Şimdi Ara

Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
19.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben Mesut Çevik bu videomuzda Sennhe... değil tabi

    Hepinize merhaba arkadaşlar. İncelemeye teşrifiniz için teşekkür ederim öncelikle. Bu sefer Sennhesier IE7 kulaklıklığını sizler için inceleyeceğiz

    Kısa süre önce bir CKS70 maceram olmuştu. Gerçekten tam bir bass canavarı ile başbaşa kalmıştım. Bass kulaklığı istememe rağmen aldığım bir kulaklıktı; yani en azından bassı eksik olmayan bir kulaklık istiyordum. CKS70 buna uygun olmadığından aldığım gibi devrettim. Ardından da Sennheiser IE7 kapıları sonuna kadar açıldı.

    Fotoğraflar LG Renoir'dan




    Önce biraz fotoğraflar aracılığıyla kulaklık ile tanışalım.

     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound





    --------------------------------------- Kutu ve İçeriği ---------------------------------------



     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


    Sennheiser, IE7'yi sert plastik, fiyatına yakışan bir kutu ile sunuyor. Kutu için gerçekten bayağı uğraşılmış. Kutusunun içinde birde kulaklığı taşıma kutusu var. İçine IE7'yi, temizleme çubuğunu ve biri IE7'nin üzerinde olmak şartıyla 3 çift uç(pad) koyabiliyorsunuz. Kutusu çok şık ve sağlam. İçi de kulaklığın zarar görmemesi adına yumuşak süngerli tabi ki.

    IE7, 8 çift uç ile beraber geliyor. Standart uçlardan 3 boyut, ikili uçlardan 3 boyut, foamlardan 2 boyut. Açıkçası uçları fazla beğenmedim. Standartların et kalınğı az. Bu sebepten hem oturma konusunda hem de izolasyonda daha az verim alınıyor. İkili uçlarda et kalınlığı fazla önem teşkil etmiyor; çünkü birbirini destekler şekilde iyi oturuyorlar. Foam uçları beğendim. Büyük olanı kullanıyorum ama keşke bir büyük boyut daha olsa dediğim de oluyor; o şekilde daha iyi oturacağı kanısındayım.

     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


    Kutuda gelen diğer aksesuarlar; kulak arkasında kabloyu tutan parça(kulak kancası), temizleme çubuğu, kabloyu üzerinize tutturabileceğiniz mandal(clip).
    Genel olarak iyi bir kutu içeriğine sahip, Sennheiser çoğu şeyi düşünmüş. Keşke kutudan çok nasıl daha kaliteli uçlar yaparım diye düşünseymiş -ki başka bir uç/uçlar almayı düşünüyorum.

     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound





    Şimdi kulaklığı irdelemeye geçelim.


    --------------------------------------- Malzeme Kalitesi ---------------------------------------


    Driver bölümü

    Sennheiser kanaatimce çok çok kaliteli durmasa da çok dayanıklı kulaklıklar üretiyor. IE7'de elinize aldığınızda yüksek bir kalite hissi alıyorsunuz. Yapı olarak sağlam görünüyor. Yüzeyi hafif grimsi ve simli gibi ışıkta parlıyor. Sennheiser logosu yazı şeklinde değil; ayrı olarak yapılıp monte edilmiş. Süzgeç Sennheiser klasiği; metal ızgara şeklinde. Ben bunu büyük bir avantaj olarak görüyorum ki kağıt süzgeçlerde tizlerin törpülendiği bir gerçek. Tabi bu sınıfta bir kulaklığa o tip bir süzgeç yakışmazdı.

    Kablo bölümü

    Kablo çıkışında tek yumuşak yer kablo. Bu umarım ilerde kablonun o kısımda aşınıp kırılmasına neden olmaz(pek sanmıyorum ama örnekler var tabi, bir ihtimal). Kablo kevlar denen bir maddeden yapılmış ve gerçekten çok iyi. Sağlam, yumuşak, biraz kaygan, dolaşmayan ve Y şeklinde bir yapısı var. Bu konu aslında uzun zaman zarfında daha iyi anlaşılabilir ancak şuanda büyük güven verdiğini söyleyebilirim. Umarım beni yanıltmaz çünkü IE7'de IE8'deki gibi kablo tak-çıkarlı değil.

