Şimdi Ara

Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
8.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mükemmel sesin peşinde olan müzik tutkunları,

    70 yıllık Sennheiser tarihinde müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak en önemli amaçlarımızdan biri olmuştur.

    Bu amacımız doğrultusunda, bu başlık altında yeni ürünlerimizi sizlerle paylaşırken aynı zamanda ürünlerimiz hakkında her türlü sorularınıza cevap vermeye çalışacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sennheiser -- 13 Nisan 2016; 12:03:31 >



  • Sennheiser HD6 Mix İnceleme – Kulaklıkların BMW Z’si

    Yine Sennheiser marka bir kulaklık karşımızda. Daha doğrusu bir canavar önümüzde! Hem de bu serinin en küçük üyesi..Kutusunun ebatlarından kasasındaki dizayn ve ses imzasına kadar her şeyi bunu kanıtlar halde. Bakalım detaylarına ve sitemizde geçende incelenenhttp://www.kulaklik.web.tr/sennheiser-hd-201-incelemesi/ Hd201′in üzerine ne koyduğuna :)

    Ürün Teknik Özellikleri :

    Impedance : 150 Ohm
    Frequency response : 8 – 30,000 Hz
    Sound pressure level (SPL) : 112 dB (1 kHz/1Vrms)
    THD, total harmonic distortion : <0.1%
    Contact pressure : 6.3 N
    Ear coupling : circumaural
    Jack plug : 3.5mm straight
    Cable length : coiled 1.5m-3.0m, straight 3.0m
    Transducer principle : dynamic,
    losed Load rating : 500 mW
    Weight w/o cable : 264 g

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Kutu İçeriği, Malzeme Kalitesi, Yalıtım ve Konfor


    Kutudan çıkanlar kutunun ebatını haklı gösterir nitelikte: Kulaklık, 6.3mm dönüştürücü, 2 biri 3metreye uzanan kıvrımlı diğeri düz kablo, 2 tane Velour ped, taşıma çantası ve kimi evraklar.
    Malzeme kalitesi manasında da sorun göremedik; kulaklık çelikvari setlikte bir plastik alaşım, esas kablosu kıvrımlı, kablonun kupaya giden ucu çevirmeyle kilitlenebilir, dışarı çıkan ucu ise ekipmanlara bağlamak için vidalı. Tasarımıysa adeta Bmw’nin Z serisi gibi agresif. Özellikle kupaların taçla birleştiği konumdaki açılı dirsek bunu ispatlar halde.
    Yalıtımda da sorun yok. bu takılıyken ve müzik çalarken dışardan ses duymanız kolay değil. Dışarı da kolay vermiyor. Kulağa vakumla kapanmasa da, tamamen sarıyor ve sağlam oturuyor.
    Konfordaysa da yalıtımda olduğu gibi sorun yok, hem kafada geçen incelediğimiz hd201′e göre daha sıkı duruyor hem de gözlükle de rahat kullanılabiliyor

    Ses

    Herşeyden önce; kapalı kupalı ve basları 1 tık önde. Az önce Hifiman he400s veya Takstar HI2050 gibi bir açık kulaklık dinlemediyseniz sorun yok. Ancak sesini sadece kendi içinde değerlendirecek olursak; Sennheiser kapalı, karanlık ve ölçülü sıcaklığında dip sessiz ve oldukça güçlü & temiz bas vuran bir kulaklık. Alttaki ilk grafik, sesinin serinin diğer üyeleri ile kıyası gibi. Onun da altındaysa diğerlerinin görünüşleri var.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada


