Şimdi Ara

Sevgilisi olan kıza yazacağım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
11.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muxo

    Mideyle ne alakası var la. Evli değil nikahlı değil sözlü değil. Alt tarafı sevgili. Belki 2 gün sonra yanında gegirdin diye ayrılmayacagın bile belli değil.Neticede birbirinin malı değiller ki. Ben bu duruma yorum yaptığım ilk mesajımda dedim ki ısrarcı ve baskıcı olmadan yapılabilir diye. Efendi efendi söylersin zaten kadın kişisi hayatındaki adamı gerçekten seviyorsa hayır diyecektir. Bundan niye korkuyorsunuz ki? Sevdiğin kadına zaten güveniyorsan ve o da seni gerçekten seviyorsan hayırı zaten yapıştırır. Hal böyle olunca da o kadına yüreğinden geçenleri söyleyen adam uzar. Denklem bu kadar basit. Ama forumda kükreyen adamlarda ben şunu hissediyorum. Korkuyorlar gerçekten çok korkuyorlar. Niye çünkü birisi gelse sevgisinden bahsetse hayatındaki kadının ona tekmeyi basacagından korkuyorlar. Çünkü kendilerini zayıf ve yetersiz hissediyorlar. Doğrusunu söylemek gerekirse zaten o kadın hiç bir zaman onların olmamıştır. Kendimizi kandırmayalım.Bu durum aslında egolarla alakalı psikolojik bir olgu. Ha evliye yavşayan adam temiz bir dayağı hakediyordur orası ayrı..
    Senin kız arkadaşın var mı kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşa kıza yaz,yaptığın yanlış bişey değil diyen evli olmayan arkadaşların varsa kız arkadaşlarıyla tanışmak isterim.Tipim yerinde,arabam,işim flan var her türlü kendime güveniyorum.Eğer kız arkadaşlarınız bana yüz veripte size soğuk davranırsa bir karaktersiz kızdan kurtulursunuz.Bana dua edersiniz.Buda size kıyağım gençler,pmleri bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeş. Ben olaya daha farklı bir açıdan bakıp yorumluyorum. Bu meselenin altında aslında korku,güvensizlik ve kendine ait yetersizlik olduğu kısmıyla ilgileniyorum. Önüne gelen ilk adam için yanındaki adamı terkedecek kadın zaten hiç sizin olmamıştır. Öte yandan yakışıklı,varlıklı, esprili v.s bir adamın gelip sevdiği kadını ayartabilecegine inanan ve bu durumdan korkan adam da zaten o kadının hayatında bir objeden başka bir şey olmamıştır . Ha iki tarafta gerçek anlamda birbirini seviyor ve gerçek aşkla sahipleniyor. O zaman kim gelirse gelsin koca bir duvarla karşılaşır. Belki de o kadın bu adamla gerçek anlamda mutlu olacak. Bu adam varsın içindekileri söylesin. Bu olasılıkların biriyle elbet karşılaşacak. Bence gerçeği bulmanın yolu bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahargünesi B kullanıcısına yanıt
    Peki, anladım tamamdır. Bu arada forumda konu bile açılmışlığı vardır bayan kullanıcı olmadığı, olanların erkek nicki kullanıp durumu gizlediği, bir kızın forumda gezerken görüldüğü csb ler falan yazılır demek ki varmış herkesin gözü aydın size de iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pusuya yat tartışınca yakınlaş ayrılma propagandası yap ayrılınca üç ay falan yakın davran sonra sevgili olalım falan de. Ben yapmadım ama var böyle bi... etrafımda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğru zamanı bekliyorum. kazanan ben olacağım. hiç şüpem yok !
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.