Şimdi Ara

Samsung'un sanal asistanı Bixby bu yıl robot süpürgelere ve fırınlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung Electronics'in sanal asistanı Bixby, bu yıl şirketin robot süpürgelerine ve fırınlarına geliyor. Yapay zeka şu anda akıllı telefonlar, televizyonlar, buzdolapları, klimalar ve çamaşır makinelerinde mevcut. Yıl içinde daha fazla ev aleti sanal asistanla bağlantı kurabilecek.

     

    Samsung'un Tüketici Elektroniği bölümünün başkanı ve CEO'su HS Kim, Seul'deki bir basın toplantısında Bixby'nin ileriye dönük akıllı ve kişiselleştirilmiş bir hizmete dönüşmeye devam edeceğini söyledi. Bununla birlikte saanal asistanın, tüketicilerin hayatını daha kolay hale getirmeye katkıda bulunacağını da sözlerine ekledi.

     

    Ayrıca Bkz.HMD Global, 29 Mayıs'ta yeni Nokia telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor
    Güney Koreli şirket ayrıca Family Hub'daki Bixby hizmetlerini de güncellemiş durumda. Tüketiciler mevcut malzemelerin listesi çıkarmak ve son kullanma tarihlerine göz atmak için buzdolaplarına sesli komut verebilecekler. Bixby ayrıca aile üyelerinin seslerini de tanıyacak.

     


    Her yerde Bixby


    Bixby donanımlı ev aletleri ile tüketiciler eve gelip, “Merhaba, Bixby. Evdeyim” dediklerinde klimalar, hava temizleyicileri ve ışıklar otomatik olarak açılacak, robot süpürgeler şarj istasyonlarına dönecek.

     

    Samsung, "İyi geceler" denildiğinde ise ev aletlerinin gece modunun aktif hale geleceğini söyledi. Böylece ışıklar sönecek, klima uyku moduna geçecek ve TV kapanacak. Şirket 2020 yılına kadar tüm IoT ürünlerine Bixby merkezli yapay zeka teknolojilerini entegre etmeyi hedefliyor.




  • Türkçesi hala gelmedi. Yazıklar olsun samsung Türkiye ye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.