    Sahne ve Netlik

    Sahnesi HD serisinin en aşağılardaki üyesi olan HD 201 misali önde ve geniş-çe. Kayıtta enstrümanların etrafındaki boşluğu duyabilirsiniz. Canlı kayıtlardaysa bir kapalı kulaklık için sahne şovunu yapıyor adeta. Oldukça geniş ve ses yüksekken dahi kontrollü.
    Netlikse kapalı ve ne kadar iyi bir kontrole sahip olsa da “bas odaklı” olduğu için biraz zorlanıyor. Tekil enstrümanlarda sorun olmasa da, öndeki vokal ve bir iki enstrümanın arkasında olanlar bir açık kulaklık vari kendini duyuramıyor. Ancak şuna eminiz ki bir dubstep parçada gümbür gümbür basın yanından netçe gelen detaylar yüzünüze bir gülümseme yerleştirebilir.
    Amfi Tepkisi Kısaca, oldukça tatminkar. Yani güce muhtaç. Öyle ki nispeten giriş seviyesi bir dac / ampla dahi, tam bir fiyat / performans örneği olan güçlü Xduoo X3′te duyabileceğinizden daha güçlü baslar, vokaller, derin sahne vb alabiliyorsunuz. Bu da aslında özelliklerindeki 150 ohm impedansı doğruluyor.

    Bas

    Bas, bu yeni serinin ilk üyesi Sennheiser hd6 mix’in kesinlikle en güçlü olduğu alan. Fischer Audio Fa-011 misali adeta kulağınızı fırına sokmuşçasına sıcak değil ama oldukça net ve kontrollü baslar. Sertlikle yumuşaklık arasındalar. Bu sebebten dolayı da hem uzun dinlemelerde kulağınızı ısıtmıyor, hem de en baştan amaçlandığı gibi remix veya sesle ilgili uğraşlarda kullanılmasına olanak tanıyor.
    Özellikle dubstep veya Acid Jazz gibi ritmin önemli olduğu türlerde mutsuz bırakmıyor. Bası güçlü olsa da diğer frekansları kaplamıyor. En başta dediğimiz gibi “kontrol” bunda da var.

    Mid

    Şu ana kadar anlayabileceğiniz gibi mid odaklı bir kulaklık değil, bu konuda da sitemizde incelenen Sennheiser Amperior’unhttp://www.kulaklik.web.tr/sennheiser-amperior-inceleme-sicacik-bir-kafaustu-kulaklik/ epey gelişmiş hali gibi. Ancak mid odaklı olmasa da, çok enstrümanlı müziklerde dahi her enstrümanın yeri oluyor.


    Tiz

    Alt tiz olarak tabir edebileceğimiz, aşırı ince olmayan tizlerde başarılı. Aksi halde elektronik ve acid jazz veya diğer ritimli türler için uygun olamazdı. Alt tizlerdeki gücünü orta veya üst tizlerde sürdüremiyor. (İyi ki de sürdüremiyor aslında. Aksi halde bu kulaklığa “baslı kulaklık” diyemezdik ve doğal olarak piyasadaki standart V tipi ses imzasına sahip kulaklıklarda karşı karşıya gelirdi)

    Son Sözler

    Ses rengi V gibi değil de, \_/ gibi olan bir “alet”‘i, serisinin ilk üyesi olarak müziğinde normalden bir tık fazla bası önemsemeyen dinleyicilere tavsiye edebiliriz. Hd201′in üzerineyse netlik, bas, kontrol, sahne, kutu içeriği bolluğu ve yalıtım koymuş o kesin. Bu arada dikkatli olun, portatif aygıtlarda 150 ohm direncinde olduğu için normalden daha fazla güç istiyor ve güç yiyor.

    Alıntıdır :http://www.kulaklik.web.tr/sennheiser-hd6-mix-inceleme-kulakliklarin-bmw-zsi/
  • Seyahatte kablosuz özgürlük! Sennheiser MM 450-X...

    Sıkça seyahat eden müzikseverlerin yolculuklarında da müzik keyfini doyasıya yaşayacakları MM 450-X, Sennheiser'ın 71 yıllık deneyimi ve Alman mühendisliğiyle ürettiği kablosuz seyahat kulaklığı...

    Kolayca yanınızda taşımanız için ergonomik ve katlanabilir gövde yapısına sahiptir. Deri kulaklık padleri ile konforlu bir dinleme sağlar. Sahip olduğu kontrol paneli ile telefon aramalarınızı başlatabilir/sonlandırabilir, müziğinizi değiştirebilir, durdurup oynatabilirsiniz. Kapalı kulaklık yapısıyla yanınızdakileri rahatsız etmeden müzik dinleme imkanı sunar.

