Şimdi Ara

samsung xpress sl m2020-2020w toner dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
38.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung xpress sl-m2020 toner dolumu yapılmaya müsait yazıcılar arasında yer almasına karşın dolum ve yenileme açısından ekonomik olmayan yazıcı modelleridir.
    Ucuz fiyatlı yazıcılar arasında yer almasından dolayı kullanıcıların tercih ettikleri sl-m2020 ve sl-m2020w yazıcı modellerinin kullanmış oldukları samsung mlt-d111s toner kartuşu, yapısal olarak yenileme yapılmaya çok müsait olmasına karşın samsun mlt-d111s toner üzerinde yer alan ve çip adı verilen elektronik parçanın değişimi yapılarak kullanılması gerekmektedir.
    Toner dolumu kolay ve ucuz yapılabilen eski model samsung yazıcıları kullananların gözü kapalı olarak satın aldıkları bu modeller, içlerindeki demo toner bitiminden itibaren sorunlara neden olmaktadır.
    Orjinal toner kullanıldığında sorunsuzca yolunuza devam etmek mümkün olmakla beraber, orijinal toner alacak bütçeye sahip olmayan kullanıcıların toner dolumu veya yenilemesi yaptırmak istediklerinde karşılarına oldukça yüksek maliyetler çıkmaktadır.
    Maliyetlerden dolayı çözüm arayışına girenlerin resetleme yaptırarak yollarına devam etme imkanı olmakla beraber, düşük kapasiteli baskı sayısına sahip bu ürünü kullandıklarında sık sık dolum ve yenileme yaptırmaları gerekmektedir.
    Resetleme veya yeni çip alımı için ödenen ücretlerle en pahalı kullanım fiyatlarıyla baskı yapan yazıcılar nedeniyle en ucuz samsung sl-m2020 toner dolumu yapılsa dahi birim kopya maliyeti hp ve canon lazer yazıcılara oranla çok pahalıya gelmektedir.
    Ucuz samsung sl-m2020w yazıcı fiyatları nedeniyle düşük bütçeli kullanıcıların tercih ettikleri yazıcıların genelde orjinal toner kartuşunu kullanan olmadığından piyasada boş toner kartuşu bulmak oldukça zordur, bu nedenle dolum yapılamaz hale gelen samsung mlt-d111s toner kartuşunun yerine boş toner bulunması zor olduğundan, muadil toner fiyatlarının ise orjinale yakın seyretmesinden dolayı önermediğimiz yazıcılar arasında bulunmaktadır.
    İlgili modellerin ilk alım aşamasındaki ucuz fiyatları üzerine çip maliyeti veya resetleme ücretleri eklendiğinde dolum yapılması ucuz ve kolay yazıcılardan çok daha pahalıya geldiklerinden yazıcı alım kararı verilmeden dikkatli bir araştırma yapılarak yazıcı fiyatlarından çok kullanım maliyetlerine önem verilmelidir.
    Ayrıca birim kopya maliyetleri hesaplanırken yazıcı üreticileri tarafından verilen ortalama çıktı sayısının % 5 doluluk oranı hesabına göre verildiğini ve bu dolulukla baskı yapmanın neredeyse imkansız olduğu unutulmamalıdır.







  • alırken ucuz kullanırken pahalı olabilecek ayrıca kablosuz özelliği ile başta cezbeden bi yazıcı idi. yazınız çok güzel. brother 1111 modelini önerir misiniz yazdıklarınız doğrultusunda ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibokozan

    alırken ucuz kullanırken pahalı olabilecek ayrıca kablosuz özelliği ile başta cezbeden bi yazıcı idi. yazınız çok güzel. brother 1111 modelini önerir misiniz yazdıklarınız doğrultusunda ?

