Şimdi Ara

Savunma sanayide yazılımcıyım. Soruları aliyim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
10.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

    ben ee'ciyim ama şu cs ve ctis muhabbeti okulda çok sıkıyor. nerelere gelebileceği kişinin kendisine bağlı. iki bölümden de çıkan çok donanımlı insanlar var. bazen aynı işi yapsalar da iki bölüm birbirinden çok farklı. karşılaştırmak da anlamsız.

    Alıntıları Göster
    ctis'den mezun olmuş, sonra 2 yıl atos'ta çalımşış biri benle aynı anda işe başladı. baya geliştirmiş kendini. ama işe başladıktan 2 gün sonra berlin'de bir yerden kabul almış. oraya gitti.@brkygt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poly_d -- 14 Haziran 2018; 2:40:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızgın boğa

    Ulan adam acilde pratisyenim deseydi 50 sayfa olurdu başlık ,işte Türkiye'nin özeti
    Genelde yurtdışı konuları sayfalarca sürüyor. Arkadaş adam burada kazanamayıp Bulgaristan'da okumaya gitmiş. Millet sanki Beverly Hills'de yaşıyor, Caltechte doktora yapıyor gibi sorular sormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

    Çalıştığınız şirkette .net'ci aranıyor demişsiniz. Gömülü sistemler, robotik, machine learning bilenlerle firmanın arası nasıldır?
    gömülü sistemler çoğu savunma sanayide var. robotik bilmiyorum. machine learning savunma sanayide pek yok ama machine learning elemanı arayan şirketler bana acayip cool geliyor. machine learning alanında calısanlar da. maaşları da baya yüksektir. genelde yüksek lisans mezunları oluyor çalışanlar.
  • ahmet// kullanıcısına yanıt
    Hocam siz böyle diyince bi garip oldu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bin mi ? özel bi bankada yazılımcı arkadaş var o bile 7 bin maaş alıyor
  • Hocam nerde Bilkentle ilgili konu görsem yazıyorum genelde aynı cevaplar ama seninde fikrini merak ediyorum.

    Ctis hakkında ne düşünüyorsun. Sırf bilkent olduğu ve yazılımla ilgili bir bölüm olduğu için gelmek istiyorum. Ama hep bir çelişk içerisindeyim.

    Piyasada bu bölüm cs kadar rağbet görüyormu yani roketsan aselsan gibi yerlerde 3 üstü ortalaması olan bir ctis öğrencisini de cs öğrencisi gibi alıyorlarmı yoksa daha mı zor oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb.1907

    Kardeş ben gördüklerimi yazdım. Duyduklarımı değil.
    Kardeş ben de aselsan’da staj yaptım. Evet orada çalışan 3 üstü ortalamalı, üniversite sınavında derece yapmış odtü ve bilkent mezunlarının hepsi torpilli ama 2 ortalamalı moron çankaya, gazi, atılım mezunları torpil bulamadığı için giremiyor. Boş beleş konuşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bilmediğin şey hakkında yorum yapma. Herkes tabiki torpille girmiyor ama torpilin varsa ortalamaya felan gerek yok. TAI ye 6 kişi girdi bizim sınıftan özel üniversite. Eğitimide iyi felan değildi. Bilmiyorsun boş beleş konuşma. TAI den aradılar beni hocalar ismimi vermiş haberim yok benim. Aradılar TAI den siteye gir başvur dedi. Uyarı çıkacak başvurunuz geçersiz diye aldırma dedi. Başvurdum ertesi gün görüşmeye çağırdılar. Görüşmeye gitmedim. Kadın aradı bir daha TAI den niye gelmedin gün içi mutlaka gel diye. Ankara da olduğu için gitmedim ingilizcem felan da yok buna rağmen başlayacaktım. Bir sürü toefl ortalama felan istiyor. Bunlari karsilayamadigin icin uyari cikiyor basvuru yaptigin sirada. Benim de kriterlerim karsilanmiyordu ama istesem girecektim. Arkadaslarimin da karsilamiyordu hepsi girdi calisiyor su anda toefl a girmemiş ortalama yapmamış insanlar. Bilmedigin sey hakkinda yorum yapma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boring Man

    Niye, çalışanlar odtü ve yüksek puanlı üniversiteden oldukları için müthiş zeki falan mı oluyorlar? Tipik aşağılık kompleksli, ezik ve hayatında başka hiçbir vasfı olmayan insanların kurduğu cümleler bunlar.



    Altta yazdığın hakaret içerikli yorumu da gördüm, sizin gibi etikete bakan tipler olduğu sürece kimsenin değeri anlaşılamıyor ülkede.