    Sennheiser'ın başarılı aktif Noise Guard teknolojisi ile ister uçak yolculuklarında, ister otobüs yolculuklarında, isterse araba ile seyahatlerde dış ortamdan gelen yoğun gürültüleri, motor uğultularını veya trafik kaynaklı gürültüleri neredeyse tamamen keserek bu gürültülerin müziğinizi maskelemesini engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar.

    Kolay ve hızlı bağlantı özelliği ile bluetoothlu tüm mobil cihazlara uyum sağlar... 20 saate varan şarj süresi ile müzik zevkiniz yarıda kalmaz. Şarjı bittiği zaman ise bağlantı kablosu takılarak dinlemeye devam edilebilir. (Noise Guard, kablolu ya da kablosuz kullanımda da çalışabilmektedir.)
     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Özellikler

    NoiseGard 2.0™ akfif gürültü filtreleme özelliği
    TalkThrough özelliği ile tek tuşla çevrenizle etkileşime girebilme
    Bluetooth 2.1 ile kablosuz özgürlük
    Yüksek kalitede dinamik ve ayrıntılı ses üretimi
    Kablo ile kullanabilme seçeneği
    Kulak kapsüllerinde yer alan kontrol birimi
    Katlanabilir yapısı ile kolayca muhafaza etme
    Uzun süre kullanımda bile rahatça kullanım.

    Teknik Özellikler

    Renk: Siyah
    Takma Şekli: Kafabantlı
    Kapsül Tipi: Kulak üstü
    Sürücü ve Kulaklık Tipi: Dinamik Sürücü / Kapalı Kulaklık
    Uyumluluk: Android ve IOS uyumlu cihazlar
    Frekans Aralığı (Hoparlör): 15Hz - 22.000Hz
    Frekans Aralığı (Mikrofon): 100Hz - 10.000Hz
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 107 dB
    Toplam Harmonik Bozulma (THD): <0.1% (1kHz, 100 dB SPL)
    Bağlantı Çekim Gücü: 10 metreye kadar
    Kullanım Süresi: 20 saat
    Şarj Süresi: 3 saat
    Bluetooth Standardı ve Profiller: 4.0 / (A2DP + AVRCP + HSP + HFP, SBC, apt-X® )
    Jak girişi: 3.5mm
    Ağırlık: ~105g

    Beraberinde Gelenler

    MM 450-X Wireless kulaklık
    USB duvar şarj ünitesi
    Uçuş adaptörü (3.5mm çiftli-mono jack/6.3 mm altın adaptör)
    Kablolu kullanım için kablo
    Taşıma kesesi

    Sonuç olarak, popüler markalara nazaran ses teknolojisi, mühendislik ve 71 yıllık uzmanlığın bir ürünü olan Sennheiser MM 450-X, sık seyahat eden müzikseverlerin tüm beklentilerini karşılayacak...
     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada
     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sennheiser -- 2 Mayıs 2016; 12:58:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sennheiser


    Seyahatte kablosuz özgürlük! Sennheiser MM 450-X...

    Sonuç olarak, popüler markalara nazaran ses teknolojisi, mühendislik ve 71 yıllık uzmanlığın bir ürünü olan Sennheiser MM 450-X, sık seyahat eden müzikseverlerin tüm beklentilerini karşılayacak...


    Dışardan sesi almaması gibi bazı kulaklıklarda olan dışarı ses vermeme özelliği var mı peki
    popüler olan studio model kulaklıkda ses yüksek baslar kuvvetliydi ama ben bile rahatsız oluyordum
    dışarı çıkan sesden otobüsde-uçakda dinlerken hatta geceleri evde yan odadakiler sesi kıs diye rahatsız oluyordu.

