Şimdi Ara

sessiz - aydınlatmalı - yazı yazılacak klavye - ÖLECEM KEDERİMDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bakınız arkadaşlar açıkça söylüyorum, BEN GAMER DEĞİLİM. yeterince açık oldu umarım. gamer değilim, 31 yaşında öğretmenim. edebiyat hocasıyım. knighttan başka oyun oynamışlığım yok. ergen eğitecem diye gözümde derman kalmadı, bu yüzden akşamları klavye tuşlarını görmediğim için şöyle zarif ucuz yollu aydınlatmalı bir klavye alayım dedim. FAKAT O DA NE!!!11 yav trilyon dolarlık bilgisayar endüstrisi gamerlara çalışır olmuş. bir tane düzgün klavye yok. hepsinin orasından burasından garip garip çıkıntıları var. alayı mekanik. tuşa basında at koşturur gibi sesler geliyor. AĞLAYACAM SİNİRİMDEN. gün oluyor bir gecede 40 sayfa yazı yazmam gerekiyor. yazamıyorum. yav ben o garip klavyeleri evime sokup nasıl dıgıdık dıgıdık yazı yazarım. karı 3 günde boşar. zati o boşamazsa ben utancımdan evi terkederim. BU NE ARKADAŞ. türkiyeden girdim amazondan çıktım. çinlilerle yazıştım. la allahın çinlisi gözleri kapalı yaşıyor adamlar 5000 harfleri var, derdimden anlarlar dedim ama yok. adam bana predatör gibi klavye öneriyor, "hem bunu alırsan bir dolar 72 sent de diğer alışverişinde indirim yaparım." diyor. sinsi pezevenk. GÖZÜME Mİ SOKACAM ben o optimus praymı.
    NE OLUR YARDIM EDİN.
    ya çok şey istemiyorum, aradığım klavye tam olarak şu,https://www.teknosa.com/urunler/125200364/logitech-k380-bluetooth-mavi-klavye-920-007587

    bu klavye ışıklı olsa dünyalar benim olacak. ince zarif, yazı yazması kolaydır ama ışıksız. çok hafif harfleri aydınlatsaymış adamlar gece kullanımında harika olurmuş.
    türkler de yapmıyor ki böyle şeyleri. avrupalı adam nasıl düşünsün böyle şeyleri. mutlu insanlar. geceleri sevişiyor adamlar. bizim gibi değiller ki.







  • öncelikle merhaba abi ben bir küçüğün olarak yardım etmeye çalışayım öncelikle mekaniklerin toplamda 5 farklı switchleri var nedir bu switch hem hassasiyet hemde ses desek amiyane tabirle özetlemiş oluruz mekanik klavye sadece oyun için değil yazış içinde idealdir tepkime süreleri normal klavyelere göre daha düşük ve seri olduğundan alıştığın takdirde gayet seri ve rahat bir yazım ortaya koyabilirsin diye düşünüyorum. o yüzden sana silent switch olan modellerden önerebilirim örnek videoyu aşağı bırakıyorum sen izlersin eğer aklına yatarsa bir bütçe belirtirsin ona göre birşeyler bakarız abi

    https://www.youtube.com/watch?v=CT7lLDVhM_g

    @msemender








  • snowbard kullanıcısına yanıt
    Evet logitech K800 güzel üründe hocamız ucuz yollu olarak belirtmesine pek uymadı :) Benim tavsiyem

    A4 Tech KD-126-2https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-a4-tech-kd-126-fiyati,588464.html
    A4 Tech KD-600Lhttps://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-a4-tech-kd-600l-fiyati,588465.html

    ikiside mavi aydınlatmaya sahip. Gönül isterdi beyaz renkte olsunlar ama ne yaparsınız o şekilde üretmemişler.




  • A4 TECH KD-800L USB Q Siyah Mavi Led Aydınlatmalı X-Slim satın aldığım klavye bu, 82 liraya aldım aşırı memnunum, yazı yazması kolay, mekanik hisli klavyelerdeki gibi tuşlar yukarıya bakmıyor, laptop klavyesi ile aynı. mavi ııklı olması çok iyi göz yormuyor. multimedya kısmı benim karım oldu fiyatına göre, çok beğendim. tavsiye ederim.
  • Hayırlı olsun hocam güzel tercih :)
  • Sonuncuyu almışsınız sanırım. Stokta olan yer göremedim.
  • B H D R B kullanıcısına yanıt
    bugün aynından almak için distribütörü anadım. en son 2012de üretildi dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Ya forumun güzelliği bu işte ya. Şirkette laptopa takıp kullanmalık klavye arıyorum 2-3 gündür. Fiyatlar uçtuğu gibi laptop klavyesi gibi ince ve o hissi veren bir şey uygun olarak bulamadım. Bir şirket arkadaşında HP'nin tam laptopımsı klavyesi var cihazın amazon fiyatı 35 40 dolar. Bu fiyata böyle ince tuşlu, inş hissiyatı da iyi olan bir klavye almış olurum. Çok teşekkür ederim.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Tam anlamadım olayı ama istemeden yardımcı olduk sanırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.