     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound


    Jack bölümü

    Jack biraz büyük gibi geldi bana. L şekilnde olmasını seviyorum ama daha küçük bir şey yapılabilirdi. Sanırım bu içerdeki bağlantıların daha güvende olması için yapılmış. Kablo ve jack üzerindeki bağlantı yerleri hafif şeffaf bu sayede jack içindeki ve sağ-sol kulaklıkların ayrıldığı yerdeki lehimleri, birleşimleri görebiliyorsunuz.

     Sennheiser IE7 İncelemesi: Lifelike Sound





    --------------------------------------- Kullanım ---------------------------------------


    IE7 söylediğim gibi Y şeklinde bir kablo kullanıyor. Zaten yapı olarak kabloyu kulak arkasından dolaştırmak gerektiğinden bu tip kablo uygun. Kulağa oturma konusunda adeta 'özürlü' bir kulaklık IE7. Bu konuda da IE8 ile sanırım bayağı farklılar. İkili büyük(large) boyuttaki uçlar ile kulağıma iyi oturuyor(zamanla biraz acıtıyor) ama başımızı hareket ettirdiğimizde zamanla izolasyonun azaldığını, bassların eridiğini, sahnenin iyice arttığını farkediyorsunuz. Bunun neye işaret olduğunu hepiniz anladınız. Kablo çekiştirdikçe hafif çapraz durması gereken kulaklık kulağa paralel durmaya başlıyor. Arada bir kulakta düzeltmek zorunda kalıyorsanız. Ancak bunda uçların payı çok daha büyük. Foamlar ile böyle bir sorun yok. Ama foamlar ile de çok az daha basslı, koyu bir ses alıyorsunuz. Sanırım iyi bir uç bulmam gerekiyor çünkü 8 çift olmasına rağmen gariptir ki bana tam uyan bir uç bulamadım.
    Kablonun üzerinde aşağı yukarı gidebilen bir tutacak var bununla bildiğiniz gibi sağa ve sola ayrılan kabloların nerden ayrılması gerektiğini belirliyorsunuz.




    --------------------------------------- Ses Kalitesi ---------------------------------------


    Burada bir nefes alalım. Aşağıdaki fotoğraflar ile ses kalitesini anlatmaya çalışacağım Yok, şaka tabi Bu konu o kadar kolay anlatılabilecek cinsten bir konu değil.
    Yazılanları tek bir cümleye göre değil de tüm yazılanları beraber düşünerek sizde bir IE7 silüeti oluşmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

    Genel karakter

    IE7, kardeşi IE8'den oldukça farklı bir kulaklık. Dengeli bir profil çiziyor. Hiçbir frekans diğerinin önünde değil. İlk defa bir kulaklığı EQ kapalıyken inanılmaz zevk alarak dinleyebildim arkadaşlar. Alt paragraflarda ayrıntılara girmek üzere burada birkaç saliseliğine ayrılıyoruz.

    Basslar

    IE7'yi almadan önce ne olduğuna tam olarak karar verememiştim, biraz kumar oynadım da diyebilirim. Okuduklarıma göre bassların biraz daha geride kaldığı izlenmini almıştım. Ety karakterinde bir ses bekliyordum sanki. Ama kulağıma ilk oturttuğum andan itibaren güm güm basslar olduğunu görünce hayli şaşırdım. Sevindiğimi söyleyebilirim buna çünkü tam istediğim kıvamdaydı. Basshead kulaklıklar gibi devamlı 'buufff' eden bir bass yok ama küçük bir bassa bile tepki veren bir karakteri var. Gerektiğinde hacimli basslar, gerektiğinde tok basslar, gerektiğinde derin basslar veriyor IE7. Bu konuda çok beğenimi kazandı. Belki seviyesi basshead arkadaşları tatmin etmeyebilir ama onlar dışındaki herkese yeteceği kanısındayım. A729'da Clear Bass'ı 3'e getirdiğimde aynı şekilde tepki veriyor. Bu halinde aslında nasıl bir bass potansiyeli olduğunu anlıyorsunuz.
    Ety karakterinden hoşlanmayan arkadaşların içi rahat edebilir; çok kaliteli, geniş yelpazeli(her şekline tepki veren), orta yoğunlukta bassları var.