    İkinci olarakda şarjı var ama kablolu kullanmamız gereken durumlarda uçak v.s. noise guard sadece kablosuzda mı çalışıyor
    yoksa şarjı varken kablo taksakda çalışır mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 29 Nisan 2016; 11:15:02 >
  • Merhaba,

    Kulaklıkğın sesi dışarıya vermesi, kulaklığın akustik prensibiyle alakalı bir durumdur. Kulaklık açık bir kapsül yapısına sahipse ve ses de yeterince yüksekse sesin dışarıya gitmesi olasıdır. MM 450-X modeli kulağı tam kapattığı ve deri kulak padlerine sahip olduğu için bu miktar çok çok aşağıdadır. Ayrıca Aktif noise guard devredeyken dış ortam gürültüsünden en alt seviyede etkileneceğinizden, sesi çok fazla açmadan da kaliteli bir dinleme sağlamış olacaksınız.

    Sennheiser MM 450-X, modelinde aktif noise guard, kulaklık üzerindeki ayrı bir tuşla devredışı kalabilir ya da etkinleştirilebilir. Bundan dolayı kablolu kullanımda da noise guard özelliği kullanılabilir. Sadece, kablo takıldığında bluetooth bağlantısı otomatik kesilmektedir. Yani ister kablolu isterse kablosuz olarak noise guard kullanılabiliyor.
  • Müzikte kablosuz özgürlük! Sennheiser Momentum 2 Over Ear Wireless

    Sennheiser Momentum 2 Over Ear Wireless, şık tasarımı, ses kalitesi ve ergonomik kullanımıyla müzik zevkinizi en üst noktaya taşıyor.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Dış dünya ile bağınızı koparın!

    Sennheiser Momentum 2 Over Ear Wireless, sahip olduğu aktif Noise Guard özelliği ile dış ortam gürültüsünü minimuma indirgeyerek müziğinizle başbaşa kalmanızı sağlar. Sahip olduğu dahili mikrofonlarla, Kalabalık caddelerdeki insan seslerini, trafikteki araçların gürültüsünü ve kapalı mekanlardaki gürültü kaynaklı uğultuları algılayıp neredeyse tamamen keserek bu seslerin müziğinizi maskelemesini engeller. Özellikle uçak, otobüs ya da otomobil ile seyahatlerinizde motor sesi ve kabin içi uğultuları minimize ederek yolculuklarda müzik keyfinizi üst seviyelere taşır…




    22 saat kadar kesintisiz müzik


    Sennheiser Momentum 2 Over Ear Wireless, USB port ile şarj edilebilen dahili bir bataryaya sahiptir. 22 saate kadar şarj ömrüyle uzun süreli bir kulanım sağlar. Kutu içinden çıkan ek standart kablo ile şarjı tükense bile, kablosunu bağlayarak müziğinizi dinlemeye devam edebilirsiniz. ( Kablolu kullanımda aktif Noise Guard devredışı kalmaktadır.) Ayrıca Bluetooth 4.0 ve NFC ile hızlı ve yüksek kaliteli bağlantı imkanı sağlar.
    Kulaklık üzerine entegre edilen kontrol paneli ile kulaklığı açma/kapama, kulaklık ses seviyesini ayarlama gibi fonksiyonlar kolayca kontrol edilebiliyor.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada
    Momentum Over-Ear Wireless Ivory (Fildişi)

    Şık, ergonomik ve dayanıklı tasarım

    Sennheiser Momentum 2 Over Ear Wireless, ses kalitesi ve teknolojisiyle olduğu kadar tasarımıyla da sizi etkileyecek.
    Malzeme kalitesinin üst seviyede tutulduğu modelde, dayanıklı deri ve alcantara kumaş kullanılarak imal edilen yumuşak dokulu kulak padleri ve kafa bandı, uzun süreli dinlemelerde sizi yormayarak rahat bir kullanım sağlayacak. Kulak padleri içinde kullanılan Memory Foam ile kulak padleri, kulak çevrenizi rahatça kavrar ve şeklini alır. Bu sayede konforlu ve rahat bir dinleme yapmanıza olanak sağlar.
    Katlanabilir yapısı ve yanında gelen koruyucu taşıma çantasıyla müzik zevkinizi istediğiniz her yere taşıyabileceksiniz.
    Model, Ivory (Fildişi) ve siyah renklerde üretiliyor. Özellikle çok fazla kulaklıkta görmeye alışık olmadığımız Ivory (Fildişi) renginin Momentum Over Ear Wireless'a çok şık bir görünüm verdiğini söylemek yanlış olmaz.
    Kulağı çevreleyen ( Over-Ear) model tercih etmek istemeyen müzik severler kulaküstü (On-Ear) modeli de tercih edebiliyorlar.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Katlanmış şekliyle Momentum Over-Ear Wireless


