Şimdi Ara

Seat ATECA kullanicilari ( ANA KONU ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (9 Mobil) - 2 Masaüstü9 Mobil9 iOS
5 sn
56
Cevap
5
Favori
3.636.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Engineert E kullanıcısına yanıt
    Leona göre 1 lt farki var yakitinin. Fakat geniş geniş seyrediyorsunuz yolda. Malzeme kalitesi de tatmin etti beni... Kapi icinden gelen tikirtilar icin birtek servise girdim Turk servislerimiz sagolsun 3. De 2 on kapinin icini söküp yalitim yapip hallettiler.inanilmaz seri bir araç resmen yolu kazıyor.
  • gurkandoygun G kullanıcısına yanıt
    Ekledimbsizlerinde kusura bakmayin geç oldu az
  • Dün 1.6 tdi manuel aracımı Çanakkale'den teslim aldım ve İstanbul'a getirdim. Araçla ilgili ilk yorumlarım ;

    - Daha önce SuperB kullanıyorumdum süspansiyonları bence Skoda'ya göre daha iyi darbe sönümlüyor.
    - Aracım koltukları rahat ve yanal destekleri iyi.
    - Cam tavan inanılmaz ferah mutlaka alınmalı.
    - Dün hava çok soğuktu(Bursa' ya kadar 2 -3 derece) ve ilk depo 5.1 yakıt tüketimi oldu(maksimum sürat 110 km ve yol nedeniyle bolca dur kalk)
    - Test sürüşünde TSİ araç kullanmıştım onun motor sarsıntısı ve sesi yoktu ki zaten daha önceki aracımda 1.4 tsi idi. Tdi bariz daha gürültülü ve titreşimli.
    - Dün ekstra rüzgar olabilir 100 km den sonra rüzgar sesi artıyor özellikle büyük aynalar nedeniyle.

    Toplamak gerekirse yol tutuşu, süspansiyon konforu, genişlik, iç tasarım( görecelidir ben sadelik seven bir insanım), cam tavan ferahlığı nedeniyle aracı oldukça beğendim. Biraz gürültü dışında yaptığım seçimden memnun kaldım.




  • Merhabalar,

    Ben de aracı satın aldım ve bir aksilik olmazsa yarın teslim alacağım. Bugün satış sonrası için aradılar ve Seramik kaplama, kaput koruma ve cam film için konuştular. Ön cam hariç cam film olduğu için o hediyemiz olur diyip tüm paketi 2 bine yapabiliriz dediler ve daha inmediler. Size sorun bu fiyat uygun mudur ve seramik kaplamaya gerek var mıdır? Fikrinizi paylaşabilir misiniz?

    Bu arada araç beyaz renk.
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Hosgeldiniz aramiza. Cok sevindim. 5.1 litreyi dizel de gorunce 1 lt fark icin cokta dert etmiyorum. Bende bir an allah Allah benim aracta mi sorun var diye dusunmeye başlamıştım. Farkettim dizelmis. Eski aracim 3 haftalik son kasa tsi leondam sonra bende sizin gibi superb i test ettim. Amac anayi babayi arkada rahat tasimakti. Fakat leondan daha cok yol sesi aldığını farkedince hanima da mahcup olduk. Okadar supeeb diye başının etini yemistim.Cam tavan konusunda haklisiniz kesinlikle. Bi foto alabiliriz buraya da
  • Engineert E kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun sizin de araciniz.. Williams mi yapacak ekip? Bende aynilarini seramik kaplama on kaput koruma ve cam filmlerini 17 kasim da 2300 e yaptirmistim. Bence muthis fiyat.. Sizden de bir resim bekleriz... Bu arada bende balikrsir seat club official üyesi olarak sizleri aramizda gormekten mutluluk duyarim.. Bulundugunuz illerde mutlaka sco dan arkadaslarimiz vardır.. Pm den iletisime gecebilirsiniz benimle
  • 2018 Mart ayında sıfır Seat Ateca Excellence 1.4 tsi dsg aldım. Yaklaşık 164 bin TL idi. Garanti uzatma, kredi faizi falan derken bana araç 180 bine maloldu tam. Marta kadar da taksitleri devam ediyor. Araç şu anda yaklaşık 6bin kmde.

    Araçtan memnunum fakat 2015 Leon TDI'dan sonra yakıtı tabi bir miktar üzmüyor değil. Donanım olarak çok güçlü olduğu için ve Seat markasından 2010 yılından beri memnun olduğum için tercih etmiştim.

    Dediğim gibi araçta benim tespit ettiğim en ufak bir kusur rahatsızlık sözkonusu değil. Fakat ben aldığım zamandaki fiyatlar ile şimdiki sıfır fiyatlarını karşılaştırdığımda ilginç bir şekilde dolardaki ciddi artışa rağmen fiyatta düşüş var. İkinci elini 150-160 bine ancak satabilirim gibi bir manzara sözkonusu. Tabi ötv indirimi, kampanya vs. de etkili fakat aracın pirim yapmadığı bir gerçek. İlan sayıları da çok az. Satmayı düşünmesem de bu durum rahatsız etmiyor değil beni.

    Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Yeni alanlara ve alacak olanlara da hayırlı olsun diyorum, kazasız belasız inşallah.