    Midbasslar çok çok iyi durumda. Ne baslıklık hissi yaratacak kadar ilerde ne de sese ulaşamıyormuşsunuz hissi verecek kadar geride. Hatta o kadar iyi ki vokal sesine en küçük etkisi yok, sanki vokal sesiyle iki küs arkadaş gibiler; farklı mekanizmalardan veriliyorlar sanki.

    Midler

    IE7'nin en öne çıkan yanlarından biri. Harika gerçekten. Parlak, rahatsız etmeyecek şekilde pürüssüz, kulağınızın içine üfler gibi veriyor IE7. Master of Puppets'i, Learning to Live'i tekrar tekrar dinliyorum, meğer bugüne kadar dinlediğim solo gitarları yalanmış. Head-fi'de bu konuda Shure SE530 ile bir tutuluyordu bazı yorumlarda ki SE530 bu konuda çok övülen bir kulaklıktır. Sanırım haksız değilmiş Head-fi. Ve bu öve öve bitiremediğim midler vokal sesini öyle bir etkiliyor ki.. Çok açık, hem müzikten ayrı hem de onunla beraber olmasını sağlıyor. İstediğinizde vokale konsantre olabileceğiniz bir ayrımı var. İnanılmaz sevdim kulaklığın bu yönünü.

    Tizler

    Harika durumdalar. Beklediğimden fazla yoğunluğu var. Ben CKS70'de tizleri sona dayayan biriydim(olsa daha da açardım), IE7'de default ayarlardaki tizlerin yoğunluğu yeterli geliyor. Sadece kayıpsız oldukları halde düşük kaliteyle dinlemek zorunda kaldığım 80'lerin bazı parçalarında bir adım arttırıyorum. CX serisindeki yapmacık tizler varken(bazılarında tiz bile yok) Sennheiser aslında neler yapabileceğini bu konuda da göstermiş. Gerçekten işlerini çok iyi yapıyor tizler; müziğe netlik, berraklık katıyorlar. Karakter olarak biraz soğuklar. Ama burn-in oldukça giderek tatlı hale geliyorlar.

    Sahne

    Çok geniş. Sanırım bunda kablonun çıktığı yerde bulunan iki çizgili ızgaranın payı büyük. Bazen bir enstrüman için ne kadar genişten aldı derken bir diğeri daha arkasından çıkıp 'o da bir şey mi' der gibi olayı kanıtlıyor. Hem sahnesi geniş hem de frekansların ayrımı çok iyi olunca ortaya istediğiniz enstrümanı seçip dinleyebileceğiniz bir 'ses topluluğu' çıkıyor. Sanırım Phonak bu konuda en iyisiymiş. Bu tecrübeden sonra Phonak deneme isteğim daha da arttı

    İzolasyon

    Biraz eksik bulduğum bir nokta. Sanırım küçük bir kısmının(kablonun çıktığı yerdeki ızgara) dışarıya açık olmasından ve kulağıma çok iyi oturan bir uç bulamamadan da kaynaklanıyor. Çok kötü değil ama bu konuda en iyilerden değil. Hatta çok iyi izolasyona sahip kulaklıklar kullanan arkadaşlar biraz sıkıntı hissedebilirler.


    Detay

    Aslında yukarıda bahsettiğim olay bu güzel sonucu yaratıyor. Ve düşünceme göre normalde çoğu kulaklık iyi ayrıntılı denilebilecek sesleri veriyor ancak ayrım yapamadığından biz onları duyamıyoruz. İşte IE7 gibi bu ayrımı çok iyi yapan kulaklıklar aynı zamanda ayrıntılarda da başarımı sağlamış oluyorlar.