    Teknik Özellikler

    Kulaklık tipi: Supra-aural (Kulağı içine alan)
    Dönüştürücü prensibi: Dinamik, kapalı
    Bluetooth Versiyonu: Bluetooth 4.00 + EDR
    Desteklenen Profiller: A2DP + AVRCP + HSP + HFP
    Kullanım Süresi: 22 Saat (Tek şarj ile)
    Kodek: Apt-X®
    Frekans cevabı :
    Hoparlör : 16 - 22,000 Hz
    Mikrofon : 1000 - 8000 Hz
    Ses basınç seviyesi (SPL): 111 dB (1kHz/1Vrms)
    Empedans:
    Pasif: 28 ohm
    Aktif: 480 ohm
    Toplam armonik bozulma (THD): <0.5%
    Kontakt basıncı: 3.2N
    Kablo uzunluğu:
    Kablo: 1.4m bilgisayar, telefon ve diğer cihazlarla uyumlu kablo
    Jak girişi: Kablo: 3.5 mm düz giriş
    Renk: Fildişi

    Beraberinde Gelenler
    -MOMENTUM Ivory Kablosuz kulaklık
    -Taşıma çantası
    -Mikrofon entegre edilmiş kablo
    -Standart kablo
    -Kullanım kılavuzu

    Frekans cevabı ve detay anlamında temiz ve net bir duyum sağlayan Momentum Over Ear Wireless, bas frekanslardaki gücü hissetmenize olanak sağlarken mid ve tiz frekanslardaki sıcaklığı da sizlere sunuyor. Her türlü müzik türünde beklenen müzikal kaliteyi vererek müzikseverlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sennheiser -- 9 Mayıs 2016; 14:44:08 >
  • Selamlar, ie 60 incelemesi yaparsanız sevinirim, bir de Cx300-II ile karşılaştırırsanız çok iyi olur ikisi arasında ne gibi farklar var, teknik detayı değil de sizin yorumunuz önemli. Şimdiden teşekkürler
  • Biz Teşekkür ederiz :) Pek çok ürün incelemesi yolda. IE 60 modelimiz, eski modellerimizden diyebiliriz. Onun yerine IE 80 ve IE 8 modellerimiz biraz daha ön planda. IE serisi kulaklıklarımız Hi-End serisi modellerimizden ve CX serisi modellerimiz IE serisi yanında sönük kalacak diyebiliriz. :) Takipte kalın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sennheiser -- 16 Mayıs 2016; 10:51:29 >
  • Momentum ailesinin en küçük üyesi : Momentum In-Ear

    Sennheiser'ın belki de en çok beğeni kazanan Momentum serisinin kulak içi modeli olan Momentum In Ear, müzikte detay ve geniş sahne isteyen müzikseverlerin beklentisini karşılama konusunda iddiasını ortaya koyuyor ve 'Ben de varım' diyor...Gelin Momentum serisinin bu küçük ama etkili üyesini yakından inceleyelim...

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Tasarımıyla fark yaratıyor!

    Gövdesinde herhangi bir plastik materyalin kullanılmadığı Sennheiser Momentum In Ear, Sahip olduğu paslanmaz çelik ses tüneli ile dayanıklılığı ve saf sesi bir arada sunuyor. Konforlu ve rahat bir dinleme sağlamak amacıyla 15 derece eğimli gövde yapısı ve gövdeden açılı çıkan kablosuyla, kulağınızda varlığını hissetmeyeceğiniz bir dinleme sunuyor. In ear yapısının sağladığı pasif izolasyon ile dış ortam gürültülerinden etkilenmeden müziğinize odaklanacaksınız...Dışarı ses verme oranı minimum düzeyde olduğundan, etraftaki kişilerin de dinlediğiniz müzikten rahatsız olmayacağını da hatırlatalım :) Elbette ki müziğimizin ses seviyesi de önemli...

