Şimdi Ara

Sayısal mı? Eşit ağırlık mı? ((DURUM CİDDİ))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
46.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, sizden yardım istemem gerekiyor o yüzden biraz kendimden bahsedeyim.
    2003 tayfadanım TEOG sınavından 441 puan yaptım ve bir anadolu lisesine yerleştim, liseye başladığımdan beri neredeyse hiç çalışmadım diyebilirim
    sözel dersleri yine bir şekilde yapabiliyordum ama sayısal derslerim neredeyse sıfır yani o derece. Derslerde ne sesim çıkardı ne de bir şey yapardım oturur telefonumla oyun falan oynardım yani derslerimle hiç ilgilenmedim. Her neyse 9. sınıfı bir şekilde geçtik 66 gibi bir ortalama ile, 2 dersten Fizik ve Matematik dersinden kalarak geçtik. Şimdi 10. sınıftayım ve derslerim daha da kötüleşmeye başladı yani yapamıyorum gibi bir şey ama çabalamak istiyorum tam anlatamadım kafam karışık ama ne demek istediğimi benim durumumdaki birisi anlamıştır eminim. benim bu dönem notlarım şu şekil:
    Sayısal mı? Eşit ağırlık mı? ((DURUM CİDDİ))


    Bu notları gördüğüm an internete girdim yazdım "sayısal yapamıyorum, sayısal dersleri nasıl yaparım?..." tarzında cümleler arattım ve gerçek anlamda bunun son şansım olduğunu anladım( bir-iki hafta önce yaşandı bu olay) 2. sınav haftasıydı o zamanlar direkt çalışmaya başladım yarın hangi sınavım varsa ona çalışıyordum hangi ders olduğu fark etmiyor işte bu şekil ve gerçekten şuan içimde biteceğini düşünmediğim bir çalışma hevesi var sabahları erken kalkıp anlamadığım konuyla alakalı videolar izliyorum haftasonları oyun oynayarak bile geçirmiyorum bilgisayarımda ne oyun, boş iş saçma şeyler varsa hepsinden kurtuldum o derece ciddiye aldım bu işi. Şimdiyse sorum şu benim, temelimi şimdiden atmaya başladım konulara çalışıyorum ama kararsızım yani, benim bilgisayara, siber güvenlik alanına ilgim var ve bu konuda gösterdiğim gayreti simgeleyen bir belge bile kazandım yani kendimi gerçekten bu konuda geliştirdim ((ayyıldız tim falan değil çoluk çocuk işlerle uğraşmıyorum profesyönel ve gerçekten yararlı anlamda yapıyorum bu işi)) bu vizyonda bir bölüm istiyorum eşit ağırlıktan girebileceğim sadece yönetim bilişim bölümü var fakat o kadar tutacağını düşündüğüm bir bölüm değil, istediğim bütün bölümler her zaman hayalini kurduğum bölümler sayısalda ne yapsam karar veremedim kafam çok bulanık bu sıkıntıyla ne kadar giderim bende bilmiyorum arkadaşlar, bana yardımcı olmaya çalışın lütfen. Gerçek anlamda çalışma programı hazırlayıp çalışsam olurmu? Aptal insanlarla da takılmıyorum arkadaş çevremi dostlarımı her şeyimi değiştirdim kendime güveniyorum ama ya olmazsa diyorum? Sayısal bölümde çok zorlanırım biliyorum ama bir de sizin tavsiyeleriniz neler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djzasos -- 13 Ocak 2019; 0:24:52 >



