Şimdi Ara

Saniyeler içinde şarj olan 3D pil üretildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ejderyanus

    1. İnsan. 2. Erkek kişi, kadın karşıtı: İyi bir adam isterse, babası da verirse varacak. -M. Ş. Esendal. 3. Birinin yanında bulunan ve işini yapan kimse: Kendisi gayet kibirli, öfkeli olduğu için hizmetçileri ve adamları korkarlar. -K. Tahir. 4. Birinin yararlandığı, kullandığı kimse: Hemen hepsi para çevrelerinin adamlarıydı. -C. Meriç. 5. Nazını çeken kimse: O benim adamımdır, hiçbir ricamı geri çevirmez. 6. Görevli kimse: Artık şunları toplatsak, dedi, kavasa söyleseniz de bir adam buluverse. -R. H. Karay. 7. İyi huylu, güvenilir kimse. 8. Bir alanı benimseyen kimse. 9. hlk. Eş, koca.

    Güncel Türkçe Sözlük




  • Arkadaşın annesi bilim adamı olmasın sakın. Cinsiyet değiştirir sonra. Çünkü bilim adamı olmak için erkek olmak gerekiyor zannediyor.



    Ayrıca yeter artık kadınları pohpohlayınca para mı veriyorlar. Boynumuza tasma takıp kadınlara verecekler yakında.



    Kadın erkek eşit dediler, kadınlar daha eşit oldu. Pozitif ayrımcılık adı altında her hak kadına verildi.



    Sen hiç babasının maaşını alarak ömür boyu yatan erkek gördün mü? Yada boşandığı karısından nafaka alan erkek gördün mü? Ya da şu kadın beni elledi diyerek kadını içeri attıran? Ya da iş hayatında ağır iş verilmeyen gece çalıştırılmayan erkek gördün mü?



    Kadınlar da her işte çalışabilir diyen kadınlar hamal lazım inşaatta amele lazım desek gelir mi? Gelmez çünkü kadınlar her işte değil işine gelen işte çalışır. Nasıl olsa evlenene kadar baba parası, evlenmezse ölene kadar baba parası, evlenirse koca parası...



    Bizim başından beri dediğimiz de zaten buydu. Kadınlarımız narin canlılar. Onlar evimizde öküzlerin gözlerinden uzak güvenli bir şekilde görevini yapsın. Gerekirse dışarıda çalışsın ama kendisine yakışan işte çalışsın. Birilerinin gazıyla olmadık işlere girince kendileri kaybeder.



    Kadınların tüm iş kollarında çalışmasını destekleyenler kadınların sadece cinsiyetini kullananlardır. Güzelliğini kullananlardır. Yoksa kime ne kadın olmuş erkek olmuş.





  • Şu teknolojiyi sizce son kullanıcıya kullanma imkanı verir mi telefon üreticileri?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Halk arasında buna verecek cevabı yok derler. Orada cehaletini suratına vuran bir ton şey varken aklınca kurnazlık mı yapıyorsun? Annenin imam olması kadar garip değil diğer hiçbir şey.
  • YIL 2013;
    Yeni bir Lityum iyon pil teknolojisi sayesinde 1,000 kat daha hızlı şarj olabilen piller üretilebilecek


    HATIRLAYAN VARMI ???https://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Yeni-bir-Lityum-iyon-pil-teknolojisi-sayesinde-1000-kat-daha-hizli-sarj-olabilen-piller-uretilebilecek.htm

  • Süper fikir kısa sürede kullanıcıya yansısa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 21 Mayıs 2018; 21:1:39 >
  • sallamasyon yaa, kullanıcıya ne zaman etkisi oldu ki bu gelişmelerin, ben ona bakarım :(

  • akıllı telefonlardan önce arabalar için daha iyi bir gelişme 1 saat sarj istasyonunda beklemek zorunda kalmayacağız. elektrikli araba alma planlarım var ancak sarj süresi yüzünden sıkıntılıydım bu gelişme beni heyecanlandırdı

  • Pil işi kimya ile alakalı olduğu için en az 5 yıllık işi var.
  • Gerçek hayatta kullanılana kadar pek inandırıcı gelmiyor bana.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.