diye :)


    https://www.android.com/one/


    Google in kendi sitesinde eklenmemis guncel satistaki veya yakinda ciakcak Android One cihazlari arasinda genel manada dikkatimi ceken ise su :

    Samsung Galaxy Note ile saf Android birlesimi dehset hem de cok uyguna ...


    http://www.infinixmobility.com/smartphone/note-5-stylus/


    Samsung'un ilk fason üretim telefonunun görüntüleri internete düştü


    Samsung'un ilk fason üretim telefonunun görüntüleri internete düştü


    Samsung'un ilk fason üretim telefonunun görüntüleri internete düştü


    Kalemi 4096 basma hasassiyetinde Samsung Galaxy Note5 te bile yok ... Kalemi de kalin olmasi aslinda ergonomi acisindan cok iyi Note9 unki bile ince kaliyor .
  • Akıllı telefon piyasasının doyuma ulaştığının kanıtı olmuş. Daha önce masaüstü bilgisayar gelişimi ile ilgili haberlerinin (işlemci ,ram, anakart ) sonra işlemci hızaşırtımları sonra dizüstülerin gelişimi , ekran kartlarının heryeri kaplayan haberlerinin devrinin bitmesi gibi. Arada olan bir yıldan biraz az biraz fazla popüler olanlar hariç. Cep telefonları ile ilgili yoğun bilgi bombardımanının yakın gelecekte biteceği ve benim tahminim geçmişteki yaşanan deneyimler bundan sonraki sürecin eskiye evrilmesi ile sonuçlanabilir. Daha güçlü işlem yapabilen ,görselliği ve ekran kalitesi gelişmiş ,sağlam , uzun ömürlü ve yazılımsal anlamda veri güvenliği daha ileri boyutta olan tuşlu telefonlara geri dönüş. Eskiye evrilme olumlu yönde olacaktır diye düşünüyorum.



    Mevcut telefonların fiyatları , markası modelinin bir önemi olmadan arka kısmının cam metal veya plastik olmasının aslında görsel anlamda bir öneminin olmadığı çünkü neredeyse istisnasız hepsinin kılıfla kullanılmak zorunda olması , diledikleri anda uzaktan müdahale edilebilir aletler olması (izin vermemiş olmanızın hiçbir önemi yok) herşeyin çok geliştiğini iddia edip 2 günü dahi zorla çıkarıp şarj etmeden çalışmayan , alarmını kursanız dahi telefonu kapatamamanız bile bana göre trajikomik bir durumda olan akıllı! telefonlar ya da mobil bilgisayarların değişim zamanı. Şimdi yeni trend yapay zeka. Bundan sonra haber akışı bu ve daha bu konuyla bütünleşik yeni konulara kaydıracaklardır diye tahmin ediyorum. Bundan sonra yapay zeka çiplerine testler uygulanacak yarıştırılacak ve hayatımızın hemen her alanında otonom çalışan alet edevat ve bizim bu aletler olamadan şimdiye kadar nasıl hayatımızı idame ettirdiğimizi bu işleri bu alet ve edevat yapmadan önce ne kadar boşa vakit harcadığımızı içeren reklam, haber bombardımanı.



    Herkesin ihtiyacı olan kadar teknolojiyi kullanması dileğiyle

  • Samsung diyorki ben artık büyük markayım benim artık altımda taşeronluk yapacaksınız ?🤔🤔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.