    Ses kalitesi ve detaya olduğu kadar tasarıma da önem verenler için, Black ve Krom olarak iki farklı renk seçeneğinin olduğunu da ekleyelim.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada
    Sennheiser Momentum In Ear Krom

    Temiz ve detaylı sesi sizi büyüleyecek!

    Müziği Hi-End kalitesinde sunan Momentum ailesinin bu en küçük üyesi, büyüklerinin kalitesini hiç aratmıyor...Sennheiser Momentum kullanıcılarının büyük beğenisini kazanmış Momentum Over Ear ve On Ear modellerinin sahip olduğu detay ve ses kalitesini fazlasıyla barındırıyor demek yanlış olmaz...Momentum kalitesini kulak içi bir modelde görmek isteyen müzikseverler aradıklarını fazlasıyla bulacaklar.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Çağrılarınızın kontrolü elinizin altında!

    Mikrofon entegre edilmiş kontrol kumandası ile ister IOS isterse Android tabanlı mobil cihazlarda çağrılarınızı cevaplayıp-sonlandırabilecek, müziğinizi durudurup-başlatabilecek, parçalarınızı değiştirebileceksiniz... IOS ve Android kullanan müzikseverler için ayrı modeller üretildiğini de hatırlatalım... Iphone kullanan müzikserverler Momentum In-Ear Iphone, Android tabanlı cihaz kullanan müzikseverler ise Momentum In-Ear Galaxy modelini tercih edebiliyorlar.

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Şık ve sağlam sert taşıma kılıfıyla kaliteli müzik her zaman yanınızda!

    Kutu içeriğinden çıkan sert gövdeye sahip şık taşıma çantasıyla, çebinizde, çantanızda kolayca taşıyabilir, dilediğiniz yerde Momentum kalitesini yaşayabilirsiniz. Sert yapıda muhafaza kılıfı ile kulaklığınızda istenmeyen hasarları önleyerek kopma,temassızlık gibi durumları da ortadan kaldırmış olursunuz.

    Kulağınıza en uygun yapıda kulak padini seçmeniz için 4 farklı boyda silikon kulak padi de kutu içinde yer almaktadır...

     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada

    Özellikler

    Dinamik sürücü ile doğal ve gerçekçi ses
    Plastik kullanılmadan üretilmiş olma özelliği
    Yüksek gürültü engelleme özelliği ile net ses
    Kabloya entegre kontrol butonları ve mikrofon
    Özel kablo&ana gövde birleşim yeri ile yıpranma azaltma

    Teknik Özellikler

    Renk: Siyah/Kırmızı
    Takma Şekli: Kulak İçi
    Kapsül Tipi: Kulak Kanal İçi
    Sürücü: Dinamik Sürücü
    Uyumluluk: iOS ve Android tabanlı cihazlar
    Empedans: 18 ohm
    Frekans Aralığı (Hoparlör): 15Hz - 22.000Hz
    Frekans Aralığı (Mikrofon): 100Hz - 10.000Hz
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 118 dB
    Toplam Harmonik Bozulma (THD): <0.5% (1kHz, 100 dB SPL)
    Jak girişi: 1X3.55mm açılı
    Kablo Uzunluğu: 1.2m
    Ağırlık: ~16g

    Beraberinde Gelenler

    1 adet MOMENTUM In-Ear siyah kulaklık
    1 adet kulaklık silikon seti (XS, S, M, L)
    Taşıma çantası

    Ürünün kısa tanıtım videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :

    https://www.youtube.com/watch?v=yJ3cfR3x5cA

    Ayrıca :
    http://www.sennheiser.com.tr/urun/134/sennheiser-momentum-in-ear-iphone-siyah-kulakici-kulaklik


     Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sennheiser -- 16 Mayıs 2016; 12:42:23 >
  • Herkese merhaba,

    Sennheiser tarafından üretilen tüm kulaklık modellerinin deneyimlenebildiği ve Hi-End deneyiminin de yaşanabildiği Sennheiser Kulaklık Deneyim Merkezi açıldı. Tüm müzikseverleri bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. :



    http://showroom.sennheiser.com.tr/Anasayfa Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sennheiser

    Mükemmel sesin peşinde olan müzik tutkunları,

    70 yıllık Sennheiser tarihinde müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak en önemli amaçlarımızdan biri olmuştur.