  • ailhan A kullanıcısına yanıt
    2. el değeri konusunda şu an çok dengesiz bir zaman. ÖTV indirimi bittikten sonra kurların seyrine göre yine değişiklikler olacaktır. Mevcut durumda hangi aracı almış olursanız olun benzer şeylerle karşı karşıya kalırdınız. Bu arada dizel otomatikle aracın satışı ve sokaklarda görünümü artacaktır bu durum 2. eli olumlu etkiler.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hoşbuldum. Evet SuperB yol sesi alan bir araç ama yola ve lastiğe göre bu ses artıp azalabiliyor ancak hacimsel olarak mükemmel bir araç. Bence benzin ile dizel arasında çok ciddi bir fark kalmadı benim dizel tercihi biraz zoraki oldu ki ben manuel istediğim için dizel aldım. Eğer benzinli manuel olsa kesin tercih ederdim çünkü çok daha sakin bir motor tsi. Şu ana kadar seçimimden oldukça memnunum eşim ve kızımda sıkılmadan yolculuk yapıyor. Herkes kazasız belasız sürüşler.
  • ailhan A kullanıcısına yanıt
    Ben bugun sağ on farda orumcek agi vardi onu temizlettim.. Garantiden tabiki. Ufak tefek sacmaliklar oluyor... Ama garibime giden taraf ikame aracta 5 inc ekran vardi. Sistem hizi bizimkine 5 ceker. Neden anlamadim. Bu arada ailhan aramiza hosgeldin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 18 Aralık 2018; 1:14:18 >
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Benim de emin olun bi gozum superb de. Muhtesem araba. Hele bagajin kullanisliligi....yol sesinden bahsettiğimde kadin ya bunda aktif ses bilmemne var o kapalidir filan dedi.. Yahu sanki yalitim kapali acik olacak birsey... Haa yer sesini algilayip alttaki gorunmez hoparlorlerden karsi ses vererek sesi iptal etme surumu varsa ki saniyorum yoktur. OHA derim yani... Bu araca koyacaklarini sanmiyorum o ozelligi... Yani bizim kulaklilardaki ANC active noise cancelation.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Ben SuperB'i satarak Ateca aldım benim aracımda ANC yoktu. Benim aracım Active donanımdı ama üst modellerde belki vardır. Evin 2. arabası varsa biri mutlaka SuperB olabilir ancak o genişlik günlük kullanım ve şehiriçinde her zaman gerekli olmuyor. Ama bence premiumlar hariç segmentinin en iyi arabası.
  • Bu arada Style donanımda progresif direksiyon yok ama ona rağmen bana kullanımı daha kolay geldi Skoda ile karşılaştırınca sanki daha az çevirerek manevra yapabiliyorsun.
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Progresifbdireksiyon nedir?.. Geçen reno kadjar kullandim.. Direksiyon turu bizimkine gore daha az gibi geldi.bide yuksek hizda bizimkinden cok daha sert yapiyor direksiyonu.... Bu arada dun aksam saat 2 de verdigim arabami sea balikesirden 5 te aldim.. Hizmet 10 numara... Belki hem satis temsilcileri hemde servis kayitcisi arkadasim olduğu icindir... Farin icindekinorumcek ağı olayini halletmişler..... En hosuma giden olay da isyerim olan askeri birligin seatin karsi caprazinda kalmasindan dolayi birde ise gec kaldim.. Satis temsilcisi arkadasima dostum beni atabilcekmisiniz dedim.. Abi al. Benim arabayi aksama ugrarsin dedi. Oradan da servisteki arkadasim abi ne gerek var sana ikame verelim dedi leon verdi bana 😊bir an dedim oradan müdürlerden biri gelip al benim arabayi diyecek 😂
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Ama dun arastirdigim kadariyla superb de acayip bir yalitim sorunu var yol sesi almayla ilgili.. Lastik degiisminin de çözüm olmadigini soyluyor kullanıcılar..arac dediginiz gibi cok buyuk geniş atecanin bu konuda cok ekmegini yedim diyebilirim.. Gerekirse kaldirimdan cikip inmeler daha kisa olmasından dolayi parklar. Ama halen gozum yok diyemem superb de... Gecen gun yanliz 2004 model civari s350 nin daracik alandan geçip donmesini görünce dedim kendi kendime bu arabalar bambaska... Segment megment aciklayamaz.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    "Progresif Direksiyon; Progresif direksiyon, değişken direksiyon turuyla konforu arttırmaktadır.Düşük hızlarda gerçekleştirilen dönüşlerde, örneğin bir sokağa girerken, direksiyon turunu azaltarak direksiyonun çok daha az çevrilmesini yeterli kılmaktadır."
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş. Bizde yok sanırım
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Dönemler itibariyle donanım değişlikleri olmuş sanırım ama güncel Style donanımda yok.
  • merhaba arkadaşlar bu gün bayiden aradılar aracım gelmiş işlemleri için çağırdılar araç için 2900tl ek garanti için verdim trafik sigortasına 900 tl verdim hediye olarak seramik kaplama motor koruma cam flimi ses yalıtımı verdiler araca digital ekran çok yakışmış çalıştırma fırsatım olmadı o yüzden beats ses sistemini deneyimliyemedim aracı yıl başından hemen sonra teslim alıcam 2019 ilk mtv sini firma ödicek alcak arkadaşlara yardımcı olur inş.
  • gurkandoygun G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim, hangi motor seçeneği hangi donanımı aldın biraz Bilgi verebilir misin rica etsem bende yoğun bi şekilde ateca araştırıyorum bu ara. Bayii ve fiyatta belirtebilirsen yol gösterici olur. Çok teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.