Şimdi Ara

Samsung ve Tencent ortaklığından PUBG Mobile yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Epic Games ortaklığı ile Fortnite oyununu Android platformuna ilk kez sunan Samsung bu kez PUBG Corp. ile işbirliğine gidiyor. Samsung ve Tencent, ödüllü bir PUBG Mobile yarışması düzenliyor.


     


    Büyük ödüller


     


    PUBG Mobile Star Challenge adındaki yarışma toplam 600 bin dolar ödül havuzuna sahip. 6 bölgeden yarışmacılar bu ödül havuzundan pay kapabilmek için birbirleriyle kıyasıya kapışacaklar.


     


    PUBG Mobile Star Challenge aslında Şampiyonlar Serisi etkinliklerinin ilk ayağı olacak. Sonraki dönemlerde daha fazla etkinlik bu seri altında oyuncuları buluşturacak.


     


    Ayrıca Bkz.Telltale çalışanları isyanda

    Bölgeler Asya, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Japonya/Güney Kore ve Çin şeklinde sıralanıyor. Katılımcılar 4 kişilik takımlar kuracak ve liderin YouTube Gaming, Facebook gibi platformlarda en az 1000 takipçisinin olması gerekecek.


     


    Kayıtların sona erdiği yarışmada Asya elemeleri tamamlandı ve hafta sonu Ukrayna’da Avrupa elemeleri yapılacak. Her bölgeden en iyi 20 takım birincilik için yarışacak ve birinciler yıl sonunda Dubai’de yapılacak finallere katılacak.


     


    Bölge yarışmalarında birinci ekip 20 bin dolar, ikinci ekip 15 bin dolar, üçüncü ekip ise 10 bin dolar kazanacak. Ayrıca birincilere onaylı PUBG Mobile yayıncısı olma şansı da verilecek.


     


    Global yarışmada ise birincilik ödülü 200 bin dolar. İkincilik ödülü 100 bin dolar iken üçüncülük ödülü ise 50 bin dolar olarak açıklandı.


     







  • Oynayış koşulları ne acaba?

  • Gamepad ya da oyun adaptörüyle oynayabiliyorlar mi acaba?

  • 1000 takipçi şart mı herkezi almıyorlar yani popin olması lazım

  • 1000 TAKİPÇİ ŞART MI HERKEZİ ALMIYORLAR YANİ POPİN OLMASI LAZIM

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.