Şimdi Ara

Satılık PlayStation Platinum Wireless Headset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürün Amazon vasıtasıyla alınmış olup, hiç kullanılmamıştır. Kutu, sadece kutu içeriği ve ürünün çalışıp çalışmadığı kontrol edilmek amacıyla açılmıştır. Tüm kutu içeriği mevcuttur. Kutu içeriğinde kablolu kullanım için ayrıca 3.5 mm jak girişli ses kablosu da bulunmaktadır. Tercihen Ankara İçi satılacaktır. Takas düşünmüyorum. Ürünün teknik özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz:

    -- 7.1 VSS (Virtual Surround Sound) desteği ve 3D audio ile geniş bir ses kalitesi ve tecrübesi

    -- Seçili oyunlarda 3D Ses özelliği ile adeta oyunun içinde olacak, Uncharted gibi oyunlarda kurşunların 3D boyutlu olarak nereden geldiğini kolay bir şekilde algılayacaksınız.

    -- Çoklu araç uyumluluğu - Bu cihazı hem PS4 ünüze hem de bilgisayarınıza kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Ayrıca PlayStation VR ile full uyumlu olup, kutu içeriğinde gelen 3.5 mm jak girişli kablo ile telefona ya da diğer cihazlarınıza kablolu olarak da bağlanabilirsiniz.

    -- PlayStation Store'da yer alan Kulaklık Uygulaması ile oyunlara özel olarak uyarlanmış ses modellerini indirerek oyunlardaki ses tecrübenizi daha kaliteli hale getirebilirsiniz.

    Fiyat için net bir tutar yok kafamda. Akışına göre teklifleri değerlendireceğim.







  • 400 tl verebilirim urune

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.