  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin mesleğe gitme yolun sayısaldan geçiyorsa sayısal seçmelisin dersler zor diye seçmezsen ilerde pişman olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam şimdi sayısal seçeceğim ama ben çalışma tempomu arttırdım notlarım 50-60'ın üstüne çıkardım gerçekten benim için iyi bir yer kazanabilirmiyim? Ben şu zamanda bile bu notları düzeltmek için azimliyesem her iddaasına varım bu azmim ileride daha da çok artacak ama içimde bir korku var ya olmazsa? Ya beceremezsem? O zaman ne olacak? Çevremdekiler ailelerim arkadaşlarım yakınımdakiler çoğu bana güveniyor sayısala gel diyorlar biz sana eşlik ederiz sana yardımcı oluruz diyorlar ne yapsam kararsız kaldım. Büyük ihtimal sayısal bölümü seçerim ben ama kararsızım sanki.
  • djzasos D kullanıcısına yanıt
    Sen çalıştıktan sonra olur merak etme ama fazla abartmamanı öneririm yoksa bıkabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısal bölümdeki üst sınıftaki tanıdıklarım o gün işlenen dersin tekrarını akşam yaptıktan sonra anladığını söyledi ek bir gayrette etmiyorlar bakalım hayırlısı
  • Seçme,bende senin gibi 440'a yakın puan yaptım . 2003 tayfadayım , bu notlarla imkansız . Sözlülerin iyi girilmiş , bizim okulda bu kadar çok sözlü notu kullanılmaz,sınavlarda zordur . Seçmeli osmanlıca vardı düşün . Neyse 79 ortalama getirdim,daha iyisi olabilirdi . Okulda 4 tane takdir alan var onlarda 85'den alıyor zaten . 9'dada 75-80 arasıydı ortalamam , 9'da hiç çalışmıyordum ama seçmeli dersler vs. daha kolaydı.

    Durum ciddi , benimde durumum ciddi seninde. Senden biraz daha yüksek ortalama yaptığıma bakma ; teog puanımız düşük . Kötü liseye giderek hata ettim/ettik. Ben bu notlarla kurtaramıyorum kardeşim . Iyi düşün, matematik yapamıyorsan yani en azından 65-70'in üzerini göremiyorsan seçme. Fizik , kimyadan zaten kalmışsın , iyi seç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seçmeyi düşünüyorum bakalım bir dahaki dönem nasıl olur ona göre kararımı veririm
  • Güncel arkadaşlar, seçim zamanı geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djzasos D kullanıcısına yanıt
    sayısal seçme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden kanka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djzasos D kullanıcısına yanıt
    matematiğin 2 gelmiş ,fizik bio kimya düşük . Ben daha 9.sınıfı telafi edemiyorum,senin bütün 9 10u telafi edip 11-12'yide kendi içinde çalışmak gerekecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru diyorsun o halde eşit ağırlık seçiyorum bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne şectin acaba sorabilirmiyim bende secicem yarin çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam reis ben seninle aynı durumdayim. Şuan 10. Sinifim ve tm seçtim ama içimde hiç çalışma azmim yok matematigim 0. Tm de daha rahat olurum diye ve eğer mf seçersem matematiği yapamyacafimdan dolayı bunalıma girecegimden korktum ve tm seçtim. Sen tm seçmeye karar vermişsin. Acaba memnun musun? Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler , varsa bayanlar benimde durum çok ama çok ciddi hepimizin olduğu gibi. Son 2 gün var alan seçimi için( sayısal eşit ağırlık fln). Matematik ortalamam 9da 45 ,fizik ortalamam 9da 60 , kimya ortalamam 72
    Biyoloji ortalamam 45 sözelim iyi , sayısalım da çalışırsam yaparım diyorum ama çok zordur çok zor diyorlar. Ya kalırsam sınıfta 11. Sınıfta diye. Korkuyorum. Ablam sayısal seç diyor tm de meslek bölüm yok diyor varda az var yani bende anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor illede sayısal diyor. Çalışırım ama matematiğide sevmiyorumki. Ama seçmekde iyi olur ne yapacagım bilmiyorum. Matematiğim iyi değildi iyi olmasıda galiba olmayacakta. Bi tavsiyenizi alırım ben tm seçmek istiyorum eşit ağırlıktan yürürüm artık diyorum ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün bir ünide okumadığın sürece zaten işsiz kalıcan aynı zamanda evet 11.sınıf sayısal dersleri aşırı zor ben ortalama olmama rağmen o derslerde senin ki vasat TM seçtim ama benimki ileride hukuk okumak istediğim içindi TM seçmenin senin yararına olucağını söyleyebilirim kimseye aldırma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExuctionerTR E kullanıcısına yanıt

    11.sınıfım 12 olucam bu arada sorarsan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.