Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana göre de genel anlamda en iyi kaliteyi performanstan da yemeyerek taa sunuyor. fxaa ve smaa'dan çok daha iyi.. ghost reacon wildlands oyununda mesela acayip bi fark var bu aa çeşitleri arasında. Smaatx2'yi de ben beğenmiştim watch dogs 2'de.. Bi de şu mfaa var ama ben pek bi numarasını fark edemedim..



    Bu oyunu alınca ben de 2k ya taa ya da smaatx2 ile oynarım..

    Bundan önceki oyununu ssaa2x ile oynadım fxaa ve smaa'yı beğenmiyorum..

    Bi de msaa gta'da süper iş çıkarırken, mesela far cry 3'te bi işe yaramıyır nerdeyse.. Ubisoft da artık taa tercih ediyor, far cry 5, ghost reacon wildlands.. Devamı da gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soapmc -- 19 Eylül 2018; 5:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Oyunun işlemci kullanımı ve etkisi serinin önceki oyunlarına göre daha düşük durumda,eğer daha önceki yapım olan Rise Of The Tomb Raiderı oynadıysanız bu oyunda daha fazla işlemci kullanımı olduğunu ve işlemci performanslarından dolayı min-avg-max fps değerlerinin bundan etkilendiğini gözlemleyecektiniz(özellikle geotermal valley bölgesinde) bu nedenle Shadow Of The Tomb Raiderda genel performansı daha çok ekran kartı belirliyor.Eğer cpunun performansa katkısı daha fazla olsaydı sizin cpu değerlerinize göre genel sonucun farketmesi gerekirdi.Cpu render değerlerindeki farklılıkların sonuca etki etmediği görülüyor.Bu durumda yine performans belirleyici faktörün çoğunlukla gpu olduğunu gösteriyor.
    Dsr düzgünlük ayarını % kaç olarak kullanıyorsunuz?
  • KanKoKan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim paylaşım için.1080 ti'nin meselesi geçti o yüzden istedim yoksa her tür kartla sonuç atabilirsiniz 2k olacak diye de bir iddiamız yok.çok sonuç olursa daha çok fikir ediniriz ki şimdi bile az çok anladık olayı.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    hocam elinize kolunuza sağlık tam istediğim gibi olmuş.buradan anlıyoruz ki bu 4xsmaa'ya bulaşmamak lazım.benim kafama takılan DSR ile 2k yapmışsınız acaba doğal 2k monitörde çünkü piksel farkı var bu 4xsmaa yine tırtık yapıyor mu?artık ona ben bakacam fps yetmese bile ve fırsat bulabilirsem ama bu kadar gereksiz bir ayarı niye koymuşlar?cam gibi bile yapsa bu kadar fps kaybetmeye değmez.

    sisteminize göre uygun bir ayar bulun diyorum ben çünkü oyun zaten güzel grafikli hani zorlamaya gerek yok benim kartım şu bu diye.

    acaba oyuna RTX gelince ne olacak smaa4x gibi perişan mı edecek yoksa içinde birim olunca pek fps düşmeyecek mi ilerde göreceğiz.
  • Adamlar önerilen 1060 ı 1080p için diyorlar 2k için değil.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    thanks sherlock.


    T-800

    ben 2k high 4xsmaa tırtık mırtık göremedim cam gibi ama o kadar fps düşmesine değecek bir şey yok.TAA daha iyi değil ama fark yok gibi bir şey.DSR ile 2k yapıp bir de smaa yapınca ondan iyi gelmemiş malum 1.6 milyon eksik piksel oluyor 1080p panel ile DSR yapınca doğal 2k'ya göre.olmayan pikselleri tırtık gibi görmeniz normal.
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    %15 olarak kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram 16gb olsaydi rx vega 56 ile bende denerdim. Ama suanda ram 8gb oldugu icin test bir ise yaramiyacak

    1080p de oynamak gerekiyor 2k için gerçekten 1060 fazlası ile zayıf bir kart. 2k ile 1060-1070 vega - rx480 kullanmış biri olarak en kötü 1070 dışında kart almamak gerek. Benim en çok dikkat ettiğim ram miktarının 15 gb a dayanması gerçekten inanılmaz bence gereksiz fazla gibi geldi değerler..
  • belirli koşullarda 15gb görebilir önceki oyun da 11 12 görüyordu turun birinde ama bence 8gb ile benchmark yapılabilir high seçersiniz 1080p olur bi bakalım anormal mi sonuç diye?ilk mesajdaki resimlere bakarsanız 8'i geçmiyor.oynadıkça ya da turuna göre artabilir.ayarları açtıkça artabilir ama dediğim şekilde denemek lazım.absürd sonuç olursa paylaşmazsınız.vega serisi pek görebildiğimiz kartlar değil ben 8gb ramden ziyade amd kart ile nasıl optimizasyonu çünkü malum nvidia oyunu bunu merak ederim.
  • gt 1030 bu oyun ile beraber resmi olarak ölmüş oldu (30 fpsye bile ulaşamıyor)
    1050 ve 1050ti ise bir ayaklarının mezarda olduklarını gösterdiler (25'e kadar dip yaptığı yerler oluyor, en low ayarlara rağmen)