    Amerikanin senin götü boklu Bilkent,Odtü gibi üniversitelerini bildiğini ve umursadığını sanıyorsan bu konularda bilgisizin tekisin demektir. Amerikalı adam etiketten ziyade başta kişiye ve yeteneğine bakar. Bu yüzden biz rezil şekilde yaşarken, adamlar geliştikçe gelişiyor ve gerçek dünya lideri olmaya devam ediyorlar. Ego mastürbasyonu yapmaya devam et bence aciz hayatınla.
    Evet zekiler ve çok çalışkanlar. Git kendini avut.



    Bilkent, stanford’a her sene doktora öğrencisi yollar ve oradaki hocalar bilkent’i bilir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sıradan bir dh moronusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 14 Haziran 2018; 22:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb.1907

    Kardeş bilmediğin şey hakkında yorum yapma. Herkes tabiki torpille girmiyor ama torpilin varsa ortalamaya felan gerek yok. TAI ye 6 kişi girdi bizim sınıftan özel üniversite. Eğitimide iyi felan değildi. Bilmiyorsun boş beleş konuşma. TAI den aradılar beni hocalar ismimi vermiş haberim yok benim. Aradılar TAI den siteye gir başvur dedi. Uyarı çıkacak başvurunuz geçersiz diye aldırma dedi. Başvurdum ertesi gün görüşmeye çağırdılar. Görüşmeye gitmedim. Kadın aradı bir daha TAI den niye gelmedin gün içi mutlaka gel diye. Ankara da olduğu için gitmedim ingilizcem felan da yok buna rağmen başlayacaktım. Bir sürü toefl ortalama felan istiyor. Bunlari karsilayamadigin icin uyari cikiyor basvuru yaptigin sirada. Benim de kriterlerim karsilanmiyordu ama istesem girecektim. Arkadaslarimin da karsilamiyordu hepsi girdi calisiyor su anda toefl a girmemiş ortalama yapmamış insanlar. Bilmedigin sey hakkinda yorum yapma.
    Aselsan’da, çalıştığım departmandaki en vasıfısız eleman hacettepe ee’yi 3.2 ortalama ile bitirmiş biriydi boş beleş konuşma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Özelden numaranı at anlatıyım ben sana uzun uzun detaylı öğrenmiş olursun sende hala boş beleş konuşma diyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb.1907

    Özelden numaranı at anlatıyım ben sana uzun uzun detaylı öğrenmiş olursun sende hala boş beleş konuşma diyorsun.
    Hayatımda Tai'de torpil döndüğü kadar başka hiçbir şirket duymadım.Bizim okulda 2 ortalamalı birini staj için kabul ettiler ,3.60 ortalamalı biri red yedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin de bır şeyden haberin yok ahkam kesiyorsun burda.Odtu bilgisayardan 2.30 ortalamayla mezun tanıdığım ise başladı orta.Ege,dokuz Eylül,gazı den mezun tanıklarım da var orda başlayan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ayar oluyorum ya şöyle bir şey bilmeyip biliyormuş gibi yorum yapanlara. 1 ay staj yapıp herkesi tanımış en vasıfsız insanın analizini etmiş. Torpille girende stajyere ben torpille girdim buraya diyecek sanki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendini kandırmaya devam et, hayatında herkesin ezik ve inek diye aşağıladığı birisin ki statüyle övünmeyi her fırsatta yapıyorsun, çünkü elinde olan tek şey bu. Baskıcı ve mükemmeliyetçi aile, yaşanmamış çocukluk ve lise yılları, herkesi memnun etme hastalığı, gelecek kaygısı vb.

    Yakında da dissosiyatif kişilik bozukluğu, anksiyete ve kronik mutsuzluk ile birlikte depresyonun dibine çökersin. Bu kadar bozuk ve sorunlu bir kişiliğin sonu bundan başka olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmayı düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poly_d P kullanıcısına yanıt
    İyiymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poly_d P kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamam 2 binlerde odtü ee 60 kişi ile kaçtı. Çok pişmanım şuan tıp okuyorum. Sene sonu myp ile hacettepe ee geçmeyi düşünüyorum. Sizce delilikmi çünkü etrafımdakiler öyle diyor. Ama ben geçmek istiyorum. Iş bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poly_d

    Aynen. Millet 5bini çok sanıyor ama zaten piyasa böyle. Benden düşük okulda, bahçeşehirde yarı burslu okuyan bir arkadaş vardı, sürekli oyun geliştirdi. Şimdi bi yerde 6bin alıyor mesela Istanbulda.

    Alıntıları Göster
    Benden düşük okul mu

    Bahçeşehir üniversitesi istanbulun bilkentidir ayık ol 2.70 uzanırsın yerde hadi bakiiim




  • Yazılım öğrenmeye başlayacak birisine ne tavsiye edersinz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.