Şimdi Ara

Sanal Kartlar Nasıl Kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorulan sorular arasında astropay nasıl kullanılır, sanal kart nasıl kullanılır gibi sorular var. Aşağıda sorularınızın yanıtı veriliyor.

    Astropay – Paykasa – Paykwik

    Sahip olduğunuz sanal kartın kullanımı hakkında bilgi veriliyor. Astropay kullanımı son derece kolay. Almış olduğunuz güvenli ödeme yöntemi olan sanal kart, direkt olarak pek çok ödemede kullanılabiliyor.

    Astropay ile Ödeme

    İlk olarak işlem yaptığınız web sitesinde bu ödeme yönteminin kullanılıyor olup olmadığına bakın. Artık pek çok web sitesinde ön ödemeleri kartların tamamı ile ödeme kabul ediliyor. Ödeme aşamasında seçiminizi yapın. Karşınıza çıkan ekranda kartınızın şifresi istenecek. Kartı alırken size verilen şifresi girmeniz durumunda direkt olarak ödemenizi yapabileceksiniz.

    Paykasa ile Ödeme

    Dilerseniz sanal kartlar arasında yer alan Paykasa ile de ödeme yapabilirsiniz. Ödeme aşamasında yöntemi direkt olarak seçeceksiniz. Sizden istenen bazı bilgiler olacak. Bu bilgilerin girişini doğru şekilde yapmanız durumunda direkt olarak ödemenin tamamlanması söz konusudur. Ödeme sırasında bilgilerin doğru olduğuna emin olmalısınız.

    Paykwik ile Ödeme

    Ödemenin gerçekleşmesi için kullanabileceğiniz yöntemler arasında farklı sanal kartlar da olabilir. Paykwik de ön ödemeli sanal kartlar arasında yer alıyor. Ödemenin gerçekleşmesi için tıp ki diğer kartlarda olduğu gibi şifre verilmiştir. Bu şifrenin girilmesi ile direkt olarak ödemenin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Satın alma işlemi şifrenin ve diğer bilgilerin doğru girilmesiyle olacaktır.

    Sanal kart

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hocam cevap vereceğizde ban yemişsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.