Şimdi Ara

Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
8.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 150 lira bütçem var hangi kulaklığı önerirsiniz
  • kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    Kafa bantlı olarak HD 407, kulakiçi olarak CX 200, CX 300, CX 1.00, CX 2.00 gibi modellerimizi inceleyebilirsiniz.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Ürünün ne olduğu ve hangi tarihte alındığını gösteren satıcı imza ve kaşesi mevcutsa gönderebilirsiniz. Garanti belgesinin satıcı tarafından doldurulması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sennheiser

    Ürünün ne olduğu ve hangi tarihte alındığını gösteren satıcı imza ve kaşesi mevcutsa gönderebilirsiniz. Garanti belgesinin satıcı tarafından doldurulması gerekiyor.

    Sadece kutunun arkasına yapıştırılmış küçük bir paketin içinde kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yer alıyor. Babil.com'dan satın almıştım. Şu konudaki belgelerin aynısından var :

    http://forum.donanimhaber.com/m_92589512/tm.htm
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    İşlem yapılabilmesi için garantinin devam ettiğinin görülmesi gerekir. Bunun için de ilgili ürünün ya faturası ya da satıcı tarafından doldurulan, ürün bilgileri ve satış tarihinin olduğu garanti belgesi gerekiyor. Elinizde boş kağıt var ise işlem ne yazık ki yapılamıyor.
  • Sennheiser kullanıcısına yanıt
    Babil.com ile tekrar iletişime geçeceğim. İlk aldığımdan beri faturası ve imzalı garanti belgesi verilmedi.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    İletişime geçmeniz faydalı olacaktır. İlgili belgeleri elde ettiğiniz zaman işleminiz yapılacaktır.
  • Sennheiser kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz...
  • CX 400-II kullanıcısıyım 3-4 yıl oldu kablonun ikiye ayrılan kısmında yani Y nin hemen üstünde sağ taraf tutukluk yapmaya başladı. Bunun bir çözümü var mı? Ayrıca CX 400-II deki ses dağılımdan çok memnun olan biri olarak bana hangi kulaklığı önerirsiniz kullandığım alan Masaüstü Pc ye bağlı Creative Gigaworks T3 2+1 sisteminin kulaklık çıkışına bağlayarak kullanıyorum. Pc Anakartı: Asus Rampage V Extreme
  • denizkuslari kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dediğiniz problem ne yazık ki çözülemiyor. Biz Bircom A.Ş. olarak bu tarz durumlarda, eğer ürün garantisi de devam ediyorsa birebir yeni ürünle değişim yapıyoruz. Ancak CX 400 modelinin eski bir model olduğunu da belirtelim. Onun yerine yeni CX serisinden CX 3.00 ya da CX 5.00 modellerimizi inceleyebilirsiniz.
  • Uzun süre Sennheiser PC 360 ve Adidasla ortak yapım olan CX 685 kullandım. Kulaklık deyince aklıma gelen ilk marka. Bircom çok kaliteli bir distribütör.

    Tek şikayetim fiyatlamada... Başka hiçbir sorunum olmadı.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz. Fiyatlama konusunda şu bilgiyi verelim: Fiyatlarımız Avrupa Sennheiser ile aynı hatta pek çok ürün grubunda daha uygundur. Ayrıca fiyatlarımız Türkiye'nin her yerinde aynıdır. (E-ticaret siteleri de dahil olmak üzere...)
  • Sennheiser kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler sanalmarketim.com üzerinden CX 3.00 aldım gerçekten kaliteli bir ses sunuyor memnun kaldım alırken yapısı eski kulaklılar gibi olmadığı için kulakta rahat durması konusu beni biraz endişelendirmişti fakat hem çok hafif hemde çok rahat bir kulaklık bir süre sonra takılı olduğunu bile unutabiliyor insan almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • denizkuslari kullanıcısına yanıt
    Memnun kalmanıza sevindik iyi günlerde kullanın. :)
  •  Sennheiser Türkiye Müzik Tutkunları İçin Burada


    1 yıldır cx 275s modelini kullanıyorum. Ses kalitesi ve bas konusunda çok memnunum. Ama resimdeki işaretlediğim noktalarda yarılma oldu. Garanti kapsamına giriyormu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiyaa -- 29 Temmuz 2016; 9:16:09 >
  • Jiraiyaa kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ürününüzü faturanızla birlikte tarafımıza ulaştırın lütfen. Teknik servisimiz incelemeye aldıktan sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır.
  • merhaba sennheiser yetkilisi. uzun zamandır cx200 kullanıcısıyım ve kulaklığımdan ses ve rahatlık açısından memnunum ama yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum cx 5.00 g modelini inceledim tasarımı güzel ama ses konusunda endişelerim var. cx200 kullanan biri olarak basslarda ve tizlerde beni tatmin edermi.cx 5.00 ın frekans aralığı cx200 e kıyasla daha iyi ama nette yaptığım kısa bir araştırma sonucu insan kulağının 20Hz ile 20.000Khz frekansları duyduğunu okudum bu frekans değerleride sizinde bildiğiniz üzere cx200 ün değerleri şimdi benim kafamdaki soru şu frekans ne kadar düşük olursa o kadar iyi bass alırım cx5.00 alt frekansı 16hz ben 16hz frekansı duyamıyorsam bu kulaklığı almama gerek varmı.yoksa cx200 ile yola devammı edeyim.kısacası cx200 ile cx5.00 arasında bass ve tiz lerde duyabileceğim bariz fark varmı.TEŞEKKÜREDERİM.......CX200 VE CX5.00 test etmiş yada kullanmış olan arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını almak isterim.iyi forumlar




  • ahmet_6985 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    20-20000 Hz aralığı insan kulağının teoride duyabileceği frekans aralığıdır. Gerçekte bu frekans aralığını duymak mümkün değildir. Kulaklıkların üzerinde bu değerlerden farklı aralıklarda değerler yazması sizin duymanızdan ziyade kulaklığın o frekans aralığını verebilecek kapasitede olduğunu ifade eder. Dolayısıyla kulaklık tercihi yaparken değerlere göre almamanızı tavsiye ederiz. Tavsiyemiz noktasında yeni CX serisinden CX 5.00 modelinin daha kontrollü ve detaylı olduğunu söyleyebiliriz.
  • Sennheiser kullanıcısına yanıt
    Buna katılıyorum. Rakamlar her zaman çok şey ifade etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.