    Tekrar ses hakkında genel kısma dönüyorum çünkü yukarıda yazanları okumadan bunları okumanızı istemedim. Seste perdenin p'si yok. Çok açık, temiz, kulağınıza tüm berraklığıyla temin ediyor.
    Kayıt kalitesi seçiyor arkadaşlar. Bu bir yönden yüksek kalite istemesi anlamına gelirken, sahnesi nedeniyle mono kayıtları bile geniş bir şekilde dinleyebilmenizi sağlayabiliyor. Zaten bu yazıyı yazana kadar dinlemelerimin çoğunu kayıpsız wav parçalar ile yaptım. Sanırım bu koca dosyalar 16 GB'lık sınırlı hafızamda bundan sonra büyük çoğunluğu oluşturacaklar.

    Hani bir şey sizi çok şaşırttığında ve onu beğendiğinizde yüzünüzde tutamadığınız bir gülümseme oluşur ya, işte IE7 bende böyle bir etki bıraktı ilk dinlediğimde. Hatta 2. günde bile. Sennheiser -bazı arkadaşlar bilir- tamamen benim için yapmış diyebilirim bu kualklığı. Kıstaslarıma uyan kulaklık bir türlü bulamamıştım meğer uzun zamandır beni bekliyormuş. Görüşlerimi 'şu kısmı böyle, bu kısmı şöyle; ona bu puan şuna şu puan' dan çok aklınızda bir silüet oluşturmaya çalışarak anlatmaya çalıştım. Umarım başarılı olmuşumdur. Okuduğunuz için teşekkürler. İyi dinlemeler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 26 Mart 2010; 10:54:38 >



  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tizler kristal netliğinde cıkıyormu peki ? çünki IE8'in tizlerini beğenmeyenler var acaba ie7 dahamı iyi tiz konusunda head-fi da ve diğer incelemelerde tizler için ( sparkly ) denmiş ne denmek istenmiş tam olarak anlayamadım ? kulaklık çok güzel sağlam ve kaliteli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 11 Ekim 2009; 20:17:56 >
  • Şunun fiyatı 498m gibi birşey olmasa idi... ah aaah...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tizler kristal netliğinde cıkıyormu peki ? çünki IE8'in tizlerini beğenmeyenler var acaba ie7 dahamı iyi tiz konusunda? kulaklık çok güzel sağlam ve kaliteli

    Teşekkürler. Evet, bende aynen 'kristal gibiler' yazmıştım zaten
    IE8 dinleme şansım olmadı maalesef. Aslında dinlemiş olsam çoğu kişi için oldukça yararlı olabilirdi. Artık o kısma IE8 denemiş ve yakında IE7'yi de deneyecek biri olarak @MuttFTS. karar verecek

    @tàlhà
    Hocam fiyat vermeyelim romantizmi bozuyor Ben MeTan'dan 340 TL'ye peşin olarak aldım. 340 TL büyük rakam olsa da bu kulaklık için uygun derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 11 Ekim 2009; 20:19:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Figure


    quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tizler kristal netliğinde cıkıyormu peki ? çünki IE8'in tizlerini beğenmeyenler var acaba ie7 dahamı iyi tiz konusunda? kulaklık çok güzel sağlam ve kaliteli

    Teşekkürler. Evet, bende aynen 'kristal gibiler' yazmıştım zaten
    IE8 dinleme şansım olmadı maalesef. Aslında dinlemiş olsam çoğu kişi için oldukça yararlı olabilirdi. Artık o kısma IE8 denemiş ve yakında IE7'yi de deneyecek biri olarak @MuttFTS. karar verecek




    head-fi da ve diğer incelemelerde tizler için ( sparkly ) denmiş ne denmek istenmiş tam olarak anlayamadım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot


    quote:

    Orijinalden alıntı: Figure


    quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tizler kristal netliğinde cıkıyormu peki ? çünki IE8'in tizlerini beğenmeyenler var acaba ie7 dahamı iyi tiz konusunda? kulaklık çok güzel sağlam ve kaliteli

    Teşekkürler. Evet, bende aynen 'kristal gibiler' yazmıştım zaten
    IE8 dinleme şansım olmadı maalesef. Aslında dinlemiş olsam çoğu kişi için oldukça yararlı olabilirdi. Artık o kısma IE8 denemiş ve yakında IE7'yi de deneyecek biri olarak @MuttFTS. karar verecek




    head-fi da ve diğer incelemelerde tizler için ( sparkly ) denmiş ne denmek istenmiş tam olarak anlayamadım ?