    Bu amacımız doğrultusunda, bu başlık altında yeni ürünlerimizi sizlerle paylaşırken aynı zamanda ürünlerimiz hakkında her türlü sorularınıza cevap vermeye çalışacağız.

    Merhabalar,
    Benim genellikle dış ortamlarda ( seyahat demeyelim ) kullanabileceğim bir kulaklığa ihtiyacım var. Gürültü engellemeden çok dışarıya sesin gitmemesi benim için öncelikli. Ayrıca kulakiçi bir model tercih etmeyeceğim. hd 461 ve 471 modelleri ilgimi çekti ama siz ne önerebilirsiniz?
    Teşekkürler
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    HD 461 ve HD 471 modellerimiz kapalı diyafram yapısında, deri kulak pedlerine sahip modellerimizdir. İzolasyon anlamında iyi olduklarını söyleyebiliriz. Sesi dışarıya verme oranının müzik ses düzeyinizle alakalı olduğunu da belirtmekte fayda var. Detay ve güçlü baslar anlamında sizi tatmin edecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sennheiser

    Merhaba,

    HD 461 ve HD 471 modellerimiz kapalı diyafram yapısında, deri kulak pedlerine sahip modellerimizdir. İzolasyon anlamında iyi olduklarını söyleyebiliriz. Sesi dışarıya verme oranının müzik ses düzeyinizle alakalı olduğunu da belirtmekte fayda var. Detay ve güçlü baslar anlamında sizi tatmin edecektir.

    Bilgilendirme için teşekkürler, sizin ihtiyacıma uygun başka bir öneriniz var mı?
    Birde ben görme engelliyim, acaba deneyim merkezinizin tam adres bilgileri nedir? İlgili sayfada bir türlü bulamadım...
    Teşekkürler
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Adresimizi verelim elbette. Metro sanayi mahallesi durağında indikten sonra güney çıkışından çıkıyorsunuz. Gold Bilgisayar'ın hemen üstünde 3. kattayız. Bircom A.Ş. Dİlerseniz müsait bir zamanda uğrayın size uygun modeli belirleyelim.
  • Merhabalar. Cx 1.00, cx 2.00 ve cx3.00 modellerinin arasinda ses kalitesi olarak bariz farklarin olup olmadigini ogrenmek istiyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock ve metal müzik için en uygun kulaklık hangisidir ?
  • Sennheiser game zero vs beyerdynamic mmx300
    Hangisi daha iyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yenilenen CX serisinde eski seriye göre seslerin daha dengeli ve kontrollü olduğunu söyleyebiliriz. Basların biraz daha güçlü olmasını arzu ediyorsanız CX 3.00 'ın basları diğer iki modelden daha iyi diyebiliriz. Tabi bu durum ne kadar bas duymak istediğinizle de alakalı .Son sözü kulaklar söyler. :)
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Tüm müzik türlerinde aradığınızı bulacağınız bir modelimiz var : Momentum 2 :) Sitemizden bir inceleyin...Ayrıca yukarda bir de Momentum Wireless incelememiz var. Ona da bir göz atın deriz.
  • Yki ürün de tüketiciler tarafyndan be?eni kazanmy? modeller. ?u daha iyi diyemeyiz elbette :) Ancak biz Game Zero modelini gerek tüm oyunlarda gerekse müzik dinlerken kesinlikle tavsiye ediyoruz. Pasif izolasyon, konfor ve ses kalitesi anlamynda çok ba?aryly bir modelimiz. Onun hairicinde gürültü engelleyici mikrofonu da çok ba?aryly. Dy? ortam seslerinden kar?y taraf etkilenmeden sadece sizin sesinizi kar?y tarafa ula?tyrmada oldukça ba?aryly. Game Zero incelememiz çok yakynda burada yer alacak takipte kalyn :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.