Şimdi Ara

Sans Clip'ten sonra yeni cihaz arayışı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır Sansa Clip 4GB kullanıyorum ve epey memnundum kullandığım süre içerisinde. Yakın zamanda şarj ve veri aktarımı sırasında sorun çıkarmaya, bağlantı koparmaya başladı ve artık ömrünü doldurdu diye düşünüdüm Yoğun kullanımla bu kadar dayanması bile mucize bana kalırsa. Şimdi yerine yeni bir şeyler almak istiyorum ve alıştığım ses kalitesinden ödün vermek istemiyorum. Sansa Clip Jam'e bir göz attım da... Sanki aradan geçen yıllarda teknoloji olarak üstüne bir şey koyamamışlar gibi duruyor. Hatta ses kalitesinin geriye gittiğinden bile şüpheleniyorum codec tablosunu gördükten sonra.

    Forum sakinlerinden ricam; bana Sansa Clip gibi minimalist tasarıma sahip, hafif, yalnızca girdiğim klasörü vb. görebileceğim kadar küçük ve güç tüketimi konusunda başarılı ekranı olan, mümkünse ses kalitesi olarak Clip'in de üzerine çıkmış ve her leveldan flac desteği sağlayan bir cihaz önermeleri. Tabii bütün bunların yanında anaakım markaların 300-400 liralık ürünlerinin beni aştığını da söylemeliyim. Ruizu, Onn gibi uzak doğu markalarına rastlıyorum sıklıkla, fiyatları ve forumlardaki reputasyonları cazibe gerekçesi ama ses kaliteleri hakkında bir fikrim yok ve açıkçası büyük ve renkli ekran falan görünce "bunun şarjı bir iki sene sonra günü çıkarmaz hâle gelir yahu" dedirtiyor.

    Önerileriniz için önceden teşekkür ederim.



  • xDuoo X2
    http://forum.donanimhaber.com/m_102642567/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_103258157/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_107078740/tm.htm

    bu playera sahip değilim ve deneme şansım olmadı. elimdeki cihazlar: sandisk sansa clip+,sandisk sansa fuze v1,creative zen. 3ünde de rockbox kurulu.xDuoo x2ye rockbox gelmeyecekmiş(http://forums.rockbox.org/index.php?topic=50788.0)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 2 Haziran 2016; 3:41:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.