    Brother yazıcıların toner dolumu kolay olmasına karşın, drum adı verilen görüntü tamburu ayrı olarak satıldığından, zaman içinde kullanım maliyetleri yükselmektedir, ben olsam canon veya hp laser yazıcılardan birini tercih ederim
  • Yazınız için çok sağolun almaya karar vermiştim okuyunca vazgeçtim üründen.
    önerdiğiniz canon ve hp laser yazıcılardan wifi zelliği olan toner masrafı bakımından bizi üzmeyecek modelleri nelerdir
  • Drum ömrü 10.000 sayfa brother cihazında. O kadar da önemli bi miktar değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung m2020w modelini aldım özellikleri fiyatına göre mükemmel, gayet hızlı(dk 20syf) cep telefonundan nfc ile döküman yazdırabiliyorsunuz.bir çok dosya türünü cepten açabilip yazdıran uygulama yapmış samsung. Tek sorunu çip sorunuydu. toneri çabuk bitmişti ve orjinal toner çok pahalı, hatta sadece çip satın almak bile 30-40 TL. Sonra bitmeyenkartuş.com adresinden doldurulabilir toner 2 çip(biri yedek) ve 4 dolumluk toner içeren seti aldım. toner bitince ışıgı yandı toner boş uyarısı verdi ama ben yazdırmaya devam ettim. Şu ana kadar 3 kez doldurdum ve hala aynı çip. bitti uyarısı veriyor ama yazdırmaya devam ediyor. Benim şansımamı bilmem ama çip sorunu böylece çözüldü. Bundan sonra sadece toner alıp doldurmak kalıyor.
  • Merhaba arkadaşlar , ben eşeklik ettim araştırmadan gittim mağazadan sl-m2020 satın aldım ama biraz da mağazadaki şer... görevlinin gazabına uğradık toner bittiğinde ne yapacağımızı sorduğumuzda 25 tlye dolduruorlar cevabını aldık çünkü hiç ilk dolum için 150 tl çip kırdırmadan felan bahsetmedi.. Neyse şimdi benim merak ettiğim gittigidiyorda 81 tlye muadil toner gördüm ben eğer o toneri alırsam takıp kullanacağım peki o bittiğinde gene 80 liraya yenisini mi almam lazım yoksa 25 tlye doluyor mu ? 25 tl ye doluyor ise sanırım orijinal olmadığı için ömrü nasıl olur sizce? Tam bilgili değilim ve bu görevli yüzünden dilimiz yandı en ekonomik nasıl halledebilirim fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen şimdiden teşekkürler.
  • we have refix for samsung m2020. price 40$
  • gkhnakgl1905 G kullanıcısına yanıt
    internette 25-30 liraya satılan dolum setleri var.Kartuş tozu.Alıyorsun toneri kendin dolduruyorsun. orjinal tonerin üzerindeki çip yüzde sıfıra düşmüş olabilir sorun yok aynı çipi kullanmaya devam et bu kadar basit.youtube da M2020 nin tonerinin nasıl doldurulduğu videosu var izle.
  • arkadaşlar;

    Samsung m2020 ve 2020W program atılamıyor. Ve orjinal toner fiyatı yazıcı fiyatından 40 TL düşük. Doldurma max. 5-6 defa. Sonra toneri çöpe atın gitsin. Doldurma fiyatı çip dahil 50-55 tl fiyatında. Bu HP ye göre çok pahalı bir dolum ücreti. HP aynı ayarda bir makine 20 TL'ye doluyor.
    Gerisini siz düşünün artık :D
  • Hocam valla bu dolum ve mono laser yazıcılar arasında HP P1102, P1102W, M1130, M1132 yazıcıları yani CE285A halk arasında 85A toner kullanan cihazları öneririm. Küçük işletmede kullanıyoruz. P1102 normal çıktı için, M1132 ile de fotokopi işlerini hallediyoruz. Dolumları çok kolay ve maliyetsiz oluyor. Ayrıca birinin toner bitince acil durumda toner değiştirerek de kullandığım oldu. Samsung ve Canon gibi markalara bulaşmamakta fayda var gibi görüyordum. Şuanda bu konu ile bir kez daha görmüş olduk.
  • H

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen alınırmı bu model.. ve toner dolum sıkıntısı chıp sıkınıtısı aşıldımı ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    almayın
  • önerınız var mı?








  • Bu nasıldır?

    CANON I-SENSYS 6030B MONO LAZER YAZICI
  • ender E kullanıcısına yanıt
    alınır evet kullanışlı yazıcıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.