    1050ti için üzüldüm gerçekten. bari 40 fps verebilecek kadar optimize etseydiler. 30-35lerde geziyor. bu ülke insanı ne yapacak da nasıl oynayacak bu oyunları onu merak ediyorum. ben 1060'ımla demoralize oldum fps değerleri karşısında. bir daha pc toplamak mı, asla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 20 Eylül 2018; 21:27:45 >
  • Bugün Gtx 1060'ı Gtx 1070 ile takasladım. Yarın 2k bench sonucu paylaşırım burada nasipse.
  • Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video

    Evga GTX 1070 FTW. İşlemci i7 6700 eşdeğer, bi tık daha iyi. Ram 8gb olduğu için En yüksek kalitede test tamamlanmıyor hata veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 21 Eylül 2018; 11:27:46 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun.işlemciye baktım mesajı okumadan önce 2k'da sorun olmaz gayet güzel.yukarıdaki arkadaşa demiştim 8gb ramle high ayar yapılır muhtemelen diye ve yapmışsınız.

    anormallik yok 1070 için iyi bir değer elinize sağlık.
  • Eyvallah daha iyisi senin olsun. Ben hatayı 8gb ram'e bağladım ama Power'dan şüpheleniyorum çünkü FTW 2x 8 pin güç istiyor benim powerda 1x6 ve 1x8 pin çıkış var. Birini mecburen 6pin to 8 pin dönüştürücüyle bağladım, o sıkıntı yapıyor muhtemelen çünkü aynı hatayı NFS paybackte de aldım. Yarın sağlam bi powerla deneme yapacağım bakalım inşallah sorun çözülür.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kartın hayırlı olsun, güle güle kullan.
    EVGA Gtx1070 FTW kartın 2 x 8 pin kullanması garip geldi.

    İmzamdaki Gigabyte Gtx 1080 1 x 8 pin kablo kullanıyor ve 2.1ghz o/c yapabiliyorum.
  • Bu modelde 10+2 faz bulunuyor, büyük ihtimalle bundan dolayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Eyvallah daha iyisi senin olsun. Ben hatayı 8gb ram'e bağladım ama Power'dan şüpheleniyorum çünkü FTW 2x 8 pin güç istiyor benim powerda 1x6 ve 1x8 pin çıkış var. Birini mecburen 6pin to 8 pin dönüştürücüyle bağladım, o sıkıntı yapıyor muhtemelen çünkü aynı hatayı NFS paybackte de aldım. Yarın sağlam bi powerla deneme yapacağım bakalım inşallah sorun çözülür.
    sağolasın.söylediklerin gayet mantıklı geldi.bu kartlarda psu sorun olur öyle çevirici vs işine girersen ve çok önemli psu ben iyi patlatmadım benimkini oc'li fx varken.ups'nin programı her şeyde deli oc varken oyunda bf sanırım 700 küsür w gösteriyordu şimdi bakıyorum 350w falan diyor ki sanırım olması gereken bu o 700 küsürde bi acayiplik vardı 1200w psu falan alıyordum ups'yi de değiştirip.2700x 105w 8320 125w güya ama işin içine oc girince işin rengi değişiyor demek ki.2700x'e oc yapmıyorum gerek görmedim.

    2600 liradan kasımda asus 1080 haziranda palit 1080 almadık şimdi de bir şey alasım gelmiyor hem fiyatlardan hem de oyun oynamıyorum pek.bekleyelim bakalım takipte.

    size bir iki kıyafet göstereyim.tomb raider 2 skin falan da var ama bu oyun için cam gibi bol piksel çizmişler o dururken niye 90'lara dönelim?

    Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video

    Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video

    Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video

    Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video

    Shadow of the Tomb Raider gtx1060 ve gtx1070 ti Benchmark SS ve Video
  • Lara Croft Hayranları Derneğinde tanıştık arkadaşla hocam avukatım siz açın başlığı ben geliyorum dedi. şaka bir yana yalnız şurası gerçek 24 saat net gitti burada ondan ertesi gün aldım yoksa saniyesinde alırdım o bakımdan LCH Derneğinde yanlış olmaz.evet croft edition bendeki sürüm.yavaş olsun hepsi olsun demişler daha buna DLC ıvır zıvır gelecek öyle oyna at yok.2 sene öncekinini bile rafa kaldırmadım deluxe idi ama bu oyunda çakallık yapmışlar deluxe'ye season pass vermiyorlar bu da bi bilgi notu olsun.yavaşsa kart al di mi ayarlarız bir ara 1080 falan kurtarır TAA 2k custom max ayarı ben çok aramam 60 70 olsun diye.yeni seri aklımızı çeldi 50 kere fırsat geçti yoksa.karttan anlayan arkadaşım çok benim biri çıkıp diyecek bir gün bu güzel al diye yoksa ben takip etmiyorum.işten güçten vakit ayırıp açtım onda da piksellisini aramayın artık elden bu geliyor ama derseniz ki hocam şudur budur bi bak haftasonuna girdik bakayım yani kırmam.bütün kıyafetleri isteriz diyen bi lara sever çıkacak mı acaba? gazı alamayınca üşendim o kadar attım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.