    'Spark' kıvılcım demek. Aslında bunun altında daha ince bir anlam olabilir ama anladığım kadarıyla sıcak, tane tane ve bir sürü(kıvılcım gibi).
  • sparkling derken parladığını söylüyorlar tizlerin,bu da tizlerinin genel ses karakteristiğinde yeterince mevcut olduğunu gösterir.ie serisinde ve de sennheiserin kulak içi modellerinde tek yarı analitik kulaklık ie7 olsa gerek.
    İnceleme çok güzel olmuş ellerinize sağlık,ie7nin dizaynı bence se310 ile birlikte en iyi dizayna sahip iem.Agresif ve çekici hatlara sahip
  • Hayırlı olsun. İnceleme de çok güzel olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utuman

    sparkling derken parladığını söylüyorlar tizlerin,bu da tizlerinin genel ses karakteristiğinde yeterince mevcut olduğunu gösterir.ie serisinde ve de sennheiserin kulak içi modellerinde tek yarı analitik kulaklık ie7 olsa gerek.
    İnceleme çok güzel olmuş ellerinize sağlık,ie7nin dizaynı bence se310 ile birlikte en iyi dizayna sahip iem.Agresif ve çekici hatlara sahip

    Evet bu kulaklığın dizaynı en çok hoşuma giden dizaynlardan klasik ve agresif bir tarza sahip insana gel tak beni diyor adeta.
  • hocam hayırlı olsun,incelemeni çok beğendiğimi belirtmeliyim.kazasız belasız günlerde kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan tizler kristal netliğinde cıkıyormu peki ? çünki IE8'in tizlerini beğenmeyenler var acaba ie7 dahamı iyi tiz konusunda head-fi da ve diğer incelemelerde tizler için ( sparkly ) denmiş ne denmek istenmiş tam olarak anlayamadım ? kulaklık çok güzel sağlam ve kaliteli


    IE8 in tiz extensionları biraz daha fazlaymış IE7 den. Aynı şekilde IE8 in bassları da daha havalı ve şiddetli(ymiş). Biraz da çözünürlük farkı var(mış).

    Bir bakıma IE7, IE8 in ehlileştirilmiş hali denilebilir. :)

    Bu arada güzel inceleme olmuş. Güle güle kullan @Figure..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 11 Ekim 2009; 20:53:07 >
  • @figure aradığını bulduğuna sevindim. Fiyat konusunda yorum yapmıyorum, çünkü memnunsan ve verdiğin paranın hakkını verdiğine inanıyorsan hiç sorun edilecek bir konu değil. Sonuçta belirli istekler için belirli bir parayı gözden çıkarmak gerekli. Ki ie8 denemiş ve sevmemiş birisi olarak söylediklerine göre sıcak ses karakterli ve ie8'e göre daha dengeli bir kulaklık olduğu fikri oluştu bende. Zamanla incelemetye ekleme yaparsın zaten bizde ordan fikir ediniriz. Tekrardan güle güle kullan.
  • @utuman, @ok1907, @leylandi, @Soultrap, @thetrooper00
    Hepinize teşekkür ederim. Çok daha iyileri sizlere nasip olsun.

    Yalnız @thetrooper00 yazdıklarına yukarıda yazdıklarımdan bir düzeltme.
    ''IE8 dinleme şansım olmadı maalesef. Aslında dinlemiş olsam çoğu kişi için oldukça yararlı olabilirdi. Artık o kısma IE8 denemiş ve yakında IE7'yi de deneyecek biri olarak @MuttFTS. karar verecek''
  • Eline sağlık Figure Ben demiştim IE7 tam sana göre olacak diye, doğru tahmin etmişim.

    Monster ile biraz karşılaştırabilirsin mesela ben dinleyene kadar merakım giderilmiş olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuttFTS.

