Şimdi Ara

sanırım kafayı yedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya bu dark souls 2 yi oynuyorum da indirimde 22tl ydi bugün, sadece 6-7 saat oynadım psikolojim bozuldu sanırım ölmek istiyorum. you died yazısını görmekten sıkıldım sizce bu oyun hangi aralıklarla oynanmalı, oynayanlar uzun süre başında duruyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Alışman lazım zaman alıcaktır biraz dikkatli oyna düşmanın hareketlerine odaklan belli düzenler var çoğunda onları keşfettikçe dodgelayıp daha az hasar alırsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben tüm dark souls ları defalarca bitirdim en işe yaramazı 2. Oyundu 1 defa bitirdim sadece bitirmek için hiç sevmedim. Zor değildi ama sıkıcıydı. Souls oyunlarına alışkın olmayan için ölmek normal bir olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damage yemeden bitiren kişilerin videoları var onları izlemek bile zevkli bana göre o videolar sayesinde bosslara kadar hızlıca gelir hale gelirsin bosslar tecrübe işi bence ara ara açıp kesmeyi denemek en iyi mantık gibi çünkü bazen daha önce kesemediğini kesebiliyorsun. youtube da Faraaz Khan diye bir adam var dark souls 3 ü damage yemeden bitiren 2. kişiymiş diğer oyunlardada damage yemeden oynanış videoları var adamın bir bakabilirsiniz. ben sadece bloodborne ve dark souls 3 oynadım ama diğerlerinin videolarını izledim 2 bana sıkıcı geldi izleyemedim diğer oyunlar gayet iyiydi onlara lafım yok.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    evet 2 biraz sıkıcı gibi ama ilk souls oyunum olduğu için yine combatından çok keyif alıyorum. dediğiniz gibi oynayacağım artık heralde :d başta kendim keşfediyim demiştim de ölmeden bitirmem lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.