    Eline sağlık Figure Ben demiştim IE7 tam sana göre olacak diye, doğru tahmin etmişim.

    Monster ile biraz karşılaştırabilirsin mesela ben dinleyene kadar merakım giderilmiş olur

    Teşekkürler. Evet, senin tahminlerin doğru çıkıyor

    Yüzeysel birkaç şey yazayım.
    Bass yoğunluğu olarak Monster ama bass derinliği olarak IE7 önde.
    Midlerde tabi ki IE7.
    Tizlerde IE7 daha yoğun, Monster çok az daha sıcak gibi geldi. IE7'nin şuanki haline göre bu tabi. Çünkü ilk günden bugüne tiz bakımından büyük değişme var.
    Monster'da basıklık hissi sıkça yaşanıyor, IE7 çok daha açık ayrıca perdesiz bir ses sunuyor.
    Sahne olarak, vokal olarak tabi ki IE7.
    İzolasyon olarak Monster.
    Daha birçok şey yazılabilir ama IE7'nin Monster'dan bayağı üstün olduğunu düşünüyorum. Bu çok kısa oldu ama sende daha çok merak uyandırdığına eminim
  • İnceleme için teşekkürler.
    Eline, emeğine sağlık.

    Hayırlı olsun
  • IE7'nin Monster'dan üstün olduğu zaten muhtemel de, ben az çok ses rengi ile ilgili tahminlerim doğru mu diye merak ettiğim için sordum..

    Turbine'i almadan önce IE7 ile ilgili de baya araştırma yapmıştım çünkü, fakat benim aradığım ses karakterinde olmayınca listemden çıkarmıştım..

    Ses rengini de az çok doğru tahmin etmişim ama dinleyince tam olarak anlayacağım bakalım

    quote:

    Orijinalden alıntı: Figure


    quote:

    Orijinalden alıntı: MuttFTS.
    X

    Teşekkürler. Evet, senin tahminlerin doğru çıkıyor

    Yüzeysel birkaç şey yazayım.
    Bass yoğunluğu olarak Monster ama bass derinliği olarak IE7 önde.
    Midlerde tabi ki IE7.
    Tizlerde IE7 daha yoğun, Monster çok az daha sıcak gibi geldi. IE7'nin şuanki haline göre bu tabi. Çünkü ilk günden bugüne tiz bakımından büyük değişme var.
    Monster'da basıklık hissi sıkça yaşanıyor, IE7 çok daha açık ayrıca perdesiz bir ses sunuyor.
    Sahne olarak, vokal olarak tabi ki IE7.
    İzolasyon olarak Monster.
    Daha birçok şey yazılabilir ama IE7'nin Monster'dan bayağı üstün olduğunu düşünüyorum. Bu çok kısa oldu ama sende daha çok merak uyandırdığına eminim

  • Hayırlı olsun Figure, güle güle kullan. Gerçekten tasarımı süper bir kulaklık.
  • incelemen güzel olmus eline saglık...kulaklıgın sana ve foruma hayırlı olsun...biliyorsun bende ie7 ve 8 arasında kalmıstım...
    yaptıgın bu incelemenin zamanlaması benim icin cok güzel oldu...ve acıkcası bu incelemeyi bekliyordum...
    aslına bakarsan bende senin yapacagın incelemeye göre secimimi yapmak durumundaydım ki yaptımda denilebilir...
    o yüzden benden extra bir tesekkür daha...
    3 sorum olacak..
    1-ses cözünürlügü ne durumda daha önce kullandıgın bir kac kulaklıkla kıyas yapabilirmisin...
    2-sacma gelebilir ama doygunluk acısından bir kafa üstü seviyesine ne derece yaklasabildin...
    3-s9 la nasıl bir ikili olurlar sence...

    simdiden cok tesekkür ederim... su anda ibre ie7 den yana bendede...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 12 Ekim 2009; 0:07:17 >
  • ellerine sağlık güzel inceleme. 340 lira ie7 için çok çok iyi bir fiyat (hele garantili olduğunu düşünürsen.) zaman geçtikçe daha da seversin ufaklığı,iyi dinletiler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.